Στελνει η Ελλαδα φυσιγγια Κυπρο;Δε γνωριζω βρε Νικολα....λογικα ναι...
Η Ελλαδα στελνει...εκεινοι γιατι οχι;;;
Στελνει η Ελλαδα φυσιγγια Κυπρο;Δε γνωριζω βρε Νικολα....λογικα ναι...
Η Ελλαδα στελνει...εκεινοι γιατι οχι;;;
Εγώ ένα κατάστημα που είχα πάρει τηλ στην κυπρο μου το ξεκοψε απ την αρχή. Είναι πολύ ακριβά τα μεταφορικά μου είχε πει δεν σε συμφέρειΣτελνει η Ελλαδα φυσιγγια Κυπρο;
Φέτος πήρα απευθείας από τον ίδιο, πέρσι που έψαχνα στο κατάστημα που τα επερνα ο οποίος έχει τα ΠΆΝΤΑ από φυσίγγια σε τεράστιες ποσότητες και ότι δεν έχει στο φέρνει, μού είπε ότι λόγω έλλειψης τής πυριτιδας που χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος δεν του έστειλε καθόλου,γιατί δεν θέλει να αλλάξει την συνταγή. Φαντάζομαι ότι προτιμά να τα διαθέτει μόνος του εφόσον δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση των εμπόρων.η κατασκευη του γινεται στον μαυρουλη,θα συνεχιζει να γινεται με ακουιλα?εδω ειναι το ερωτημα!
Ποσο το εχει φετος?? Επίσης ειναι σε χαμηλο πάφυλα ή 12αρι??Φέτος πήρα απευθείας από τον ίδιο, πέρσι που έψαχνα στο κατάστημα που τα επερνα ο οποίος έχει τα ΠΆΝΤΑ από φυσίγγια σε τεράστιες ποσότητες και ότι δεν έχει στο φέρνει, μού είπε ότι λόγω έλλειψης τής πυριτιδας που χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος δεν του έστειλε καθόλου,γιατί δεν θέλει να αλλάξει την συνταγή. Φαντάζομαι ότι προτιμά να τα διαθέτει μόνος του εφόσον δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση των εμπόρων.
Εγώ δεν ξέρω τι γίνεται με το Gevelot κ αν το έχει παρει κάποιος να μας πει..η κατασκευη του γινεται στον μαυρουλη,θα συνεχιζει να γινεται με ακουιλα?εδω ειναι το ερωτημα!
psb 1...φετοςη κατασκευη του γινεται στον μαυρουλη,θα συνεχιζει να γινεται με ακουιλα?εδω ειναι το ερωτημα!
Είχα πάρει αρχές Αυγούστου 30 κουτιά με 10,50€ και μεταφορικά δικά μου. Όχι δεν έχει χαμηλό παφυλα.Ποσο το εχει φετος?? Επίσης ειναι σε χαμηλο πάφυλα ή 12αρι??
Ο Fantom π.χ. εστελνε.Στελνει η Ελλαδα φυσιγγια Κυπρο;
Τι μου θυμησες...Ειχα μιλησει με τον Αντωνη ειχα βαλει παραγγελια και μετα απο λιγες μερες παει η παραγγελια και fantom γενικα...Ο Fantom π.χ. εστελνε.
Ασε γιατι για 3-4 μερες, εχεσα 4 μισοκοιλα GP.....Τι μου θυμησες...Ειχα μιλησει με τον Αντωνη ειχα βαλει παραγγελια και μετα απο λιγες μερες παει η παραγγελια και fantom γενικα...
Ασε γιατι για 3-4 μερες, εχεσα 4 μισοκοιλα GP.....
Τι μου θυμησες...Ειχα μιλησει με τον Αντωνη ειχα βαλει παραγγελια και μετα απο λιγες μερες παει η παραγγελια και fantom γενικα...
Eιμαι περιεργος να δω την τιμη.Για να δουμε αν θα ακολουθήσουν κ άλλα εισαγόμενα φυσίγγια που είχαν εξαντληθεί...
11,5....Eιμαι περιεργος να δω την τιμη.
Όποια κ αν είναι μην φοβάσαι κ δεν θα τους μείνουν στα ράφια.....Eιμαι περιεργος να δω την τιμη.
σωστο και αυτο.Όποια κ αν είναι μην φοβάσαι κ δεν θα τους μείνουν στα ράφια.....
νομιζω οχι ακουιλα συγκεντρωτηρα ,οχι μπαρουτι.γεμισμενο με aquila πλεον?????? Ετσι τουλαχιστον γραφει στον site η cheddite
πολυ σωστος!!! δεν αναφερει πυριτιδα..νομιζω οχι ακουιλα συγκεντρωτηρα ,οχι μπαρουτι.