Για κατω απο 20 τι αλλαγη χρειαζεται?Αν αντι για 30γρ ειχε 28γρ πχ θα πηγαινε καλυτερα?PSB3 1.55 +616 καψύλι =20+βαθμούς θερμοκρασία για να ανταποκριθεί .
Το νέο το βλέπω με άλλη όχι την Psb3 . Ίσως την 5 για το 1.50 .Για κατω απο 20 τι αλλαγη χρειαζεται?Αν αντι για 30γρ ειχε 28γρ πχ θα πηγαινε καλυτερα?
Εχω μεγαλη απορια να μαθω τι ειναι αυτο που αλλαξε τοσο δραματικα τη συμπεριφορα του...καμμια σχεση με αυτο που εριχνα τα προηγουμενα χρονια ...Η αλλαγη συγκεντρωτηρα δικαιολογει τοσο μεγαλη αλλαγη?
Πάντως από φωτό στο διαδίκτυο μοιάζει με psb-1Το νέο το βλέπω με άλλη όχι την Psb3 . Ίσως την 5 για το 1.50 .
Το παλιό αν θυμάμαι καλά είχε PSB3 1.65 που κάποιος φίλος είχε παρουσιάσει .
Δέν θυμάμαι αν ήταν Ρουμελιώτη ή Navaro .O Στέλιος ίσως τόχει καταχωρημένο
Δεν είναι ούτε psb3,σ αυτό που άνοιξα,ούτε psb5 στου @gian ,αυτό που έδειξε με το superg.Το νέο το βλέπω με άλλη όχι την Psb3 . Ίσως την 5 για το 1.50 .
Το παλιό αν θυμάμαι καλά είχε PSB3 1.65 που κάποιος φίλος είχε παρουσιάσει .
Δέν θυμάμαι αν ήταν Ρουμελιώτη ή Navaro .O Στέλιος ίσως τόχει καταχωρημένο
Κοινώς... Έχει χαθεί η μπάλα!Πάντως τα δικά μου από θέμα πυρίτιδας βύσματος κάλυκα καψουλιου είναι ίδια με τα παραπάνω που ανέβασε ο συνάδελφος @gian και πάνε καλά.(Από δοσολογιες δεν ξέρω γτ δεν έχω ζυγαριά).
Εκτός ρε παιδιά και αν είναι άλλο lot η πυριτιδα τι να πω.Αβυσσος....
Δεν έχουν όλα τα μαγαζιά eshopδεν τα εχω δει σε κανενα eshop, πως τα σπρωχνει;
Σιγουρα, τα δουβρης 32 που ριχνω ενα κουτακι τις προαλλες ηταν εκπληκτικο εν αντιθεσει με τα αλλα που αν ζορισει λιγο ο καιρος πεφτει τρεξιμο...Νομίζω συμφωνώ με την άποψη ενός μέλους εδώ οτι κουτί με κουτί έχει διαφορά. Στα μπασίματα κάποια ήταν καλούτσικα κάποια δεν πήγαιναν. Δεν νιώθω εμπιστοσύνη να τα χρησιμοποιήσω πάντως.
Το ίδιο πάνε και σε εμένα όταν θες να τον αντιγράψεις με lb6 και να φτιάξεις αντιτζελο. Στης δοκιμές με 5* πήγε μπάλα. Ενώ με 3* σαν ένα κανονικό βύσμα τίποτα το αξιόλογο.Εμένα συμπεριφέρονται μάλλον αλλοπροσαλα. Με 5* και με 4* είναι σίγουρα πιο συγκεντρωτικά από άλλα φυσίγγια. Με LM πάνε μασούρι στην κυριολεξία, λες και ρίχνω με XF. Με 3* και πάνω συμπεριφέρονται σαν απλά φυσίγγια.
Ο ίδιος ο κατασκευαστής σε ερώτηση είπε ότι έχουν psb3 μέσα τα Ναβάρο 30Psb3 στην Ελλάδα αμφιβάλω αν έχουν και οι κατασκευαστές...
Αvectan έχουν όχι α1.Καλά μας δουλεύεις τώρα η α1 στα 28?!??? ...εκτός και αν λέει για την as και της μπερδεύει
Εγώ ξέρω με τον ισπανικό κάλυκα είναι τα παλιά, δεν υπάρχει πια κάλυκας ισπανικός και με το fiocchi είναι όλα τα καινούργια.
Ο θεός κ η μάνα του,τι έχει μέσα,με δαυτους...Ο ίδιος ο κατασκευαστής σε ερώτηση είπε ότι έχουν psb3 μέσα τα Ναβάρο 30
Τι ξέρει αυτός...Ο ίδιος ο κατασκευαστής σε ερώτηση είπε ότι έχουν psb3 μέσα τα Ναβάρο 30