Πάρε το 0 δεν σε ακούω καθαρά!Αφού δεν ξέρεις από υγρασία νησιού γιατί απαξιώνεις το λόγο του άλλου? Ναι στα νησιά κλάνουν πολλά φυσίγγια
Ωχ! Αγρίεψε ρε!Πάρε το 0 δεν σε ακούω καθαρά!
Κλείσε κλείσε θα σε πάρω εγωΠάρε το 0 δεν σε ακούω καθαρά!
Τιμή ?Lambro Velos με D20 .
Για γρηγορες πιτσιλωτες.Σημερα το είδα .Καλοφτιαγμένο φαινεταιView attachment 58262
8,50 τα εχουν. Και υπάρχει και 8/9 μεικτάΤιμή ?
Εγώ έριξε μερικά Ρουμελιώτης 30γρ..
Δεν μου άρεσαν ..
Έχω πολλά ,θα τα ξαναδώ
Γιαννη....πανεμορφο...τα τζαμακια εσυ τα κοβεις?
ΕυχαριστωΝα είσαι καλά!
....idiogomosishop...Cal. 16 τάπες...είναι οι Tribloc αυτές οχι Gualandi!
View attachment 58276
!!!
Παύλο για άνοιξε να δουμε τι καψουλι εχειφέτος τίμησα ξανά από Αμαλιάδα 3 κούτες Αρτεμης 32γρ. ενώ μου είχε πει ότι τα γεμίζει με psb1 μου τα έστειλε με csb1 ,στο τηλέφωνο μου πούλαγε τρέλα ότι δεν γνώριζε πως τα γέμισαν με csb1 ενώ πριν τα στείλει ήταν 100% σίγουρος,,,τέλος των πάντων προσφέρθηκε να τα πάρει πίσω αλλά είμαι 50χλμ πήγαινε έλα στα πρακτορεία οπότε τα κράτησα μιας και μου θυμίζει το παλιο καλό tordo csb1 του Κουτουζή ( fantom ) βέβαια δεν θα ξαναπάρω γιατί απεχθάνομαι την κοροιδία....
ΣΚ με αυτά για δοκιμή
View attachment 58293View attachment 58294View attachment 58295
Περιμένουμε εντυπώσεις!φέτος τίμησα ξανά από Αμαλιάδα 3 κούτες Αρτεμης 32γρ. ενώ μου είχε πει ότι τα γεμίζει με psb1 μου τα έστειλε με csb1 ,στο τηλέφωνο μου πούλαγε τρέλα ότι δεν γνώριζε πως τα γέμισαν με csb1 ενώ πριν τα στείλει ήταν 100% σίγουρος,,,τέλος των πάντων προσφέρθηκε να τα πάρει πίσω αλλά είμαι 50χλμ πήγαινε έλα στα πρακτορεία οπότε τα κράτησα μιας και μου θυμίζει το παλιο καλό tordo csb1 του Κουτουζή ( fantom ) βέβαια δεν θα ξαναπάρω γιατί απεχθάνομαι την κοροιδία....
ΣΚ με αυτά για δοκιμή
View attachment 58293View attachment 58294View attachment 58295
Και αν είναι υγρασία και ζέστη?Υγρασία και δύσκολο καιρό για εμένα μόνο nsi sipe...