Φυσίγγια για μπεκάτσα

Άρη το direct το 34 με το skeet της beretta a400 πως θα πάει λες;
Βεβαια δεν νομίζω να ρίξω ποτε στην ντελικατη και πανέμορφη χορεύτρια των δασών μας 40 gram το βλέπω λιγο άδικο ρε γαμωτο και σίγουρα υπερβολικό προσωπική μου άποψη και δεν κρινω κανεναν για της επιλογές του ,μαλλον θα μείνω στο 4* σταθερά πανω στην beretta πρώτο direct 34 δευτερο τρίτο Oscar 32 το κόκκινο η το Oscar 36 το καφέ ,το 32ειναι με μπαρούτι Α1 κεραυνοί αλλα σκληρό σε ζεστές ημέρες ,το 36 πραγματικα μαλακό για 36 ανεξάρτητα θερμοκρασίας μπαρούτι techna .Ας σκεφτούμε οτι στις πρώτες που τις κυνηγάμε στο έλατο οποτε ψηλα το 5*ουσιαστικά ειναι πιο κοντά στο 4 * οποτε στις πρώιμες δουλεύω και το 5* με τους παραπάνω συνδυασμούς που ανάφερα με πολυ καλα αποτελέσματα μεχρι τωρα θεωρώ οτι όσα πουλιά εχω χάσει μεχρι τωρα ειναι απο δικα μου λάθη και μαλλον μεγάλα λάθη διοτι ο παραπάνω συνδυασμός μου εχει δώσει πουλιά που ένιωσα οτι δεν θα έπρεπε να τα εχω παρει και ομως τα ειχα παρει

Last edited:
Καλα εισαι σαν συνδυασμος τσοκ φυσιγγιων και αφου εχεις αποτελεσματα μην τα αλλαζεις.
Εγω εχω πρωτο direct σε πολυ κλεισα μερη και δευτερο ενα μαλλινοταπο λαμππρο η νομπελ σπορτ.
Με τσοκ 4 *.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που βλέπω στα DVD κάποιες φορές..
Πως γίνετε να τουφεκανε τα ορτυκια σχεδόν συριζα από το κεφάλι του σκύλου...fiurius.
Σε τέτοιο βαθμό που λέω μόλις βλέπω τέτοια φάση, πάει το σκοτωσε ο μακακας...off topic.
Λογω ευρυγώνιου φακού το βλέπεις ετςι στην πραγματικότητα ρίχνουν αρκετά μακριά απο τα σκυλιά

Εγω θεωρω οτι σημαντικο ειναι τα συνηθη μετρα που την τουφεκαμε...ειναι σημαντικος παραγοντας.. Αν η μπεκατσα <<Φευγει>> απο την ανησυχια του σκυλου μας...και εμεις ειμαστε ακομα στο πηγαινοντας.....τοτε η τουφεκια μας ειναι μακρινη....οταν ο σκυλος την <<εχει>> την <<κραταει>>....τοτε μας βαζει στον κυκλο της.....εκει....το οπτικο μας πεδιο η τουφεκια μας δεν
μπορει να ξεπερναει τα 20 μετρα.. Και αν ναι...σε τι ποσοστο θα ειναι πανω των 20 μετρων...

το Oscar 36 το καφέ .... το 36 πραγματικα μαλακό για 36 ανεξάρτητα θερμοκρασίας μπαρούτι techna .
Σου αρέσει αυτό το φυσίγγι; Έχεις ρίξει αρκετά; Είναι σε ένα καφέ κουτάκι σε συσκευασία των 10;

Άρη το direct το 34 με το skeet της beretta a400 πως θα πάει λες;
Δεν τον εχω δοκιμασει ποτε αυτον τον συνδυασμο, αλλα ενας φιλος που τον εριχνε εκανε παραπονακια κ εψαχνε αλλο διασπορας για να τα συνδυασει... Προσωπικα θα το προτιμουσε με ενα πιο σφιχτα τσοκ πχ 4 η 3 αστρα...

Σου αρέσει αυτό το φυσίγγι; Έχεις ρίξει αρκετά; Είναι σε ένα καφέ κουτάκι σε συσκευασία των 10;
Όχι δεν ειναι δεκάδα κανονικό κουτί ειναι το λεει grand 36 μπες Ίντερνετ πατα Oscar gold φυσίγγια και θα τα δεις ειναι τα καφέ, ναι φιλε φτιάχνει καλα φυσίγγια πολυ καλα φυσίγγια ο τύπος, απλα τα κόκκινα Α1 Γαλλίας θεωρώ οτι ειναι ενα τικ παραπάνω πατημένα για τα δικα μου γούστα και παντα σε σχεςη με τις πιέσεις διοτι τα φυσίγγια κυριολεκτικά εγω τα γουστάρω παρα πολυ μου έχουν χαρίσει πολυ όμορφες τουφεκιες σταθερά τα τελευταία χρονια ομως ναι ειναι σκληρά στην ζέστη και αυτο ειναι και το μοναδικό τους μειονέκτημα για τα δικα μου γούστα μιλάω παντα

Δεν τον εχω δοκιμασει ποτε αυτον τον συνδυασμο, αλλα ενας φιλος που τον εριχνε εκανε παραπονακια κ εψαχνε αλλο διασπορας για να τα συνδυασει... Προσωπικα θα το προτιμουσε με ενα πιο σφιχτα τσοκ πχ 4 η 3 αστρα...
Αυτό παρατήρησα και εγώ με το skeet carlsons στην maxus δεν είδα καλά αποτελέσματα ενώ όταν είχα το 3 πάλι carlsons έπινα νερό στο όνομα του direct, δοκίμασα gorilla 34 διασποράς πολύ καλύτερα ....

Παίδες, το ''καινούριο'' μπλε superfelt προλάβατε να το δοκιμάσετε;
Για να μην έχουμε καμιά γνωστή περίεργη έκπληξη ρωτάω!
Πως να εμπιστευτείς εύκολα τις αλλαγές τους;

Last edited:
Το διασποράς alectoris club το έχει δοκιμάσει κανείς?
Πολλά παιδιά έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις! Αν δουν το μνμ θα σου απαντησουν και οι ιδιοι!

Δοκίμασα φέτος πρώτη χρονιά τα ALECTORIS Διασποράς, 32gr στα ορτύκια! Απλά άψογα! Επειδή όμως είμαστε σε θέμα για μπεκάτσα και ίσως εννοείς τα ALECTORIS Dispersant Gold, 36gr που έχει στο κουτί φωτό μπεκάτσα δεν έχω άποψη...

Last edited:
Δεν ξερω αν ειναι η καταλληλη ενοτητα αλλα πιστευω οτι η επιλογη του φυσιγγιου για την μπεκατσα προσδιοριζεται απο την αποσταση ,δηλαδη σε τι συνηθος αποστασεις την τουφεκαμε,εγω προσωπικα πιστευω οτι η τουφεκια της ειναι μεχρι τα 25 το πολυ μετρα μετα<< χανεται>> απο την αποψη οτι το οπτικο πεδιο δεν σου επιτρεπει να την παρακολουθεις, να την βλεπεις,σιγουρα παιζει ρολο ο τοπος- ο σκυλος , κατα ποσο ανησυχες ειναι, αλλα και παλι θεωρω οτι οι τουφεκιες μας ειναι μεχρι εκει ,,εκτος λιγων περιπτωσεων.

Antonio Ποσο εχει το κουτι ? Εχω ακουσει απο φιλους οτι ειναι καλο....
Λαμπρο ειναι λιγο ανεβασμενο αλλα για την μπεκατσα αν ειναι καλο χαλαλι της.asking.στην αγορα η τιμη του γυρω στα 11,50 πανω κατω +-... το θεμα ειναι αν καποιος φιλος το εχει δοκιμασει να μας πει εντυπωσεις συμπεριφορα και με την τσοκ.

Back