Φυσίγγια για μπεκάτσα

Δεν ξέρω τι λέτε για τα direct, εγώ φέτος βαρεσα γύρω στα 4 πουλιά με direct, όλα είχαν από ένα σκάγι στη φτερούγα και τα κυνήγαγα μες το λόγγο... Να έφταιγε σε όλα το σημάδι μου; Δεν ξερω...

Δεν θα καταλαβει τι την βρηκε τη φασσα στα 20 μετρα... Αυτον τον συνδυσμο τον δουλεψα μια ολοκληρη χρονια σε μπεκατσα οταν πρωτοκυκλοφορησαν τα Direct κ ειχε πολυ καλη αποδοση μεχρι κ σχεδον τα 25 μετρα χωρις κενα... Μαλιστα τοτε ειχα παρει κ δυο πρασινα στα 20 μετρα περιπου με αυτο τον συνδυασμο...

Δεν θα καταλαβει τι την βρηκε τη φασσα στα 20 μετρα... Αυτον τον συνδυσμο τον δουλεψα μια ολοκληρη χρονια σε μπεκατσα οταν πρωτοκυκλοφορησαν τα Direct κ ειχε πολυ καλη αποδοση μεχρι κ σχεδον τα 25 μετρα χωρις κενα... Μαλιστα τοτε ειχα παρει κ δυο πρασινα στα 20 μετρα περιπου με αυτο τον συνδυασμο...
Θα το δοκιμασω σκ σε ενα πολυ πυκνο που κυνηγαω απογευματινο και τα πουλια περνουν σκουφια και θα σου πω εντυπωσεις!

Screenshot_20170118_160452.png
good news!

Μου έστειλαν δυο φωτό από κάτι φυσίγγια που δεν έχω ξαναδεί μάλλον ισπανικά
Πάντως είναι πανέμορφα λυπασε να τα βάλεις στο όπλο
Να δούμε αν τα γνωρίζει κανεις

upload a picture

Last edited by a moderator:
Ενταξυ ρε παίδια ο κάθε ένας όπως το βλέπει και γουστάρει αρκεί να πέρνει το ζητούμενο του που είναι αυτοπεποίθηση καλής κατανομής
Εμένα μου τα έστειλαν σε φωτό και είπα να ρωτήσω
Από την άλλη για να τα πωλούν σημαίνει ότι κάποιοι τα ζητούν
Άρα υπάρχει αγορά σε αυτή την κατηγορία
Αυτό που δεν κατάλαβα και μου κάνε εντύπωση είναι το νούμερο 10
Και σίγουρα η ομορφιά τους
Εγώ δεν θα το έριχνα τέτοιο φυσίγγιι
Θα ήταν η αφορμή να ξεκινήσω συλλογή :)

Ισως κ να ειναι υπερβολη δεν αντιλεγω..Ο καθενας κυνηγαει με οτι του εμπνέει εμπιστοσύνη..
Ομως το βαρος(στην προκειμένη κ τα ψιλα σκαγια) δεν εχει να κανει με το μεγεθος του πουλιου αλλα με το περιβαλλον που κυνηγιεται,πυκνη βλαστηση κλπ..
Φετος που η μπεκατσες ειχαν την τιμητική τους στην χωρα μας κ ξεπετιοντουσαν κ μεσα απο τα καθαρα
εκει δεν χρειαζοταν παραπανω απο 30γρ με συγκεντρωτήρα ..
Ειναι κ πως το βλεπει ο καθενας,Οπως εχω ξαναπει έχω φιλο που την κυνηγαει σε κυπαρισσωνες,πουρναρια κλπ με σταθερο 1-3 κ 32-34γρ παντα με συγκεντρωτήρα.
Τα διασπορας ουτε να τα ακουει..
Με 15-20 πουλια το χρονο ειμαι ευχαριστημενος ας μου φυγει και κανενα,Αυτη ειναι παντα η απαντηση του..

Υπαρχει μεγαλη στροφη απο τις εξειδικευμενες εταιρειες φυσιγγιων στα πολλα γραμμαρια. 38 με 40 γρ οχι για τον παραδοσιακο κυνηγο δικαννου αλλα αυτον με τη καραμπινα. Τα φυσιγγια παραγουν γυρω στα 900 bar πιεση. Το σκεπτικο αποτι διαβασα ειναι οτι στο κυνηγι στο πυκνο χρειαζεσαι το φυσιγγι να σου κοβει κλαδια που βρισκονται στη πορεια της τουφεκιας διατηρωντας ομως ενα μεγαλο ποσοστο αθικτο για να συναντησουν τη βασιλισσα

Last edited:
Back