Άκουιλα?τι πυρίτιδα έχουν αυτά Ηλία??
Άκουιλα?τι πυρίτιδα έχουν αυτά Ηλία??
Μήπως ο συγκεκριμένος συγκεντρωτηρας δεν θέλει μεγάλη σύσφιξη?
Με δυάρι σταθερό το δούλευα!
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι έφταιξε το τσοκ, ούτε η θερμοκρασία ... Θα έλεγα ότι μάλλον έτυχε ... Έριξες περισσότερα από 1 και ήταν όλα χάλια ;;;Εγω το percorso το ριχνω με xfull αρα δεν πιστευω οτι φταιει το τσοκ
ρε παρε τα speed να δεις το φως σου!Και πανω που ηθελα να παρω κατι ελαφρυ σε 34γρ για τις 15 μετα αλλαξα γνωμη, θα ριξω παλι τα percorso που ακομα και με 30+ βαθμους πανε μια χαρα, δεν ειμαι τωρα για πειραματα στις φασσες.
34αρια δεν ειναι αυτα?ρε παρε τα speed να δεις το φως σου!
Θα παρω και θα ενημερωσω, 6αρι η 5αρι?
Ναι με aquila είναι Ηλία .Άκουιλα?
Πάντα τρεις βολές ...Κι εγώ δεν πιστεύω ότι έφταιξε το τσοκ, ούτε η θερμοκρασία ... Θα έλεγα ότι μάλλον έτυχε ... Έριξες περισσότερα από 1 και ήταν όλα χάλια ;;;
Πριν κάμποσα χρόνια είχα ρίξει λίγα (NSI SPEED 34gr) και δεν μου έδωσαν την αίσθηση ότι είναι ιδιαίτερα σκληρό, ή αποκλειστικά "χειμωνιάτικο", φυσίγγι. Ούτε και η δοσολογία του δείχνει κάτι τέτοιο. Είχα σφάξει τότε και είχα βρεί δόση C7 1,65 gr. και καψούλι Μ686 ... Βέβαια δεν ξέρω αν το έχουν αλλάξει από τότε, αλλά δε νομίζω, όπως δεν έχουν αλλάξει ούτε το Classica ...
Αν αυτό πάντως θεωρείται "ενισχυμένο" σετ-απ ... τότε τι να πούμε για το 34αρι C7 Perfecta Super της KALCO (μαύρο) που είχε 1,75 gr. C7 και μάλιστα με Cx2000 !!!
Και στο παρελθον μου άφησαν εξαιρετικά αποτελέσματα!Ναι με aquila είναι Ηλία .
Έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια γαι το 8αρι του. Αν ισχύουν το 6αρι θα τσακίζει κόκκαλα.Και στο παρελθον μου άφησαν εξαιρετικά αποτελέσματα!
Εσυ Αλεξ,ριχνεις με "φρενου"!Εγω το percorso το ριχνω με xfull αρα δεν πιστευω οτι φταιει το τσοκ
Παντω ο συγκεκριμενος συγκεντρωτηρας παει αρκετα πιο μακρια σε σχεση με τους αλλους κι ας εχω τσοκ φρενουΕσυ Αλεξ,ριχνεις με "φρενου"!
Δεν παιζει τον ρολο που εχει σχεδιαστει να παιξει ο antigelo του percorso.
Φρεναρει πριν την εξοδο!
Δεν φρεναρουν ολοι το ιδιο...Παντω ο συγκεκριμενος συγκεντρωτηρας παει αρκετα πιο μακρια σε σχεση με τους αλλους κι ας εχω τσοκ φρενου
Οκ καλως, με φρενο η χωρις φρενο ειναι φοβερο το percorso κατα τη γνωμη μουΔεν φρεναρουν ολοι το ιδιο...
Γενικοτερα.
steakΈχω ακούσει εξαιρετικά λόγια γαι το 8αρι του. Αν ισχύουν το 6αρι θα τσακίζει κόκκαλα.
Απο τα καλυτερα που εχω δει να παρουσιαζονται εδω!Οκ καλως, με φρενο η χωρις φρενο ειναι φοβερο το percorso κατα τη γνωμη μου
Χωρης να θελω να προσβαλο κανενα τα οπλα εκηνεις της εποχεις ηταν καλα αρκετα καλα αλλα μεχρει εκει...π.χ.ρεμ 1100 με φουλ κανη .εκανε παπαδες..browning a5 με φουλ τσοκ εκανε παπαδες.franchi 48al ,το ιδιο..beretta301/2/3.με φουλ.τσοκ το ιδιο.benelli sl80 τα ιδια...τι να εκαναν δηλαδη με φουλ τσοκ..απλος η αναμνησεις τα κανουν μυθους στα ματια μας...(sorry για το of topic)σχετικά με τα condor θυμήθηκα μια παλιά ιστορία
Οκτώβρης ήταν και σε περάσματα παπιών που το σουρουπο απο τη θάλασσα έβγαιναν στο ποτάμι
εγω είχα πιάσει ακριβώς την μπούκα του ποταμιού πιο πίσω ο πατέρας με την 121 full και condor 5αρια
βγαινει ενα κοπαδακι το τουφεκάω πρώτος τιποτα παίρνουν ύψος και του περνάνε
άμα θα μου λέγατε να υπολογίσω το ύψος που του πέρασαν θα έλεγα τουλάχιστον 60μ
κάνει 3 τουφεκιές πέφτουν 2 παπιες
η έκπληξη μας περίμενε την άλλη μέρα όμως στο καθάρισμα
η μια ειχε 9 σκάγια στο σώμα