Θέλουν κρύο Μάριε τα χα ρίξει και Νοέμβριο αλλά με ζεστό καιρό σε πέρδικες και πάλι δεν μαρεσαν.Κατά τη γνώμη σας τα f2 σε νο5 είναι καλά για τέλη του μήνα? Έγινε μεγάλη αγορά από φιλους
Εγώ τα έχω ρίξει τέλος Οκτώβρη σε παπια με νότια κ βροχή κ ήταν απίστευτα καλά.. . Νομίζω η ζέστη δεν τους ταιριάζει...Θέλουν κρύο Μάριε τα χα ρίξει και Νοέμβριο αλλά με ζεστό καιρό σε πέρδικες και πάλι δεν μαρεσαν.
Και εγω αυτο πιστευω.Εγώ τα έχω ρίξει τέλος Οκτώβρη σε παπια με νότια κ βροχή κ ήταν απίστευτα καλά.. . Νομίζω η ζέστη δεν τους ταιριάζει...
Μάριε ακόμη και στην εναρξη 15 Σεπτέμβρη που τα εριξα περσι ,αλλά νωρις το πρωί με υγρασία γάζωναν. Μετα τις 8,30 που ζεστανε και επεσε η υγρασία ,δεν .......Δεν τα χωράει ρήξεις ποτέ τέτοια εποχή... Αρχές Σεπτέμβρη που ερηξα κάποια σε αγριοπερίστερα τα αποτελέσματα ήταν τραγικά...είχα ανεβασεις και βιντεο
μπορειται να μου πειτε γμωμες για τα nsi speed 34 gr.τα εριξα σε 8αρι σε τσιχλες και μου φανηκαν πολη μετρια και εχω παρει και 6αρια για το σκ σε φασσες.ευχαριστω εκ τον προτερων
Δεν εχει αλλαξει κατι,δοκιμασε με το 4 αρι τσοκ ειναι πολυ συγκεντρωτικο.ειναι το κοντακι στα μετρα σου? Για μενα ενα απο τα καλυτερα φυσιγγια.με τριαρι τσοκ το εριξα απλα δεν ειχα τα αποτελεσματα που ειχα πιο παλλια να σημειοσω οτι το εχω ριξει και παλιοτερα με καλυτερα αποτελεσματα και φοβαμε μηπως εχει αλαξει κατι προς το χειροτερο
ναι ειναι αλλα μου εφυγαν καποιες τσιχλες που δεν το περιμενα βαρεσα ομως και καποιες αλλα οι φασσες δεν ειναι ετσι πρεπει να ειμαι σιγουρος αλλα μαλλον επρεπε να παρω condor που ειναι ποιο σταθερη αξια για εμενα.Δεν εχει αλλαξει κατι,δοκιμασε με το 4 αρι τσοκ ειναι πολυ συγκεντρωτικο.ειναι το κοντακι στα μετρα σου? Για μενα ενα απο τα καλυτερα φυσιγγια.
Για τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι να βγει ο ήλιος b&p F2 classic 34gr και επειτα nsi classic 20 32.Αν δεν βγεί ήλιος και η θερμοκρασία παραμείνει χαμηλή με υψηλή υγρασια, συνέχισε με το B&P.καλησπερα παιδια!τι φυσιγγια μου προτεινετε για δικαννο παλιο;
για φασσα οχι πολυ βαρυ για αυτη την εποχη...
Τι εννοείς με τον όρο "παλιο"?!τι φυσιγγια μου προτεινετε για δικαννο παλιο;
Θέλω να το δοκιμάσω και εγώ το classica στην φασσα,στα τρυγόνια είναι το φυσιγγι μου δεν το αλλαζω σε 7,5αρι!Για τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι να βγει ο ήλιος b&p F2 classic 34gr και επειτα nsi classic 20 32.Αν δεν βγεί ήλιος και η θερμοκρασία παραμείνει χαμηλή με υψηλή υγρασια, συνέχισε με το B&P.