Καλησπέρα σε όλη την παρέα,
είναι το πρώτο μου post στο forum, και διάβασα όλο το θέμα για το φυσίγγι της φάσσας,
Εγώ προσωπικά στην αρχή έριχνα condor 36gr σε 4αρι με το δίκανο, δυνατό φυσίγγι, τα πουλιά όλα ξερά, και σε μεγάλες αποστάσεις, δυστυχώς όμως
δεν το κυνηγούσα σε πολλές διαφορετικές συνθήκες για να εχω ολοκληρωμένη άποψη μιάς και απο το 2010 που άρχισα τις σπουδές
έφυγα απο τα Γρεβενά όπου μεγάλωσα και ερχόμουν μόνο για τις γιορτές, με αποτέλεσμα οι φορές που έβγαινα για κυνήγι να ειναι
μετρημένες στα δάχτυλα..
Πέρσι που τελειωσα τη σχολή και απο οκτώβρη άρχισα τις εξόδους με τις γαλάζιες...μετά απο λίγες τουφεκιές με Condor εβγαλα 2 συμπεράσματα,
1. δεν κανουν για αποστάσεις 25 και λιγότερων μέτρων(περισσοτερο πιστεύω πως έφταιγε το νουμερο των σκαγιών και το τσοκ του όπλου(δίκανο με αυλό 18,2 και 3*&1*))
2. Πολύ κλώτσημα, τα προηγούμενα χρόνια άντε να εριχνα και 4 τουφεκιές την μέρα, και δεν φαινόταν το κλώτσημα, τον οκτώβρη του '14 στα περάσματα που έριξα αρκετές, δεν παλευόταν, και απο τότε που τελειωσανε δεν σκευτηκα να παρω ξαναπαρω condor...
απο αρχές νοέμβρη του '14 ειπα να δοκιμάσω τα Gorilla σε 34 γραμμαρια σε 6αρι και εμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, μετά που αρχίσανε τα κρύα πήγα σε gorilla 36, καθαρά επειδη ειχε περισσοτερη υγρασία και κρύο και ειπα να ανέβω ελαφρώς. μέχρι αρχές φλεβάρη με το δικανο δεν ειχα κανένα πρόβλημα, μετά για μιά βδομάδα τα έριξα και με το μονόκανο με 18,4 αυλό και 1* και πηρα πολύ περισσοτερες απ ότι περίμενα...
ερώτημα, αξίζει να πάω να παρω ποσότητα 10-15 κουτιών ή παιζει να κάνουν αλλαγες σε πυρίτιδες κλπ και να ειναι τελείως διαφορετικά με τα περσινά;
Για δίκανο με 70αρα θαλάμη τι άλλο θα μπορούσα να τσεκάρω μεχρι 34,το πολύ 36 γραμμαρια;
Βρήκα σε ενα κατάστημα τα εξής:
NSI SPEED 34gr στα 7 €
A1 SPECIALE 34gr στα 6.90€
B&P F2 34gr στα 6.90 €
Σαν τιμές μου φαίνονται παρα πολύ καλες, για τα speed και τα f2 εχω ακούσει καλά λόγια, τα έχει ρίξει κανείς με δίκανο; με τι καιρούς πάνε καλά;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων