Φυσίγγια για την Φάσσα

Και όμως, υπερδιασπορας με 46 γρ με Θώδη ή αποκεντρωτηρα και πυρίτιδα m92s, ssb150 ή sp8 ,είναι μία πολύ καλή επιλογή Με σκάγια ν9 , 9,5 ή 10 ανάλογα το θήραμα, με ταχύτητα 350μ/δ το κλωτσημα θα είναι όσο με ένα 36γρ και 420μ/δ. Τα 350 μ/δ για διασποράς είναι υπεραρκετή ταχύτητα για βολές μέχρι 25 μέτρα.

Καλησπερα στην παρεα.
Ξερουμε τι πυριτιδα εχει το RC4 στα 35gr;
Τεκνα φίλε.. Σήμερα παρέλαβα κ εγώ μερικά κουτιά rc4 oro.. Απίστευτα φυσίγγια. Απ τσ καλύτερα εμπορικά για φασσα μαζί με το σπέσιαλ παλομπε της nsi το σαγκα σπιντ και το bp long range..

Παιδια εριχνα τα rc4 και μου ειχαν κατσει πολυ καλα.Επιτυχεια απο την πρωτη βολη οπου τουφεκαγα επεφτε.Και ξερες χωρις αιμα κλπ.Τωρα που τα σταματησαν απο την παραγωγη τι προτεινετε;Οπλο baikal mp155.Πηρα τα nsi super caccia long distance 38 gr 4/6.Καλα τα ειδα πειτε και γνωμες.
Μια χαρά υπάρχουν σε αρκετά μαγαζιά.. Vk action κοίτα

Τεκνα φίλε.. Σήμερα παρέλαβα κ εγώ μερικά κουτιά rc4 oro.. Απίστευτα φυσίγγια. Απ τσ καλύτερα εμπορικά για φασσα μαζί με το σπέσιαλ παλομπε της nsi το σαγκα σπιντ και το bp long range..
Τέκνα τα Αρ σι❓❓❓❓
Τέκνα πανκ δλδ‼️

Ειναι με s.g στημενα ολα, κ οσο να'ναι αυτο το βυσματακι βαζει το δικο του λυθαρακι στην διατρηση.
Όταν αρχησατην ιδιογωμοση ένας παλιός μου λέει sg στα κρύα με άλλους καιρούς παίζεις με τους άλλους

Ποτέ δεν είχε Tecna το RC serie oro oυτε o συγκεντρωτηρας ούτε η ταπα

Όταν αρχησατην ιδιογωμοση ένας παλιός μου λέει sg στα κρύα με άλλους καιρούς παίζεις με τους άλλους
Και πολυ καλα σου ειπε....αν τους πηγαινε και λιγο καλυτερα η Fabarm, θα τους δουλευα πιο πολυ ακομη.

Στατιστικά οι sg σε σύγκριση με τα πιο γνωστά βύσματα τσιμπάνε λίγο τις πιέσεις.

Δεν ξερω τι λενε τα στατιστικα.....αυτο που ξερω ειναι οτι ποτε δεν πηρα αυτο ηθελα απο το βυσμα!!!
Ακομα και πριν αρκετα χρονια τοτε που δουλευα την Α1....Αυτο που εδινε του Καρδαρα το βυσμα
ποτε δεν το πηρα απο τον SG Λευτερη μου !!!
Δεν λεω και τα υπολοιπα ανεφερα ποιο πανω....που τα θεωρω πολυ ανωτερα του !!!

Δεν ξερω τι λενε τα στατιστικα.....αυτο που ξερω ειναι οτι ποτε δεν πηρα αυτο ηθελα απο το βυσμα!!!
Ακομα και πριν αρκετα χρονια τοτε που δουλευα την Α1....Αυτο που εδινε του Καρδαρα το βυσμα
ποτε δεν το πηρα απο τον SG Λευτερη μου !!!
Δεν λεω και τα υπολοιπα ανεφερα ποιο πανω....που τα θεωρω πολυ ανωτερα του !!!
Νίκο μια από τα ίδια, έχω από sg12 μέχρι τον sg magnum, και δεν με εντυπωσίασε κανενα, ο gt απο αυτά που αναφέρεις μου αρέσει περισσότερο.
Για ποιο λογο;;;
Δεν ξέρω Κώστα αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τις μετρήσεις σε κανονάκι με διαφορετικά βύσματα. Ίσως η βαθιά τάπα του ή το υλικό του.

Ίσως η βαθιά τάπα του ή το υλικό του.
Ημισκληρο βυσμα, βαθια φουστα και η υφή του σαν "βελούδο"...το πολυαιθυλένιο ευθύνεται...προτογενές πλαστικό υλικό...ΜΟΝΟ οι s.g το εχουν....

Υ Γ.
Κατι παρόμοιο ειχα διαβασει και για τους Τασκώφ...αλλα δεν θα παρω και όρκο...

Το rc 4 oro το μαύρο το 35ρη είχε τέκνα και στο λέω χίλια τα εκατό. Δεν ξέρω τωρσ αν τα άλλαξαν.. Κόβω το κεφαλή μου γιβαυτο που σ λέω..
Καλά μην το κόψεις πολύ τα ρίχνω πάνω από 10 χρόνια στο λαγό και πότε δεν τα βρήκα με τέκνα και πάντα το καταχείμωνο στην πολύ υγρασία ζοριζοταν η τέκνα δεν τα κάνει αυτά

Καλά μην το κόψεις πολύ τα ρίχνω πάνω από 10 χρόνια στο λαγό και πότε δεν τα βρήκα με τέκνα και πάντα το καταχείμωνο στην πολύ υγρασία ζοριζοταν η τέκνα δεν τα κάνει αυτά
Tο κίτρινο με τάπα diana ήταν γεμισμένο με tecna καί δέν ήταν ούτε καλό μάλιστα .
Αυτό πρίν κάποια χρόνια βέβαια .
Τότε το μαύρο με βύσμα ήταν με ΜΒ θέριζε .

Back