Φυσίγγια για την Φάσσα

ενταξει δε τρεχει τιποτα να χαλασω 4 -5 φυσιγγια απο τα 40 εως τα 70 μετρα σε δοκιμες

ΟΚ...Συμφωνω . Εγω να δεις τι και ποσα υλικα εχω ριξει σε δοκιμες...Τιποτα δεν παει ''χαμενο'' σε μια
δοκιμη....Μεσα απο τις δοκιμες μας μαθαινουμε !!!!

Καλημέρα , ξέρουμε τίποτα για αυτό το φυσίγγι ; Καιρό που δουλεύει κτλπ ; Το βρήκα σε καλή τιμή 14£ αν θυμάμαι καλά 40γρ semi γραφει
Στον Έβρο όλοι αυτό χρησιμοποιούσαμε δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με τότε αλλά ήταν φωτιά ακόμη και σε -18

Το Rc σε κρύο που το δούλεψα πήγαινε πολύ καλά, αλλά καταλαβαίνεις ανακρουση.. Γενικά για την φάσσα θεωρώ τα 40γρ πολλά.. Άποψη μου μην ανέβεις πάνω από 38, εγώ δουλεύω μέχρι 36..και στα πολλά κρύα το rotweill silver selection πάλι 36 επινικελωμενα, είναι λίγο ακριβό βέβαια, αλλά θάνατος, όπως επίσης το B&P f2 36γρ επιχαλκωμενο, καλό φυσίγγι και σε καλή τιμη
Με αυτό το F2 που λες στο 10αρι κουτι έχω ρίξει κυνήγι στα τραυματισμένα παπια με είχαν κάνει λαμπραντορ

Καλημέρα παιδιά. Απ εμπορικά φασοφυσιγγα πιο είναι αυτό που είδατε μεγαλύτερη συγκέντρωση; αυτά τα ακριβά φεντεραλ με συγκεντρωτηρα φλαιτ κοντρόλ είναι καλά;
Γιατί δε δοκιμάζεις τα Ρουμελιώτης❓τόσα έχουν γραφεί‼️

Γιατί δε δοκιμάζεις τα Ρουμελιώτης❓τόσα έχουν γραφεί‼️
Αν είναι καλά γιατί όχι.. Ψάχνω κάποιο να κρατάει συγκέντρωση τουλάχιστον μέχρι τα 40 μετρα.. Κάποια που γράφουν long range η long distance απλά τρικ είναι..

Αν είναι καλά γιατί όχι.. Ψάχνω κάποιο να κρατάει συγκέντρωση τουλάχιστον μέχρι τα 40 μετρα.. Κάποια που γράφουν long range η long distance απλά τρικ είναι..
Πάρε καμιά δεκαριά μάρκες κ ρίξε στα 40 μέτρα ,έτσι θα βρεις τι ταιριάζει στην κάνη κ στα γούστα σου‼️εγω έπαιρνα 2-3 φυσίγγια απ' το κάθε κουτί....δεν αγόραζα κουτιά δλδ

Καλημέρα παιδιά. Απ εμπορικά φασοφυσιγγα πιο είναι αυτό που είδατε μεγαλύτερη συγκέντρωση; αυτά τα ακριβά φεντεραλ με συγκεντρωτηρα φλαιτ κοντρόλ είναι καλά;
Καλημέρα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το Oscar discovery 40 gr. Ψάχνοντας και εγώ αυτό το "φυσιγγι" περυσι μου το πρότεινε ένα μέλος της ομάδας και το δοκίμασα.

Πάρε καμιά δεκαριά μάρκες κ ρίξε στα 40 μέτρα ,έτσι θα βρεις τι ταιριάζει στην κάνη κ στα γούστα σου‼️εγω έπαιρνα 2-3 φυσίγγια απ' το κάθε κουτί....δεν αγόραζα κουτιά δλδ
Έχω ρήξει πάρα πολλά.. Bp, nsi, lampro, super kill, Remington, rc, rio, fiochi, chedite κλπ κανένα δε με κάλυψε.. Τώρα είδα κάτι Mary arm

Έχω ρήξει πάρα πολλά.. Bp, nsi, lampro, super kill, Remington, rc, rio, fiochi, chedite κλπ κανένα δε με κάλυψε.. Τώρα είδα κάτι Mary arm
Ρίξε κ τα super caccia38 η τα pm 40 ❓αυτά είναι αλατιερες στα 36 μέτρα με 2 αστρα σε ν.5 το πρώτο 6 το δευτερο

Άμα δεν σε ενδιαφέρει το οικονομικό Remington nitro magnum 42gr n4
Τι έχω ρήξει αυτό.. Πήγε λίγο καλύτερα αυτό κι ένα rotweill αλλά μου φάνηκε αργό πολυ.. Δηλαδή δεν θέλουμε να κερδίσουμε συγκέντρωση αλλά να χάσουμε ταχύτητα...

Τι έχω ρήξει αυτό.. Πήγε λίγο καλύτερα αυτό κι ένα rotweill αλλά μου φάνηκε αργό πολυ.. Δηλαδή δεν θέλουμε να κερδίσουμε συγκέντρωση αλλά να χάσουμε ταχύτητα...
Καθόλου αργό, τι εννοείς λίγο καλύτερα, μπάλα πάει αυτό.

Το δοκίμασες στο κυνήγι?
Όχι χύμα είχα πάρει κάνα 2 και τα έρηξα σε τενεκε. Μου φάνηκε αργό δε θυμάμαι τι έγραφε το κουτί. Με. 3ρη τσοκ το είχα ρήξει και δεν είχα την τόσο τρομερή διαφορά που να δικαιολογεί την τιμή του...ναι μεν λίγο καλύτερη συγκέντρωση αλλά όταν βλεπψ κάτι Mary arm τώρα που βγάζουν 450 m/s στα 2,5 μέτρα απ τη κάνη τότε ναι το ρεμι υστερεί. Αλλά επειδή με έβαλες στη πρίζα θα πάρω κ άλλα να τα ρηξω και με άλλο όπλο και στο κυνήγι.

Back