Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους από τις πολλές μαρκεςΕκείνος έριχνε Lambro A1 Speciale όχι special palombe
Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους από τις πολλές μαρκεςΕκείνος έριχνε Lambro A1 Speciale όχι special palombe
Για το περκορσο τώρα με την αλλαγή πυρίτιδας δεν ακούγονται τα καλύτερα.δεν το έχω ρίξει βέβαια και δεν έχω αποψηΕξαιρετικό αν είσαι επάνω στο πουλί..είναι συγκεντρωτικό πολύ
..percorso και special είναι τα φαβορί μου
Δεν ξερω κάποιον να τα εχει ρίξει. Μεχρι πέρσι κυκλοφορούσαν ακόμη λόγω αποθέματος αυτά με την Τeckna. Φέτος θα δουλευτούν τα καινούργια και θα μάθουμε.Για το περκορσο τώρα με την αλλαγή πυρίτιδας δεν ακούγονται τα καλύτερα.δεν το έχω ρίξει βέβαια και δεν έχω αποψη
Δεν ακούγονται τα καλύτερα..φέτος ξεκινά με Α0 ποιος τα έριξε για να έχει άποψη?σε βεβαιωνω κάνεις..εγώ είμαι λάτρης της τέκνα έχω καβατζωσει γύρω στα 1000 φυσίγγια από πέρσυ..την Α0 δεν την ξέρω..δεν την έχω δοκιμασειΓια το περκορσο τώρα με την αλλαγή πυρίτιδας δεν ακούγονται τα καλύτερα.δεν το έχω ρίξει βέβαια και δεν έχω αποψη
Καλή μπαρούτι αν είναι σωστά γεμισμένηΔεν ακούγονται τα καλύτερα..φέτος ξεκινά με Α0 ποιος τα έριξε για να έχει άποψη?σε βεβαιωνω κάνεις..εγώ είμαι λάτρης της τέκνα έχω καβατζωσει γύρω στα 1000 φυσίγγια από πέρσυ..την Α0 δεν την ξέρω..δεν την έχω δοκιμασει
Ρίξε πρώτα τα 1000....Δεν ακούγονται τα καλύτερα..φέτος ξεκινά με Α0 ποιος τα έριξε για να έχει άποψη?σε βεβαιωνω κάνεις..εγώ είμαι λάτρης της τέκνα έχω καβατζωσει γύρω στα 1000 φυσίγγια από πέρσυ..την Α0 δεν την ξέρω..δεν την έχω δοκιμασει
Και θα αργήσουμε να μάθουμε γιατί οι περισσότεροι κάναμε την ίδια δουλειά από ότι καταλαβαίνω, πηγαμε και στοκαραμε το παλιο , δεν είμαστε για ρίσκα ειδικά αν πληρωνουμε ένα κουτί 15-17 ευρώ. Και επίσης δε μπορουμε να ρισκάρουμε το αβαντάζ της ψυχολογίας που μας έχει εξασφαλίσει η παλια καλή συνταγή... Μακάρι να είναι και καλυτερο το νέο..Δεν ξερω κάποιον να τα εχει ρίξει. Μεχρι πέρσι κυκλοφορούσαν ακόμη λόγω αποθέματος αυτά με την Τeckna. Φέτος θα δουλευτούν τα καινούργια και θα μάθουμε.
Επειδή έχω καλομαθει με το παλιό και σε τέτοια θηράματα δεν είμαστε για δοκιμές αφού κρατήθηκε το palombe με tecna εκεί θα πάμε η στο speed που το ξέρω πολύ καλά γιατί το biturbo έχει γίνει άλλο απ αυτό που ήτανΔεν ξερω κάποιον να τα εχει ρίξει. Μεχρι πέρσι κυκλοφορούσαν ακόμη λόγω αποθέματος αυτά με την Τeckna. Φέτος θα δουλευτούν τα καινούργια και θα μάθουμε.
Τι άλλαξε στο μπιτουρμπο;Επειδή έχω καλομαθει με το παλιό και σε τέτοια θηράματα δεν είμαστε για δοκιμές αφού κρατήθηκε το palombe με tecna εκεί θα πάμε η στο speed που το ξέρω πολύ καλά γιατί το biturbo έχει γίνει άλλο απ αυτό που ήταν
Άλλαξε πυρίτιδα;Έγινε ατμοσφαιρικό![]()
Άλλαξε πυρίτιδα;
Με τη Μπενελα?Είναι ποιο μαλακό τώρα. Λαγο πάντως να έχει φάει 4αρια σκάγια στα 20 μετρα και να μην λέει να ψοφήσει δεν ξαναείδα. Μόνο με αυτό το φυσιγγι![]()
Όχι μόνο!Μόνο με αυτό το φυσιγγι![]()
Αυτό που περιγράφει ο Σταμάτης.το παλιό ήτανε φωτιά μαυρηΆλλαξε πυρίτιδα;
Είστε ειρων αυτόχθονας ορεσίβιος και από κει πάνε κι οι αλλοιΜε τη Μπενελα?
Με τη Μπενελα?
Όχι μόνο!![]()
Γιαυτό από δω και πέρα απαιτούμε την αναφορά των φυσιγγίων ολογραφώς π.χ. Lambro (γαμάουα) biturbo 36gr.Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους από τις πολλές μαρκες
Πρέπει να έχει αλλάξει τη πυρίτιδα γιατί και γω που έριξα ήταν σαν να ρίχνω 30γραμμο περίπου. Πολύ πιο μαλακό.Είναι ποιο μαλακό τώρα. Λαγο πάντως να έχει φάει 4αρια σκάγια στα 20 μετρα και να μην λέει να ψοφήσει δεν ξαναείδα. Μόνο με αυτό το φυσιγγι![]()
Την έχω γεμίσει την ΑΟ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δυστυχώς πλέον δεν τη βρίσκω.Δεν ακούγονται τα καλύτερα..φέτος ξεκινά με Α0 ποιος τα έριξε για να έχει άποψη?σε βεβαιωνω κάνεις..εγώ είμαι λάτρης της τέκνα έχω καβατζωσει γύρω στα 1000 φυσίγγια από πέρσυ..την Α0 δεν την ξέρω..δεν την έχω δοκιμασει