Φυσίγγια για την Φάσσα

Ρίξε πρώτα τα 1000....🙂
Για κάνα 3 χρόνια είμαι εξασφαλισμένος..μην σου πω ότι θα πουλήσω κιολας..50 ευρώ το τεμάχιο
Την έχω γεμίσει την ΑΟ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δυστυχώς πλέον δεν τη βρίσκω.
Ποιάν γέμισες ?δεν κατάλαβα τι ενοεις

Είναι ποιο μαλακό τώρα. Λαγο πάντως να έχει φάει 4αρια σκάγια στα 20 μετρα και να μην λέει να ψοφήσει δεν ξαναείδα. Μόνο με αυτό το φυσιγγι 🤣
Τα ίδια και σε εμένα στη πέρδικα. Ποτέ δεν έπεσε πουλί ψοφιο,παντα ζωντανα. Δε φτάνει που σπάμε τα πόδια μας στο περπάτημα, έχουμε και το φόβο να φύγει το πουλί τραυματισμένο. Είχα ένα πακέτο έφυγε στα κορακοειδη (τους έκλασε μια μάντρα)

Τα καφέ τα Λάμπρο τα έχεις δουλέψει?
Ναι πολύ καλά Εγώ προτιμώ το μπλε γιατί Κυνηγάω και παπί αλλά ρίχνω αρκετά και τα condor βέβαια για το καινούργιο λένε ότι δεν είναι τόσο καλό αλλά εγώ ρίχνω από τα παλιά Έχω αρκετά ακόμα

Κλασικα σημερα η συνεχεια της χθεσινης στα δυσκολα κοπαδακια που εγλυφαν τις πλαγιες μεχρι τις 11 η ωρα. Νοτιοανατολικος και τα πουλακια εγλυφαν την φτερι. Φυσιγγια 8 7 εγω απο την εναρξη και δεν χρειαστηκα κατι αλλο.
Τορντο λαμπρο κιτρινα και καποια σιπε που ξεκωλιαζαν με τετοιο καιρο στην κυριολεξια. Τσοκ **** μαμα

Φυσιγγια εμπορικο και με α0 να μην ειναι καλο...κατι ασχημα μου καθετε εμενα .δε μπορεις ευκολα να βρεις εμπορικο με α0 περα απο τα κυπραιικα κι αυτα αλλαξαν,τα 36.

Απο ολη την σειρα της νομπελ με τεκνα αλλαξε αυτα που ειχε αφησει ονομα,ισως για να προχωρησουν αλλα που ηταν πιο πισω,ισως επειδη ηταν το πιο δημοφιλες εκαναν κατι με βαση και τις αλλαγες στις συνθηκες..δεν ξερω θα δειξει,δεν ετυχε να τα κυνηγησω.

Συμφωνω με τον φιλο για τα λαμπρο μπλε. Κι εκει ομως θα γινουν αλλαγες το επομενο διαστημα

Back