Φυσίγγια για την Φάσσα

Δεν το έχω ρίξει αυτό...
Πάντως πάρε και το number1
Πηγα τελικα και πηρα 1 number1, με 16 ευρω. Τα αλλα τα βρηκα πολυ ακριβα. Για 34σρια 14 και 16, δεν τα δινω. Speed απο Αλαγιαννη με 10ρικο και ειμαι κομπλε. Και παλι ευχαριστω Τασο.

Πηγα τελικα και πηρα 1 number1, με 16 ευρω. Τα αλλα τα βρηκα πολυ ακριβα. Για 34σρια 14 και 16, δεν τα δινω. Speed απο Αλαγιαννη με 10ρικο και ειμαι κομπλε. Και παλι ευχαριστω Τασο.
Ακόμα παραπάνω αυτός ! Μακριά και αγαπημένοι ας τα ρίξει μόνος του

Ο Χριστός και η Παναγιά...
Αλήθεια τώρα;;

Ο Χριστός και η Παναγιά...
Αλήθεια τώρα;;
Ναι αδερφε. Δεν ειχε επανω τιμες και τα παω στο ταμειο. Τα βαζει στην σακουλα και του λεω, περιμενε. Πες μου πρωτα ποσο κανουν. Βγαζει ενα χαρτι, διαβαζει και μου λεει 16 το ν1, 16 το king και 13,5 το special. Δωσε μου 44 και ειμαστε ενταξει. Του λεω, δεν γινεται, ειναι παρα πολλα. Δωσε μου μονο το ν1. Επαθα πλακα!

Ναι αδερφε. Δεν ειχε επανω τιμες και τα παω στο ταμειο. Τα βαζει στην σακουλα και του λεω, περιμενε. Πες μου πρωτα ποσο κανουν. Βγαζει ενα χαρτι, διαβαζει και μου λεει 16 το ν1, 16 το king και 13,5 το special. Δωσε μου 44 και ειμαστε ενταξει. Του λεω, δεν γινεται, ειναι παρα πολλα. Δωσε μου μονο το ν1. Επαθα πλακα!
Εσύ να δεις τι πλάκα έπαθες όταν σου είπε την τιμή!

Μήπως θυμήθηκες να ρωτήσεις με τι είναι γεμισμένα;;
Η έχεις ξεχάσει το όνομα σου από την κατραπακια...
Αστειεύομαι Δημήτρη

Δεν ξέρω που μένεις, αλλά επειδή κυνηγάς φασσα, αν μπορείς βρες αυτό και δοκίμασε το..

Attachments

• Screenshot_20240824_200459.jpg
    Screenshot_20240824_200459.jpg
    124,1 KB · Προβολές: 32
Μήπως θυμήθηκες να ρωτήσεις με τι είναι γεμισμένα;;
Η έχεις ξεχάσει το όνομα σου από την κατραπακια...
Αστειεύομαι Δημήτρη
Δεν θυμαμαι πολλα, μετα το 44 ευρω. Με βρηκαν οι δικοι μου στον "Καισαρα" να χλαπαλιαζω 3 πιτογυρα, κοιταζοντας το απειρο και μονολογωντας, "44". Αστα Τασο... Με το δεξι μου νεφρο, ειναι γεμισμενα!
Δημήτρη , τα είχε στο ράφι στο βάθος του μαγαζιού αριστερά;
Σε πήγε εκεί να διαλέξεις;
Στο βαθος δεξια, πηγα μονος μου, γιατι εχω ξαναπαει και ξερω. Τις τιμες δεν ηξερα, που να μην ρωταγα. Εξυπηρετουσαν με την γυναικα και τον γιο κατι πελατες. Τα πλησιασα τοσο κοντα, τα κρατησα στα χερια μου, φτασαμε μαζι ως το ταμειο μα... δεν ηταν γραφτο...

Είναι δεδομένο πως οι άλλοτε οικονομικοί κατασκευαστές φυσιγγιων έγιναν ακριβότερη κ απο τα εισαγόμενα.....

Έχει και κάτι παλιά φυσιγγια μουρλια
Μήπως πρόσεξες αν έχει κ δικά του παλιά?
Δεν θυμαμαι πολλα, μετα το 44 ευρω. Με βρηκαν οι δικοι μου στον "Καισαρα" να χλαπαλιαζω 3 πιτογυρα, κοιταζοντας το απειρο και μονολογωντας, "44". Αστα Τασο... Με το δεξι μου νεφρο, ειναι γεμισμενα!

Στο βαθος δεξια, πηγα μονος μου, γιατι εχω ξαναπαει και ξερω. Τις τιμες δεν ηξερα, που να μην ρωταγα. Εξυπηρετουσαν με την γυναικα και τον γιο κατι πελατες. Τα πλησιασα τοσο κοντα, τα κρατησα στα χερια μου, φτασαμε μαζι ως το ταμειο μα... δεν ηταν γραφτο...
Ναι αλλά το λες κ το ξαναλες..
Μήπως πρεπει να επιστρέψεις κ να τα παρεις λέω εγώ????
Θα το μετανιώσεις.... 😁

Αν πέσεις από τα 3 πιτόγυρα στα 2 θα καταφέρεις να πάρεις άλλο ένα κουτί. Ρε τι τραβάμε…

Αααχαχαχ...Το απειρο...κλαιω 😂😂

Θα τα δοκιμάσω να δω τι παίζουν.
Εχω ακόμα ένα κουτάκι 5αρι...
Τα είχα ρίξει Μόλυβδοσκεπαστη και Καναλάκι σε μπασιματα πριν χρόνια...
Εντυπωσιακά μπορώ να πω...
Τώρα δεν ξέρω...
Κανε ρεπορτάζ και ενημέρωσε...

Είναι δεδομένο πως οι άλλοτε οικονομικοί κατασκευαστές φυσιγγιων έγιναν ακριβότερη κ απο τα εισαγόμενα.....

Μήπως πρόσεξες αν έχει κ δικά του παλιά?

Ναι αλλά το λες κ το ξαναλες..
Μήπως πρεπει να επιστρέψεις κ να τα παρεις λέω εγώ????
Θα το μετανιώσεις.... 😁
Τάσο ναι...
Έχει και δικά του παλιά...

Τα είχα ρίξει Μόλυβδοσκεπαστη και Καναλάκι σε μπασιματα πριν χρόνια...
Εντυπωσιακά μπορώ να πω...
Τώρα δεν ξέρω...
Κάποτε είχαν MB 36....

Κανε ρεπορτάζ και ενημέρωσε...
Τώρα σώθηκες...
Ξέρεις πόσα τον παρακαλάω για ένα ρεπορτάζ κ μια συνέντευξη στα άδυτα του Τατση??

Αλλά έτσι είναι, Άγιος στον τόπο του
δεν δοξάζεται....😂

Μάνο αυτό κάνει ένας καλός φίλος στο χωριό..... σχεδόν 20 χρόνια κυνηγάει ( μπεκάτσα, κιχλοκοτσυφα, φάσσα) μόνο με νέο Velox.....το μόνο που αλλάζει πλέον είναι τα νούμερα σκαγιων ανάλογα το θήραμα.... παλιότερα έριχνε σε όλα νο7 και αν κρίνω από τις καρπώσεις του μια χαρά περνάει.....
Γιάννη δεν εννοούσα απαραίτητα με 1 φυσίγγι, βασικά δεν το επιθυμώ και το θεωρώ λάθος. Πιο πολύ ότι μπορώ να σκοτώσω καλά και μεγάλα θηράματα ακόμα και με λίγα γραμμάρια.

Back