Φίλε και εγώ δεν δουλεύω γενικά τόσα γραμμάρια αλλά μου πρότεινα το συγκεκριμένο ντόπιοι και όντως κεντούσε.. σκέψου ότι το έριχνα με benelli και δεν ένιωθα κάποιο ιδιαίτερο λάκτισμα!Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά!! θα κοιτάξω στο επόμενο διάστημα να τα δοκιμάσω αυτά που προτείνατε, ομολογώ δεν τα έχω ρίξει ποτέ, αν και πολύ γνωστά, διότι με κάλυπταν τα πυρκάλ...λέω να κοιτάξω και τα 34 κ 36 του γορίλα, αν και πριν 5ετία που τα είχα ρίξει δεν με ενθουσίασαν, αλλά άκουσα ότι τα έχει αλλάξει πολύ!
Τα 38γρ Ηλία μου φαίνονται λίγο υπερβολικά. Επίσης λέω να δοκιμάσω και το f2 classic 34gr της Β&P.
Y.Γ.1 του Ζώτου τα 34γρ με mb36 και τα JK-6 τι λένε??
Υ.Γ.2 από ότι κατάλαβα τα 7,50€ που έδινα τα ξεχνάω και προσθέτω 3-4 επιπλέον για να κάνω τη δουλειά μου...
Κι εμένα μου άρεσαν τα πυρκαλ σε όλη τους την γκάμα... Κυρίως το Άρτεμις!!!Καλημέρα στην παρέα,
είμαι νέο μέλος στο φορουμ και θα ήθελα την γνώμη σας στο προβλημά μου. Κυνηγάω εδώ και αρκετά χρόνια με τα πυρκαλ super 36gr (πράσινα) και είμαι φοβερά ικανοποιημένος από ταχύτητα δύναμη. Τα νούμερα που χρησιμοποιώ συνήθως είναι 7αρι για κοντά περάσματα και πολύ ζεστές μέρες και 4αρι τον υπόλοιπο καιρό..παγωνιές, υγρασία, μακρινές βολές. Ξέρω ότι το 4αρι είναι λίγο ανορθόδοξο για τους περισσότερους αλλά το θήραμα καταβάλετε άμεσα και δεν τις ψάχνω στα πουρνάρια ... Επίσης με το συγκεκριμένο 4αρι κυνηγάω πάπια και χήνα και στους -12 τα κατέβαζε από το θεό, αλλά και λαγό.
Το πρόβλημά μου όμως είναι το εξής: Πλέον δεν μπορώ να τα βρω πουθενά και έμεινα με 2 κουτιά 7αρια και 3 τεσσάρια...
Οπότε θα ήθελα τα φώτα σας για το πιο φυσίγγι, αντίστοιχο σε ταχύτητα, δύναμη, απόδοση και τιμή μου προτείνεται που να μπορώ να το εμπιστευτώ με κλειστά μάτια όπως με τα πυρκάλ.
Το όπλο μου είναι benelli black eagle το πρώτο μοντέλο (αγορασμένη 1991-1992) με 66 εκ κάννη και εσωτερικά τσοκάκια.
Μου εχει μεινει και εμενα ενα κουτακι ΠΥΡΚΑ ΑΡΤΕΜΙΣ νο7,πολυ ευαριστημενος και με εξαιρετικα σκοτωματα σε τρυγονια που το εχω χρησιμοποιησει ..Κριμα που δεν βγαινουν πιαΚι εμένα μου άρεσαν τα πυρκαλ σε όλη τους την γκάμα... Κυρίως το Άρτεμις!!!
Για μενα το 2. F2 LONG RANGEΈχει κανείς άποψη μεταξύ ,
1. B&P MYGRA COLOMBACCIO
2. B&P F2 LONG RANGE
3. B&P MB36 LONG RANGE
Το 38αρη του γκοριλα τρομερό φυσιγγι!!!βαραγα στο θεό....μπεκατσινια με πεντάρια!!!ώσπου ανακάλυψα ότι ήταν εξαρια
Το 38αρη του γκοριλα τρομερό φυσιγγι!!!βαραγα στο θεό....μπεκατσινια με πεντάρια!!!ώσπου ανακάλυψα ότι ήταν εξαρια
Κ στο σεμι...κ στο οβερ μαξ κ στο τεκνα 40 γρ.εγραφε 5 κ ήταν έξι καθώς πρέπειτι εννοείς ότι " ανακάλυψα ότι ήταν εξάρια " , έγραφε άλλο νούμερο στο κουτί και άλλο είχε μέσα ?
Κ στο σεμι...κ στο οβερ μαξ κ στο τεκνα 40 γρ.εγραφε 5 κ ήταν έξι καθώς πρέπει
Η...τους τελειωσαν τα κουτιά των 6 η...τα σκάγια των 5 χαχαχααυτό το ....... "άλλο σου έδειξα και άλλο σου έμπηξα " ...... με χαλάει.
Η...τους τελειωσαν τα κουτιά των 6 η...τα σκάγια των 5 χαχαχα
Έχει κανείς άποψη μεταξύ ,
1. B&P MYGRA COLOMBACCIO
2. B&P F2 LONG RANGE
3. B&P MB36 LONG RANGE
Λαμπρο μπλε 6-5αριακάποιος ακόμα ?
για να κάνω μέτρηση απόψεων.
F2 long range δεν έχω ρίξει πολλά αλλά μου φαίνεται καλητερο απο το MB long range το colobacio εξ εξίσου καλό με f2κάποιος ακόμα ?
για να κάνω μέτρηση απόψεων.