Καλά λόγια έχω ακούσει και για αυτά!Το ιδιο συμβαινει καμια φορα και με τα super caccia long distance που ριχνω, για φετος εχω παρει τα super kill fassa 5/6 αναμεικτα τα οποια φαινονται παρα πολυ καλα στις δοκιμες που εχω κανει
Καλά λόγια έχω ακούσει και για αυτά!Το ιδιο συμβαινει καμια φορα και με τα super caccia long distance που ριχνω, για φετος εχω παρει τα super kill fassa 5/6 αναμεικτα τα οποια φαινονται παρα πολυ καλα στις δοκιμες που εχω κανει
Πόσα γραμμάρια είναι τα συγκεκριμένα και αν έχεις κάποια δοκιμή και θέλεις διξε τη και σε εμάς...Το ιδιο συμβαινει καμια φορα και με τα super caccia long distance που ριχνω, για φετος εχω παρει τα super kill fassa 5/6 αναμεικτα τα οποια φαινονται παρα πολυ καλα στις δοκιμες που εχω κανει
https://www.hunterslife.gr/forums/t...-muller-δοκιμες-αγορες-προτασεις.427/page-113Πόσα γραμμάρια είναι τα συγκεκριμένα και αν έχεις κάποια δοκιμή και θέλεις διξε τη και σε εμάς...
Σε έξι τα πήρα και εγώ Γιώργο....μου τα πρότειναν για ελαφρυα φυσίγγια παρά τα 35 γραμμάρια...γρήγορο;Καλό φυσίγγι Ηλία.
Μου έχουν μείνει καμιά 15αριά 6άρια για τις μπλέ...
Παιδια κ εγω με τα super caccia long distance δεινοπαθησα περσι στη Ρουμανια ... φουγαρο η καννη του οπλου! δεν ηθελα να τα ξαναριξω ..αλλαγη στα ΜΒ WINTER εεεε χαρηκα κυνηγιΤο ιδιο συμβαινει καμια φορα και με τα super caccia long distance που ριχνω, για φετος εχω παρει τα super kill fassa 5/6 αναμεικτα τα οποια φαινονται παρα πολυ καλα στις δοκιμες που εχω κανει
Σε έξι τα πήρα και εγώ Γιώργο....μου τα πρότειναν για ελαφρυα φυσίγγια παρά τα 35 γραμμάρια...γρήγορο;
Παιδιά έχει δουλέψει κάνεις τα b&p τα 35αρια?
επειδή τα υπόλοιπα έχουν ξεφύγει σε τιμές και επειδή τα έχω ρίξει πιο παλιά και είναι πολύ αξιόλογα σαν φυγίσσια πήρα 1 κούτα από τα παρακάτω
Το percorco το εριξα περυσι στα περασματα Οκτωβριου και ηταν μια χαρα,χωρις ιδιαιτερο λακτισμα,αποτελεσματικο χωρις αιματα,συγκεντρωτικο,δε με προβληματισε σε κατι....το χειμωνα δε το εριξα γιατι δε βρηκα πουλια,πιστευω ομως οτι και παλι καλο θα ταν....τωρα αν θες στα περασματα κατι πιο ελαφρυ και περιπου αντιστοιχο του percorso με καλο καιρο σου συνιστω το nsi speed 34...το χω ριξει χειμωνα σε τσιχλες και μ αρεσε παρα πολυ...για φετος πηρα να δοκιμασω και το b&p mb 36.Καλησπερα συναδελφοι!!!
Θελω να σας ρωτησω αν την φασσα την κυνηγατε με τα ιδια φυσιγγια απο τα μπασιματα μεχρι το τελος...Για παραδειγμα εσεις που χρησιμοποιειτε τα γνωστα φασσοφυσιγγα με με πυριτιδα TECNA στα 36γραμ (biturbo,percorso,spesial palombe κλπ) τα χρησιμοποιειτε απο τα μπασιματα του οκτωμβρη μεχρι 20/2 η στα μπασιματα επιλεγετε κατι πιο ελαφρυ?Ρωταω γιατι εχω κυνηγισει φασσα και ημουν ευχαριστημενο με τα φυσιγγια που προαναφερα μονο σε ακραιες καιρικες συνθηκες...φετος ομως που σκεφτομαι να τις αναζητησω απο οκτωμβρη εχω την πεποιθηση οτι ισως να χρειαζομαι ενα πιο ελαφρυ φυσιγγι μιας και οι θερμοκρασια φανταζομαι θα ειναι πολυ πιο υψηλη σε σχεση με τις μερες του Δεκεμβρη και του Γενναρη που τις εχω κυνηγησει προς το παρον.
Θεωρειτε σωστο τον τροπο σκεψης μου η θεωρειτε καλυτερο να μην πειραματιστω και να κυνηγησω με τα φυσιγγια που ηξερα τοσο καιρο, ακομα και αν ο καιρος ειναι πιο ζεστος??
Υ.Γ. Να αναφερω επισης οτι σκοπευω στα μπασιματα να ειμαι στην Ηπειρο σε πολυ ορεινα μερη με σχετικα μεγαλο υψομετρο που ο καιρος εκει μπορει να εχει σκαμπανεβασματα ...το αναφερω μηπως παιζει ρολο και αυτο.
Πολυ καλη η επιλογη σου και να ξερεις εχουν μεγαλη διατρηση τα συγκεκριμενα σε πολυ μακρινες αποστασεις,πηρε φετος φασσα φιλος μου με vinci με το 6αρι σε τεραστια αποσταση, τυχερη τουφεκια βεβαια αλλα μια φτερουγα σπασμενη και μια τρυπα στο στηθος.Εφοδιαστικα και είμαι ετοιμος,θα φάνε πολύ νικελ φέτος οι ατσαλοφτερες......
Φιλε οταν τα δοκιμασεις θελω να μου πεις τη διαφορα αναμεσα στης φασσας κ του λαγουΕφοδιαστικα και είμαι ετοιμος,θα φάνε πολύ νικελ φέτος οι ατσαλοφτερες......
Της φασσας Μανωλη ειναι 36γρ και νουμερα 8-4 ενω του λαγου 38γρ και νουμερα 4-2Φιλε οταν τα δοκιμασεις θελω να μου πεις τη διαφορα αναμεσα στης φασσας κ του λαγου
Χρήστο του Καραμανιδη είναι;Εφοδιαστικα και είμαι ετοιμος,θα φάνε πολύ νικελ φέτος οι ατσαλοφτερες......