Φυσίγγια για την Φάσσα

Σε ευχαριστώ Γιάννη,μου είχε πει αλλά δεν θυμάμαι καλά νομίζω με MB 36 θα τον ρωτήσω και ία σού πω...
Νά´σαι καλά Χρήστο,εγω ευχαριστώ για την απάντηση.οτι φυσιγγι έχω ρίξει με mb36 είναι τρομερό!

για αυτά εδώ μιλάει ο φίλος κάστορας Μάριε
http://www.alectoris-club.gr/club/?p=2601

Φίλε Κάστορα δοκίμασα και τα εξής:
http://www.alectoris-club.gr/club/?p=2591 και
http://www.alectoris-club.gr/club/?p=250

τα 33γρ έχουν πολύ γρήγορη τουφεκιά και θέλει κρύο και υγρασία μου είπε ο κατασκευαστής, εγώ το έριξα δοκιμαστικά και στα 40 μετρα σε κουρουνες με νορμαλ προσκόπευση πέρναγε η τουφεκιά μπροστά τους....πολύ γρήγορα μιλάμε και ελαφρύ στο κλώτσημα.
το 31γρ με έκανε να γελάω....όπου και να γύρισα το όπλο το θήραμα ξεραινόταν .... το καλύτερο τρυγόνι στα 54 βήματα με 4 σκάγια πάνω του...
το 36γρ είναι ίδιο με το προηγούμενο που έριχνα (πυρκαλ super) με καλύτερη συγκέντρωση από ότι είδα, γρήγορο, και μέχρι τα 55-60 μέτρα που έριξα στα κουρούνια τα γονάτιζε...σε λίγε μέρες που θα τα δω στη φάσα θα ξαναγράψω αν θα πάρω που λογικά μάλλον θα πάρω :)

Νομίζω θα πάρω και κανα 2 κουτάκια 32γρ με Α1 γαλίας που λέει...για μπεκάτσα πρέπει να ναι φαρμάκι ;)

Καραμανίδη είχα δοκιμάσει παλιά και δεν μου άρεσαν...το ίδιο και τα Lampro ... μπορεί να τα αδικώ αλλά ποτέ δεν μου κάτσανε καλά...
Κωστα δωσε μια ευκαιρία στα super kill μπλε. Τα εριξα δοκιμαστικα στις κουρουνες και δεν ειχα ουτε μια κοψοφτερη αν και το κοντακι δεν ηταν πανω μου καλα και ημουν ορτσα. Ψιλοεφερα τα μετρα, πηγα για παπια και εκανα ντουμπλε. Τωρα θα το ριξω σε φασσα. Γενικα οτι πετυχα εσβησε. Και υποψιν ότι γεμιζετε σε καλυκα cheditte με mb32x35 cx 2000 και οχι σε fiem.Ειναι πολυ τιμιο. Δωστου ευκαιριες

Σε ευχαριστώ Γιάννη,μου είχε πει αλλά δεν θυμάμαι καλά νομίζω με MB 36 θα τον ρωτήσω και ία σού πω...
Νά´σαι καλά Χρήστο,εγω ευχαριστώ για την απάντηση.οτι φυσιγγι έχω ρίξει με mb36 είναι τρομερό!
Πηρα εγω σημερα στον Καραμανιδη για 1 ερωτηση που ηθελα κ τον ρωτησα κ για τις πυριτιδες της φασσας κ του λαγου στα nickel series,mb36 κ για τα 2 μου ειπε

Παρεμβαινω αλλά θέλω να γνωστοποίησω κάτι σοβαρό στην ομάδα...πέρυσι με φυσίγγια του καραμανιδη κόντεψα να σκοτωθώ...Και σε τηλεφωνική επικοινωνία δεν αναγνώρισε τίποτα...ηταν τυχαιο γεγονός και άφησε να εννοηθεί ότι το έκανα από εμπάθεια...Σε φυσσιγγι kill 32 γρ αποκοληθηκε το πλαστικό μέρος του καλυκα και σφηνωσε στο τέλος του κώνου στο αυτογεμες που κυνηγούσα...πέταξε μόνο το μεταλλικό μέρος...ο Θεός έβαλε το χέρι του και δεν ξαναπατήσει σκανδάλη μιας και με παραξένεψε ο ήχος της ντουφεκιας...ανέβασα τη φωτο σε σελίδες κυνηγετικού περιεχομένου και από κάτω ανέβαινε στα σχόλια σωρηδόν το ίδιο πρόβλημα που ήταν τυχαίο γεγονός κατά τον ίδιο ή εσκεμμένη δολιοφθορά ...Ποιος είναι ακόμη σε δίλημμα???
Περυσι δυστυχως παρουσιαστηκαν πολλα προβληματα στους περισσοτερους κατασκευαστες μετα το πανικο που εγινε, πιστευω πως οντως ηταν τυχαιο αλλα ησουν εσυ ο ατυχος της στιγμης. Παντως να ξερεις οτι οι μηχανες που γεμιζει ο καραμανιδης ειναι ιδιες με του ναυπλιωτη νομιζω αν οχι καλυτερες...

Περυσι δυστυχως παρουσιαστηκαν πολλα προβληματα στους περισσοτερους κατασκευαστες μετα το πανικο που εγινε, πιστευω πως οντως ηταν τυχαιο αλλα ησουν εσυ ο ατυχος της στιγμης. Παντως να ξερεις οτι οι μηχανες που γεμιζει ο καραμανιδης ειναι ιδιες με του ναυπλιωτη νομιζω αν οχι καλυτερες...
Όχι φίλε μου δεν ήταν τυχαίο...τυχαίο θα ήταν αν ήμουν μόνο Εγώ...αλλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με βοήθησε ήσαν να καταλάβω ότι τυχαίο θεωρείται ένα γεγονός αν συμβεί μια το πολύ δύο φορές...Αλλά θυμάμαι σίγουρα έξι ίδιες φωτογραφίες...

Όχι φίλε μου δεν ήταν τυχαίο...τυχαίο θα ήταν αν ήμουν μόνο Εγώ...αλλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με βοήθησε ήσαν να καταλάβω ότι τυχαίο θεωρείται ένα γεγονός αν συμβεί μια το πολύ δύο φορές...Αλλά θυμάμαι σίγουρα έξι ίδιες φωτογραφίες...
Σου εγραψα οτι ετυχε σε πολλους κατασκευαστες, απλα σε αλλους πιθανως δεν δημοσιοποιηθηκε, δεν αντιλεγω στα γραφομενα σου, τα φυσιγγια του καραμανιδη και οχι μονο τα κρινει παντα η αγορα και εμεις και αναλογα πρατουμε.Προσωπικα δεν μου εχει τυχει κατι ευτυχως αλλα ριχνω φυσιγγια του 25 χρονια...

Σου εγραψα οτι ετυχε σε πολλους κατασκευαστες, απλα σε αλλους πιθανως δεν δημοσιοποιηθηκε, δεν αντιλεγω στα γραφομενα σου, τα φυσιγγια του καραμανιδη και οχι μονο τα κρινει παντα η αγορα και εμεις και αναλογα πρατουμε.Προσωπικα δεν μου εχει τυχει κατι ευτυχως αλλα ριχνω φυσιγγια του 25 χρονια...
Εννοείται πως θα τα κρίνει η αγορά ...Εγώ το δημοσιοποιησα διότι το ίδιο θα ήθελα να κάνει ο κάθε συνάδελφος ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε τυχόν ατύχημα ...η αγορά τιμωρεί και η αποποίηση ευθυνών δεν δείχνει επαγγελματισμό...καλές ντουφεκιες...

Αλλο ενα τεστ με τα superkill fassa 5/6 στα 53 μετρα και χαρτονι 80×90 μακαρι να εχει φασσες φετος και θα φανε καψιμο
5s1Y1xD.jpg

Αλλο ενα τεστ με τα superkill fassa 5/6 στα 53 μετρα και χαρτονι 80×90 μακαρι να εχει φασσες φετος και θα φανε καψιμο
5s1Y1xD.jpg
Από τις καλύτερες τουφεκιές που έχω δει σε αυτά τα μέτρα να μην πω η καλύτερη! Ούτε τρυγόνι δεν γλιτώνει από εκεί...φαίνεται να δουλεύει άψογα ο συνδοισμος όπλου-φυσιγγίου-τσοκ..

Εγώ σαν λάτρης της b&p σε πολλά φυσιγγια της... Για την Φάσσα χρησιμοποιώ το MB long range 36gr N6 από Οκτώβρη και τα που ο καιρός παγώνει!Δεν έχω βρει στα κυβικά του καλύτερο φυσίγγι.
Ενώ αν ο καιρός είναι πιο μαλακός MB classic No6 ή F2 classic επίσης Ν6.
Αρη ποια φυσιγγια της b&p εχεις ριξει;
κ εμενα μου αρεσει πολυ η εταιρια,αλλα δεν εχω ριξει πολλα δικα της κ εχει αρκετα για δοκιμη

Απο τελος Οκτώβρη percorso 36gr και τα μυαλά στα καγκελα.
Αρκει να συναντηθούμε και το sex θα ειναι ανεπανάληπτο..buy buy.
Τα. super percorsoχδενμου άρεσαν.Προτιμούσα στα πολύ κρύα και με υγρασία το lambro μπλέ.
Το percorso με τον μπλε κάλυκα με συγκεντρωτηρα ή τα κίτρινα με μάλλινη χρησιμοποιείς Δημήτρη;

5s1Y1xD.jpg
πωλη ωραια κατανομη φιλαρακιιιι, ειναι 53 τα μετρα με κορδελα η με βηματα;;;ΥΓ ωντος η soyper kiil εχη βελτιωση τωρα τελευτεα τα φυσιγκιατης αρκαιτααααα

Back