Φυσίγγια για την Φάσσα

Εσύ από το 4 στο 5 έχασες την διάτρηση; ;)

Γιώργο αυτό που λέει ο φίλος skyfall...βάλε ένα τενεκέ από λάδι στα 45 μέτρα και ρίξε ενα 5αρι και ενα 4αρι, αν περάσει εστω και 1 5αρι πες μου, το 4αρι θα τον κάνει σουρωτήρι. Πολυ μαγάλη διαφορά στη διάτρηση. Το ίδιο είδα και στα πράσινα, με το 5αρι έχασα πουλιά τραυματισμένα με τις παγωνιές, με το 4αρι ολα ξερα...
Επίσης αποδείδει πολύ καλά κ με ανοιχτα τσοκάκια χωρίς να χάνει πολύ σε δύναμη κάτι που μου αρέσει γιατί δεν βάζω full ποτέ!
Όπως είπα και πριν γουστα ειναι αυτα Γιώργο!

Τα κατω απο νο 5 τα θεωρουσα παντα υπερβολη. Δεν θα ξεχασω περσι σε ενα μαγευτικο καρτερι που σε αποσταση 25+ ειχα τουφεκισει σκιες κατι κυνηγοπαπιες με μπιτουρμπο 36γρ νο και πεσαν ξερες με -20 περιπου. Πολλα σκαγια οστοσο ηταν κολλημενα στον λιπωδη ιστο

Τα κατω απο νο 5 τα θεωρουσα παντα υπερβολη. Δεν θα ξεχασω περσι σε ενα μαγευτικο καρτερι που σε αποσταση 25+ ειχα τουφεκισει σκιες κατι κυνηγοπαπιες με μπιτουρμπο 36γρ νο και πεσαν ξερες με -20 περιπου. Πολλα σκαγια οστοσο ηταν κολλημενα στον λιπωδη ιστο
No5 ... Ξεχασα...

Έτσι όπως τα λέτε είναι συνάδελφοι, από τενεκέδες και δοκιμές άλλο τίποτα. Ωστόσο η αντίσταση διάτρησης του τενεκέ δεν νομίζω ότι αντιστοιχεί με την αντίσταση διάτρησης μιας φάσας. Ποιος μπορεί δηλαδή να μου πει ότι η φάσα δεν τρυπιεται με το πενταρι επειδή δημιουργεί "σταγόνα" στην λαμαρίνα του τενεκέ και δεν τον ξεπερνάει; Από την άλλη θα πει κάποιος ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε βάλε από την αρχή το 4αρι να ξεμπερδεύεις.
Να φανταστείτε ότι στο μεγάλο παπί είμαι φανατικός οπαδός του 4αριού.
Πολλοί οι παράγοντες ωστόσο στην επιλογή.........κουβέντα να γίνεται :)

Έτσι όπως τα λέτε είναι συνάδελφοι, από τενεκέδες και δοκιμές άλλο τίποτα. Ωστόσο η αντίσταση διάτρησης του τενεκέ δεν νομίζω ότι αντιστοιχεί με την αντίσταση διάτρησης μιας φάσας. Ποιος μπορεί δηλαδή να μου πει ότι η φάσα δεν τρυπιεται με το πενταρι επειδή δημιουργεί "σταγόνα" στην λαμαρίνα του τενεκέ και δεν τον ξεπερνάει; Από την άλλη θα πει κάποιος ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε βάλε από την αρχή το 4αρι να ξεμπερδεύεις.
Να φανταστείτε ότι στο μεγάλο παπί είμαι φανατικός οπαδός του 4αριού.
Πολλοί οι παράγοντες ωστόσο στην επιλογή.........κουβέντα να γίνεται :)

έτσι είναι Γιώργο, κουβέντα να γίνεται γιατί αλλιώς στο καφενείο μας θα τελειώνει γρήγορα ο καφές .cofee.

Ρε παιδιά ,να ρωτήσω κάτι επειδή εν κατεω πράμα με δαύτα τα nsi .....πήρα τα percorso και τα super caccia 4-6 και διαβάζω γι αυτη την αποσπομενη τάπα που έχουν.
Τι ειναι αυτή, πως δουλεύει; μπορεί να εχει θεμα η εν λόγω τάπα στο τσοκ φρενου;

Ρε παιδιά ,να ρωτήσω κάτι επειδή εν κατεω πράμα με δαύτα τα nsi .....πήρα τα percorso και τα super caccia 4-6 και διαβάζω γι αυτη την αποσπομενη τάπα που έχουν.
Τι ειναι αυτή, πως δουλεύει; μπορεί να εχει θεμα η εν λόγω τάπα στο τσοκ φρενου;
Εχω την ίδια απορία και γω

Και η αποσπομενη τάπα, ξερουμε την φιλοσοφία της ;
εκει θα βοηθησουν πιο πολυ οι ιδιογομωτες.αυτο που ξερω ειναι οτι και το nsi classica που εχει ιδιο συγκεντρωτηρα κρατανε πολυ σφιχτες συγκεντρωσεις οπως και το n-speed αν δεν κανω λαθος.λογικα αυτη ειναι η δουλεια της και αυτο κανει

εκει θα βοηθησουν πιο πολυ οι ιδιογομωτες.αυτο που ξερω ειναι οτι και το nsi classica που εχει ιδιο συγκεντρωτηρα κρατανε πολυ σφιχτες συγκεντρωσεις οπως και το n-speed αν δεν κανω λαθος.λογικα αυτη ειναι η δουλεια της και αυτο κανει
Καλά τα λες συντεκνε!

Μια λίγο διαφορετική φιλοσοφία κυαθιου είναι ο συγκέντρωτηρας αππσπωμενου πατου της nsi που όντως δίνει λίγο πιο σφιχτες τουφεκιες από το φυσιολογικό ειδικά με ανοιχτά τσοκ... Δεν είναι ο αππσπωμενος πάτος το μαγικό που κάνει όλη τη διαφορά, είναι το όλο στήσιμο του συγκέντρωτηρα που συνεισφέρει σε αυτό...

Ο andigelo (αποσπωμενου πατου),για τον οποιο μιλαμε,εχει διαφορετικο σχεδιασμό από τα κοινα κυαθια.
Αντι για αμορτισέρ, στρογγυλο ποδαράκια,κυψελες κλπ,εχει ενα κυλινδρακι ενσωματωμένο στη βαση του.
Ακολουθει το δισκακι (αποσπωμενος πατος )....
Κατα την εκπυρσοκροτηση το κυλινδρακι συρρικνώνεται, παθαινοντας μονιμη παραμόρφωση.
Αυτος ειναι ενας βασικος λόγος που το δισκάκι πρεπει να κινειται ελευθερα μεσα στο εσωτερικο του κυαθιου.
Αυτός ο τυπος κυαθιου,ταξιδευει μακρυτερα,μαζι με τα σκάγια και δινει μεγαλυτερες συγκεντρωσεις ακομη και με ανοιχτοτερα τσοκαρισματα.
Δεν υπαρχει στο εμποριο,δυστυχως!
Παραλλαγες μπορουν να στηθουν με κυαθιο LB6 η με την ελληνικη εκδοχή του.
Το δισκακι λεγεται thickens και ειναι κι αυτο δυσεύρετο.
Το ελληνικο (μπλε,)ειναι μια λυση....

Back