Φυσίγγια για την Φάσσα

Βρες εσύ τις καριόλες και τα φυσίγγια από μένα δώρο..sarcastic.
Αν δεν έχει στο βορρά, που να βρεθούν εδώ;
.sarcastic.
Στο δικο σου όπλο μια χαρά θα ειναι αλλα δεν εχεις λόγο να βάλεις κατι τόσο δυνατο απο πιεσεις.αν σκεφτεσαι να τα βάλεις κανόνισε μονο η μέρα να ειναι αρκετά κρυα.θύμισε μου καποια στιγμη αφου θέλεις 6αρια να σου δώσω ενα κουτι 206 formula.αν θες και καφε σου δινω
Ευχαριστώ Ευριπίδη, δεν έχω ρίξει τα 206 φορμουλα, να τα ρίξουμε

Αυτό το percorso μερικές φορές με τρελαίνει.Κριμα που σήμερα δεν ήταν κοντά ο Άκης να έβλεπε το φρενάρισμα που έκανε στη "svetlana" σε μεγάλο ύψος.
Θα ήταν η απάντηση στην ερώτηση που μου είχε λίγο πριν ;γιατί χρησιμοποιώ τα percorso.

Τα 33αρια
Εκεινα τα 36γρ με το σκουρο καλυκα στην 10αδα ηταν και γαμω τα περδικοφυσιγγα αλλα τα σταματησαν...
Παναγιώτη αν αναφερεσαι στα cotturnice την μαλινοταπα βγαίνουν ακόμα κανονικα απλα εχουν αλλαξει χρωμα καλυκα

Αυτό το percorso μερικές φορές με τρελαίνει.Κριμα που σήμερα δεν ήταν κοντά ο Άκης να έβλεπε το φρενάρισμα που έκανε στη "svetlana" σε μεγάλο ύψος.
Θα ήταν η απάντηση στην ερώτηση που μου είχε λίγο πριν ;γιατί χρησιμοποιώ τα percorso.
6άρια Δημήτρη ?

Πολύ σφικτό φυσίγγι . Το βρήκα γεμισμένο με tecna αλλά κ με AO:):)

Back