Συμφωνω απολυταΤα speed φυσιγγαρες ,προσεχε ειναι συγκεντρωτικα πολυ! Η πυριτιδες της bascheri pelagri για μενα ειναι καλες μονο σε ιδιογομοτες της στηνουν πολυ πιο καλα.
Συμφωνω απολυταΤα speed φυσιγγαρες ,προσεχε ειναι συγκεντρωτικα πολυ! Η πυριτιδες της bascheri pelagri για μενα ειναι καλες μονο σε ιδιογομοτες της στηνουν πολυ πιο καλα.
Συμφωνω απολυτα
Φυσίγγια φορτώνουμε .... οι καριόλες να δούμε αν θα έρθουν ... μη τα χουμε παλι φετος και τα κοιτάμε ... οχι τιποτε άλλο, δεν γίνεται και κανένας γάμος να ξαλαφρώσουμε λίγο απο τα περσινά
Ποιότης!
Άλεξ αυτά τσουζουνε αδερφέ μου.15 ευρωπαϊκά το κουτί.μηπως ξέρεις με τι είναι γεμισμένα? Έχουν επιχαλκωμενα σκάγια?παραπάνω αντιμόνιο?κάνε μια περιγραφη και μη μας αφήνεις στο σκοτοςΕκτως απο τα δικα μου φυσιγγια με επινικελωμενα και επιχαλκωμενα σκαγια,ριχνω τα ROTTWEIL COLOMBO.Στα 32 γρ και Νο6 δεν χαριζουν καστανα
Άλεξ αυτά τσουζουνε αδερφέ μου.15 ευρωπαϊκά το κουτί.μηπως ξέρεις με τι είναι γεμισμένα? Έχουν επιχαλκωμενα σκάγια?παραπάνω αντιμόνιο?κάνε μια περιγραφη και μη μας αφήνεις στο σκοτος
Αλεξ στα δικα σου τι συνταγη βαζεις στα επιχαλκωμενα?Εκτως απο τα δικα μου φυσιγγια με επινικελωμενα και επιχαλκωμενα σκαγια,ριχνω τα ROTTWEIL COLOMBO.Στα 32 γρ και Νο6 δεν χαριζουν καστανα
Ποιοι δεν την προτιμάνε Κώστα; Εγώ πίνω νερό στο όνομα της.Θα κάνω και μια ερώτηση λίγο off .
συνήθως έχω δει να γεμίζουν τα 34γρ με mb32 και τα 36γρ με mb36, ποια η διαφορά στις 2 πυρίτιδες και γιατί δεν τις προτιμάτε γενικότερα?? Γενικά εμένα η mb36 μου αρέσει πολύ στα σκοτώματα και δεν έχω δει αλλαγές στις καιρικές συνθήκες ειδικά Γιαννενα που η θερμοκρασία το πρωί μπορεί να είναι -10 και το μεσημέρι +18... ή δεν τις κατάλαβα
Την mb32 νομίζω δεν την έχω κυνηγήσει...
Να μαθαίνουμε από τους έμπειρους και ψαγμένους και κάνα δυο μυστικά
Ποιοι δεν την προτιμάνε Κώστα; Εγώ πίνω νερό στο όνομα της.
Πάρα πολυ καλό, με C7 όπως αναφέρθηκε πιο πάνω,στα 34 γρ. και τιμή 7,70€ για τώρα.φασσούλες ετοιμαστείτε !
Εκτως απο τα δικα μου φυσιγγια με επινικελωμενα και επιχαλκωμενα σκαγια,ριχνω τα ROTTWEIL COLOMBO.Στα 32 γρ και Νο6 δεν χαριζουν καστανα
Άλεξ αυτά τσουζουνε αδερφέ μου.15 ευρωπαϊκά το κουτί.μηπως ξέρεις με τι είναι γεμισμένα? Έχουν επιχαλκωμενα σκάγια?παραπάνω αντιμόνιο?κάνε μια περιγραφη και μη μας αφήνεις στο σκοτος
Ναι Ευριπιδη,14,50 φορτωσα απο Καλκατζακο 10 κουτια.Αλλα μιλαμε για φασσες τωρα.Δεν τα βαζω στα μπασιματα,οταν πιασουν τα πουλια και μετα.
Δεν εχω μπει στον κοπο να σφαξω κανενα.Τις επομενες μερες θα το κανω και θα ενημερωσω με λεπτομεριες.
Κώστα καμια φορα οι μικρότερες γομωσεις σε φορτίο πανε μπαλα και βάζουν στην ροζέ τα περισσότερα σκαγια από μια μεγαλύτερη γομωση. Πραγματικά πάνω από 36 γρ δε χρειαζονταιδεν το έχω ρίξει το φυσίγγι αλλά μάλλον ούτε πρόκειται διότι δεν βλέπω το λόγω για τόση υπερβολή στην τιμή
... μια ένσταση έχω μόνο.... στα 32γρ αφού το θες για όταν στρώσουν τα πουλιά και θα αρχίσουν τα κρύα πως θα πέσεις σε 5αρι νούμερο γιατί το 6αρακι δύσκολα θα σε καλύψει στην παγωνιά?? θέλω να πω θα σου λείπουν σκάγια για να βγάλεις φονικές συγκεντρώσεις λόγω γραμμαρίων think
Βέβαια δεν ξέρω και σε ποια περιοχή κυνηγάς Αλέξανδρε οπότε είναι υποκειμενικό κριτήριο πολλές φορές η επιλογή του φυσιγγίου
Δεν νομίζω να βγάλεις άκρη, ειδικά με την μπαρούτι. Αλήθεια, πουλάει η Rotweill μπαρούτι στην λιανική;ανοίξτε κανένα ROTTWEIL COLOMBO να το δούμε ρε παιδιά πώς είναι μέσα και με τι γεμισμένο