Φυσίγγια για το βάλτο

Τολη
Πολύ παραστατική δοκιμή.
Ευχαριστούμε.
Τιμή ;
Λοιπον μόλις μιλησα με τον κατασκευαστή €9 ειναι τα 36αρια και λίγο παραπανω τα 39αρια .....όλα με 430 αρχικη....που καταλαβαίνουμε τι κάνει στο παπι ..φασσα!!!

Γιωργο ...εσύ που ήθελες με nitro. Λοιπόν σε κανονικό κλαλυκα βγάζει 39 , 42γρμ από 4αρι και κάτω. Σε magnum 45,50,56.
Ο κανονικός που μας ενδιαφέρει €13 το κουτί των 25 στα 39γρμ.... Αρχικές 430+ και για αποστάσεις με κλειστά τσοκ από 50 και άνω μέτρα.. πιέσεις μου είπε λογικές σαν το 36αρι που εριξα ...που ήταν μία χαρά.

Παιδιά απ ότι βλέπετε οι τιμές είναι σούπερ.... Ή ρεμι θέλει €40 το ίδιο φυσιγγι...δεν θα πω ποιο είναι καλύτερο μιας και δεν ταχω δοκιμασει ποτέ....ας το κρίνουν αυτοί που τα ρίχνουν, πάντως ο άνθρωπος μου είπε ότι τα δικά του είναι λίγο πιο συγκεντρωτικά από τα ρεμι

Τόλη, αν δεν είχα ακούσει για κάποιες, ας τις πούμε ιδιομορφίες σχετικά με την βιοτεχνία αυτή, θα είχα πάρει ήδη τηλέφωνο για παραγγελία, μετά το μηνυμα σου.
Φυσιγγι στα 39γρ. Ν.4 με buffer στα 13€ δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μου έβαλες ιδέες.
Μάλλον θα πάρω τηλέφωνο έναν μπάρμπα μου από Αλεξανδρουπολη, να πάει να πάρει δύο κουτάκια και να μου τα στείλει. Σκέφτομαι μήπως κάτσω και κόψω τα μισά από το ένα κουτί και τα μισά από το άλλο, να κάτσω να τα ζυγίσω ένα -ένα να δω τι γίνεται.

Γιωργη στα στέλνει και ο ίδιος φίλε. Αν θες τηλ στο στελνω pm.
Κοίτα και με €9 τα 36αρια εξίσου πολύ καλή τιμή....ειδικά για φυσιγγι που δεν τσιγκουνευεται σε υλικά όπως είδες.
Κοίτα φίλε .....τόσα και τόσα χαλαμε σε δοκιμές, μία ακόμη δεν θα βλάψει

Γιωργη και εμένα ντόπιοι μου το σύστησαν. Ήθελα να πάρω για δοκιμες wolf και τα παιδιά που είναι όλη τη ζωή τους στο βάλτο ...μου είπαν "υπάρχει και καλύτερο"
Ότι και να ακουσεις ...ξέρεις πολύ καλά ότι αν δεν το δοκιμάσεις μόνος σου δεν βγάζει σωστό πορισμα

Από τα λίγα που ξέρω και εδώ στην περιοχή μου οι απόψεις για τον συγκεκριμένο κατασκευαστή είναι διφορούμενες. Πάντως είναι αλήθεια ότι έχει κανονάκι. Εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ φυσίγγιά του...
Αλλοι ειναι δυσαρεστημενοι κι αλλοι πινουν νερο στο ονονομα του...

Μάλλον δεν με κατάλαβες. Δεν αναφέρομαι στα έξοδα. Θα πρέπει να μιλήσω με κάποιους ντόπιους πρώτα. Να μάθουμε την άποψη της τοπικής κοινωνίας από κυνηγητικα στέκια.
Εγω εχω χρησιμοποιησει χιλιαδες φυσιγγια απο 32 γραμμαρια διασπορας για ορτυκια μεχρι 45 γραμμαρια μαγκνουμ μιας και ειναι γειτονικος παραγωγος..Οτι και αν χρησιμοποιησα ηταν ακρως φονικο και αποτελεσματικο αλλα στα 39 γραμμαρια δεν μου αρεσε οπτικα το υψος του μεταλου,μου φανηκε μικρο για 39γραμ και ετυχε στην ιδια παραγγελια να υπαρχουν φυσιγγια με καλυκα fiocchi και αλλα με nobelsport..στην πραξη παντως θεριζαν!

Εγω εχω χρησιμοποιησει χιλιαδες φυσιγγια απο 32 γραμμαρια διασπορας για ορτυκια μεχρι 45 γραμμαρια μαγκνουμ μιας και ειναι γειτονικος παραγωγος..Οτι και αν χρησιμοποιησα ηταν ακρως φονικο και αποτελεσματικο αλλα στα 39 γραμμαρια δεν μου αρεσε οπτικα το υψος του μεταλου,μου φανηκε μικρο για 39γραμ και ετυχε στην ιδια παραγγελια να υπαρχουν φυσιγγια με καλυκα fiocchi και αλλα με nobelsport..στην πραξη παντως θεριζαν!
Για πες μας φίλε μου γενικά στην περιοχή σου σχόλια για τα φυσίγγια ...παπιού φασσας, ας αφήσουμε τα δράμια εξω. Εγώ με αυτά που εριξα και τα σκοπευτικά εβγαλα θετική εικόνα. Στα παπιοφυσιγγα εν σχεση με ανταγωνιστικα που έχεις εσύ ή ή παρέα σου ριξει, τι εβγαλες από τη σύγκριση?
Τα νιτρο ταχείς ρίξει;;

Νικο πηγαινεις για υδροβια; Αν ναι σε ποιο μερος;

Για πες μας φίλε μου γενικά στην περιοχή σου σχόλια για τα φυσίγγια ...παπιού φασσας, ας αφήσουμε τα δράμια εξω. Εγώ με αυτά που εριξα και τα σκοπευτικά εβγαλα θετική εικόνα. Στα παπιοφυσιγγα εν σχεση με ανταγωνιστικα που έχεις εσύ ή ή παρέα σου ριξει, τι εβγαλες από τη σύγκριση?
Τα νιτρο ταχείς ρίξει;;
Οχι τα νιτρο δεν τα εχω ριξει,(εχω ριξει τα 45γραμ με καλα αποτελεσματα αλλα φοβερη ανακρουση)ειναι πολυ αξιολογα φυσιγγια και ο κατασκευαστης ειναι πολυ ψαγμενος..
Σε σχεση με ανταγωνιστικα υστερει εδω λιγο γιατι δεν μπορεις να βρεις ολους τους τυπους του στα κυνηγομαζα..Και ετσι μονοδρομος ειναι η παραγγελια απευθειας απο αυτον

Οι γομώσεις που αναφέρετε σε 39 και 36 και 44 γρ αφορούν μολυβδινα σκάγια να φανταστώ;

Τελικά που επιτρέπονται τα μολυβδινα και που όχι στο κυνήγι των υδρόβιων;

Ευχαριστώ.

Οι γομώσεις που αναφέρετε σε 39 και 36 και 44 γρ αφορούν μολυβδινα σκάγια να φανταστώ;

Ευχαριστώ.
Moλυβδινα επιτρεπονται σε περιοχες που δεν εχουν χαρακτηριστει βιοτοποι. Πχ καμπους και βουνα που τυχαινει να περνανε παπια. Σε λιμνες, βαλτους, ποταμια μονο ατσαλινα.

Ευχαριστώ.

Σκεψου ότι είναι για φασσες φίλε μου :)

Back