Φυσίγγια για τρυγόνι

Α ρίχνεις και τρίτο μαναμ ;;; .sarcastic.
Ναι πηδίίμμ.... .sarcastic. Τρυγόνι είν'τούτο....Δν είναι τσίχλα.....my man.

Συνήθως το τρυγόνι το παίρνω με τη 2η τουφεκιά.....sarcastic. (μη με ρωτήσετε γιατί)...
Αλλά πάντα στα περάσματα έχω ένα 6άρι στο τέλος γιατί είμαι λίγο πιο ήσυχος.....Έτσι έκανα πάντα...Δν είμαι και κεντροτούφεκος 100% να τα πέρνω με την 1η.....hunter.1

Γιατί απορείς..;;
Λες το Νο6 να το πονέσει...;;
Το Νο6 το ρίχνω στα περάσματα του σεπτέμβρη σαν 3ο φυσίγγι..............................................
εγω το θεωρω ακομα και στο αγριοπεριστερο χοντρο το 6αρι , ασχετα που βαζω μερηκα 5αρια ετημα παλια 3αλφα , στο αγριοπεριστερο ,μονο και μονο για να τα ριχνω σιγα σιγα , για να μην πανε τσαμπα , αφου εχω 8 κουτια , που εχω παρει πριν 20 χρονια παρα πολλα απο συνταξιουχο εμπορο, σε τημη ολα οποιαδηποτε μαρκα 3 ευρω το κουτι , αλλα ηταν τα πιο καινουρια του 2000 , και ειναι τα περισοτερα απο 7αρι και κατω , τα ρηχνω σιγα σιγα ακομα στης περδηκες 2 με 3 κουτια την σεζον

Το 6άρι δν βγαίνει ΠΟΤΕ από την αρμάθα μου....
Νο:6 ρίχνω σαν 3ο φυσίγγι στο τρυγόνι ΜΟΝΟ στα περάσματα....
Στα αγριοπερίστερα στα περάσματα του οκτώβρη....
Στα παπιά...Όλο το χειμώνα....
Και σαν 1ο φυσίγγι στο λαγό όταν κααάμιά φορά πάω με έναν φίλο.
Παντού το ρίχνω το 6άρι...

Αααα...Ξέχασα...Και σε κανα επιτήδιο αλλοδαπό...στα ίσια όμως.... .sarcastic. .sarcastic.

απο το 2000 που πηρα τα ετημα , δεν ξαναπηρα , αλλα ειναι ολα χοντρα και χειμωνιατηκα , και δεν κανουν για τσιχλες , που εκει ρηχνω μονο ιδιογωμοση , τωρα το 3αλφα το παλιο σε 5αρι που το εχω μονο τα παει καλα και το καλοκαιρι , που καμια φορα το βαζω δευτερο και στης περδηκες , με το σκεπτηκο , και για κανεναν τυχεο λαγο , αλλα και καμια μακρηνη περδηκα

Ένα φυσίγγι που το έριξα πέρυσι στην έναρξη και συνέχισα να το ρίχνω και το χειμώνα στα παπιά ως πρώτο αλλά και στις τσίχλες είναι το RM Ape Tordo 30 γραμμάρια σε νούμερο 8,5... Μιλάμε τα πουλιά τα έκανε πατσαβούρια συγκεντρωτικό φουλ και πολύ γρήγορο λάκτισμα μηδενικό...Το ερωτεύτηκα!

FB-IMG-1565298196623.jpg

Οκ λαθος εγω, τα μπερδεψα με τα κιτρινα του λαμπρου μιας και ειναι τορντο κι αυτα και 30γρ.
Αυτα δεν τα εχω δοκιμαση.
Με τι μπαρουτι ειναι γεμισμενα αυτα Νικο ξερεις?
Μάστορα μου θα σε γελάσω νομίζω με τεράστια επιφύλαξη CSB 1

Back