μην το κανεις ,ριξε αλλο 33 αρι για την εναρξη ,αστα για μετα οταν βαρηνη ο καιρος.κανένα πρωινό καρτέρι κ κανένα fantom Hill 33gr (A1) να δω πως θα πάει....
μην το κανεις ,ριξε αλλο 33 αρι για την εναρξη ,αστα για μετα οταν βαρηνη ο καιρος.κανένα πρωινό καρτέρι κ κανένα fantom Hill 33gr (A1) να δω πως θα πάει....
6€τιμη νικο?
Καλόριχτα φιλε !Παρέλαβα και εγώ τα φυσίγγια μου για την έναρξη!!!!!
View attachment 2487
Ευχαριστώ φίλε ναι μόνο 8 άρια και είμαι ευχαριστημένος με το νούμερο αυτό τώρα κοιτάω να βολευτω με ένα καλό κ φθηνό φυσίγγι ώστε να το μάθω μικρός είμαι ακόμα ψαχνομαι χεχεΚαλόριχτα φιλε !
Αποκλειστικά 8αρια δουλεύεις στα τρυγόνια;
Παρέλαβα και εγώ τα φυσίγγια μου για την έναρξη!!!!!
View attachment 2487
Τόλη καλόκαυτα....Όσο για το "ψάχνομαι".................αν δν δοκιμάσεις ένα ολόκληρο επικαθήμενο σε φυσίγγια,πιστεψέ με δν θα ησυχάσεις......Παρέλαβα και εγώ τα φυσίγγια μου για την έναρξη!!!!!
View attachment 2487
Χαχαχα εδώ δίκιο έχεις φίλε Κώστα οι δοκιμές δεν σταματάνε γιαυτα ζούμε χεχεχε και μια διόρθωση Τέλης όχι Τόλης....Τόλη καλόκαυτα....Όσο για το "ψάχνομαι".................αν δν δοκιμάσεις ένα ολόκληρο επικαθήμενο σε φυσίγγια,πιστεψέ με δν θα ησυχάσεις......
Εγώ ακόμη δοκιμάζω κ θα δοκιμάζω....
Εεεέλα μωρέ Τέλη.....Για ένα (λάθος γράμμα κάνεις εεέτσι).....Χαχαχα εδώ δίκιο έχεις φίλε Κώστα οι δοκιμές δεν σταματάνε γιαυτα ζούμε χεχεχε και μια διόρθωση Τέλης όχι Τόλης....
Μια χαρά είναι το 8αρι,η χρυσή τομή για το τρυγόνι .Ευχαριστώ φίλε ναι μόνο 8 άρια και είμαι ευχαριστημένος με το νούμερο αυτό τώρα κοιτάω να βολευτω με ένα καλό κ φθηνό φυσίγγι ώστε να το μάθω μικρός είμαι ακόμα ψαχνομαι χεχε
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ειναι τα 32αρια τα εχω ριξη και μου αρεσανεεεε πωληηηη,,ελπιζω και σε σενα καλορυχτααααΠαρέλαβα και εγώ τα φυσίγγια μου για την έναρξη!!!!!
View attachment 2487
Χαχα φίλε μου δεν με πειράζει ότι σε βολεύει χαχαΕεεέλα μωρέ Τέλη.....Για ένα (λάθος γράμμα κάνεις εεέτσι).....
Έτσι νομίζω και εγώ ίσως έπεφτα και στο 7 αρι αλλά έτσι όπως τα κυνηγώ είναι ψιλό υπερβολή....Μια χαρά είναι το 8αρι,η χρυσή τομή για το τρυγόνι .
Πιστεύω θα μείνεις ικανοποιημένος με του Ρουμελιώτη.
Σε ευχαριστώ Σάκη στο τερέν θα δείξουν τι αξίζουν μακάρι να βγουν αντάξια της φήμης τουςΚΕΡΑΥΝΟΣ ειναι τα 32αρια τα εχω ριξη και μου αρεσανεεεε πωληηηη,,ελπιζω και σε σενα καλορυχταααα
Το ελπίζω!!!!Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος
Παρέλαβα και εγώ τα φυσίγγια μου για την έναρξη!!!!!
View attachment 2487
Άσπρος κάλυκας φέτος?πέρυσι ήτανε μπλεΠαρέλαβα και εγώ τα φυσίγγια μου για την έναρξη!!!!!
View attachment 2487
Σωστά μπλε ήταν.Άσπρος κάλυκας φέτος?πέρυσι ήτανε μπλε
Καλόριχτα Τέλη, να μην σου φτάσουν! Να δοκιμάσεις και το 30αρη του αν δεν το έχεις δεί. Προσωπικά μου άρεσε καλύτερα!Παρέλαβα και εγώ τα φυσίγγια μου για την έναρξη!!!!!
View attachment 2487
Σε ευχαριστώ φίλε μου και εσύ καλή έναρξη.....τα 28αρια δυσκολεύομαι να τα εμπιστευτώ στο τρυγόνι στις τσίχλες θα τις κάνω της δοκιμές μουΚαλοριχτα φίλε.
Από πέρσι παιξω και εγώ μόνο με ρουμελιώτη και είναι ευχαριστημενος και ήσυχος με το θέμα φυσίγγι.
Είναι πολύ καλή επιλογή το 32αρι του και όπως το προτιμώ σε Νο8.
Φέτος έβαλα λίγη "δυσκολια" παραπάνω και θα ρίξω 28αρι.
Καλή έναρξη να έχεις.
Σε ευχαριστώ φίλε μου από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί καλή έναρξη να έχουμε.....για το 30 αρι ακούω τα καλύτερα φίλε μου και σίγουρα θα δοκιμασθεί τον χειμώνα μαζί με τα 28αριαΚαλόριχτα Τέλη, να μην σου φτάσουν! Να δοκιμάσεις και το 30αρη του αν δεν το έχεις δεί. Προσωπικά μου άρεσε καλύτερα!
Δεν γνωρίζω φίλε σε τι χρώμα είναι τώρα φίλος μου από Πάτρα τα είχε πάρει και σε μαύρα ας κάνουν αυτό που πρέπει και το χρώμα δεν με αφορά.....Άσπρος κάλυκας φέτος?πέρυσι ήτανε μπλε