gvp9000
Banned
Με τόσο χαμηλές ταχύτητες θα έχεις ζωντανά και θα με βρίζεις.Δεν είναι καλά αυτά στειλτα απο εδώ ρε
Θα τα κρατήσω εγώ, ... να κυνηγάω τα τρυγόνια μέσα στις καλαμιές.
Με τόσο χαμηλές ταχύτητες θα έχεις ζωντανά και θα με βρίζεις.Δεν είναι καλά αυτά στειλτα απο εδώ ρε
Τσιχλοφονιάς η κάνη, δεκτόΜε Optima hp ριχνει ο φιλος μην τα ξαναλεμε...
Γεια σου ρε Βασίλη σε πάω remington μέχρι την δεύτερα παρουσίαView attachment 74440View attachment 74441
Θα το παίξω καπιτάλας φέτος στα τρυγόνια 13€ τα πήρα.
Έχω και κάτι navaro 30 (από τα καλά) ... ελπίζω να κάνει καμιά συννεφιά γιατί με ήλιο δεν παίζεται η κατάσταση.
Αν σου σηκωθεί ορτύκι δηλαδή προλαβαίνεις να κάνεις τσιγάρο...107,75 μέτρα
Στη ΚρήτηΥπάρχουν ακόμα σε αυτήν την τιμή φίλε κρητικέ
Σου ειπα και προ ημερων , κατουρα και λιγο , κανει καλο... Και εγω χτυπαω 9 στις 10 τσιχλες με τραπ ρουμελιωτη στα 98 μετρα ( δεν λεω 100 για να μην σε κομπλαρω και για να μην με κραξουν οι αλλοι) και παντα τις πετυχαινω στα ματια για να μην χαλαω τον μεζε.Βασικά μιλάω ήδη με κομμένα μετρα για να μην πάθει τίποτα κανένας τώρα αν τα 70 και 80 μετρα ειναι εφικτό το έχουν αποδείξει και άλλοι πιο μικροί παίκτες από εμένα αλλά δεν θέλετε να καταλάβετε
Ποιος Νικολας ρε? Πριν 20 μερες Σταυρο τον ελεγαν.....Μαραθωνοδρόμος τόσο μακρυά που βαράει ...
Θα μας τρελάνει ο Νικόλας ... πρέπει να βρω optima HP για δοκιμές αλλά φοβάμαι μην ανοίξει καμιά τρύπα στην λαμαρίνα στα 36m.
Τι φόρτωσες πάλι ρε;Αν και οφτοπικ, μέχρι τώρα έχω βάλει ψυχολογικό όριο στοκαρισματος τα 8€ και το έχω τηρήσει, όσα έχω πάρει σε 10+ κουτάκια είναι έως 7,50€ και 7,60€ των 32γρ.
Παραπάνω δεν μου πάει καρδιά να δώσω.
Όταν τελειώσει το στοκ θα σου πωΤι φόρτωσες πάλι ρε;
Για πε εμένα δε θα πω τίποταΌταν τελειώσει το στοκ θα σου πω
Εσει είσαι καλό παιδί και πέφτουν μόνες τους!!!!Σου ειπα και προ ημερων , κατουρα και λιγο , κανει καλο... Και εγω χτυπαω 9 στις 10 τσιχλες με τραπ ρουμελιωτη στα 98 μετρα ( δεν λεω 100 για να μην σε κομπλαρω και για να μην με κραξουν οι αλλοι) και παντα τις πετυχαινω στα ματια για να μην χαλαω τον μεζε.
Για πε εμένα δε θα πω τίποτα
Σάββατο βράδυ στο Χαϊδάρι όποιος έρθει θα μάθει πολλά
Κάνει εμπλοκές το υπερόπλο?Αν είναι με 12αρι έχει καλώς .Με 8αρι δεν .
Το baikal είχε θέμα ,με 12αρι μέταλλο δεν το εκανε ποτέ.Κάνει εμπλοκές το υπερόπλο?
Μπα παναθεμασε κόντεψε να μου βγει η μπύρα από τη μύτη!Σου ειπα και προ ημερων , κατουρα και λιγο , κανει καλο... Και εγω χτυπαω 9 στις 10 τσιχλες με τραπ ρουμελιωτη στα 98 μετρα ( δεν λεω 100 για να μην σε κομπλαρω και για να μην με κραξουν οι αλλοι) και παντα τις πετυχαινω στα ματια για να μην χαλαω τον μεζε.
Να αυτά δε μπορώ...πάτε ,μαζευεστε και εμείς είμαστε μακριά! Θα κάτσει κάποια στιγμή να κατέβω Αθήνα και θαρθω να συζητήσουμε ποιός σκοτώνει πιο μακριά και συγκεκριμένα με ποια εταιρεία!!!Σάββατο βράδυ στο Χαϊδάρι όποιος έρθει θα μάθει πολλά
Που στο ΔαφνίΣάββατο βράδυ στο Χαϊδάρι όποιος έρθει θα μάθει πολλά
Γιατι αδερφε? Αληθεια λεω και κοβω πολλα μετρα κιολας για να μην το παιξω δηθεν και σας δημιουργησω και κομπλεξ. Και θα σου πω κατι αλλα θα μεινει μεταξυ μας. Αυτος ο Γιωργης ο χοντρος απο την Αγγλια που βαραει δισκακια σε εμενα ερχοταν και τον μαθενα να βαραει μακρια κορακια και φασσες. Αλλα τον ξεκοψα γιατι ηθελε μισο κατσικι και ενα ντενεκε φετα στην καθισια του και δεν μπορουσα να ανταπεξελθω...Μπα παναθεμασε κόντεψε να μου βγει η μπύρα από τη μύτη!