εγω παιδες τα τουφεκαωωω με 7,5 28 γρ,imperial,,,τα κανω καρτερι το πρωι και το απογευμα την ωρα που ανεβωκατεβαινουνε απο το βουνο,,,απο 10 μετρα τουφεκια εως 30αντααα και πεφτουν πατσαβουραααα
Βγαίνουν ακόμα τα Champion; Τα κυνηγούσαμε πριν πολλά χρόνια, περίπου 25, με το πλάγιο Μπαϊκάλ του πατέρα μου. Θυμάμαι ήταν φαρμάκι, κάποια στιγμή δε τα ξαναεφερε το κατάστημα και δεν τα ξαναειδα στο νησί."alex1912, post: 100586, member: 383"]30 gr champion και wolf "BEST" (32 gr) Νο 8.
Βγαίνουν ακόμα τα Champion; Τα κυνηγούσαμε πριν πολλά χρόνια, περίπου 25, με το πλάγιο Μπαϊκάλ του πατέρα μου. Θυμάμαι ήταν φαρμάκι, κάποια στιγμή δε τα ξαναεφερε το κατάστημα και δεν τα ξαναειδα στο νησί."alex1912, post: 100586, member: 383"]30 gr champion και wolf "BEST" (32 gr) Νο 8.
Τα ίδια και τα 32άρια του τα πράσινα που πήρα πριν κάνα τεσσάρι χρόνια. Κρίμα πρέπει να έχει πάρει την κάτω βόλτα η εταιρία.Αυτά τα μαυρα τα 34 γρ πήρα μια και μοναδική φορά και δεν θέλω να τα ξαναδώ.Ήταν φουσκωμένα και έμπαιναν με πολύ ζόρι στο όπλο.Ακόμη τα έχω στην άκρη....
Παίζει να είναι ο πιο "ακριβός" κατασκευαστής στην Ελλάδα..wolf "BEST" (32 gr)
Παίζει να είναι ο πιο "ακριβός" κατασκευαστής στην Ελλάδα..
Χαμηλη ανακρουση, αλλα ποτε δεν το συνηθησα. Και εγω με δικαννο κυνηγω. Μπαικαλ.Καλησπερα!
Τι γνωμη εχετε για τα navaro 30gr του Κυργια? Εχει καποιος δοκιμη σε πινακα? Φετος θα κυνηγησω με δίκανο και θελω ελαφρια φυσιγγια οσο ειναι δυνατον..
Να αναφερω επισης οτι ειχα αφλογιστιες με τα συγκεκριμενα, συν οτι δυο φορες φρακαρε το ριγμενο φυσιγγι και δεν μπορουσα να ανοιξω το οπλο.Χαμηλη ανακρουση, αλλα ποτε δεν το συνηθησα. Και εγω με δικαννο κυνηγω. Μπαικαλ.
το 32 το εριξα και οντως κατι δεν παει καλα κλωτσαει και πολυ!Αρκετά καλό το Navaro 30 Λευτέρη.
Σε τρυγόνι,ορτύκι και τσίχλα που έχει δοκιμαστεί μου άρεσε.(Σε αντίθεση με το 32γρ που δεν μου κάθισαν καλά)