Φυσίγγια για τρυγόνι

S4, sipe και τέκνα…τελειώνει το απόθεμα όμως.
Τελικά οι θεωρίες συνομωσίας, ότι θα περιοριστεί η ιδιογόμωση λόγο του ότι οι ιδιογομωτές δεν θα βρίσκουν τις αγαπημένες τους πυρίτιδες, φαίνεται να κερδίζει πόντους.

Εγώ παίδες, εφέτος στα ντοπιάρικα τα τρυγονάκια (αλλά και τα κοτσυφάκια, συν κάνα τυχόν βρομοκορακοειδές. Mακάρι να μου σηκωθεί και κάνα ορτυκάκι) θα ρίξω τα εικονιζόμενα, NSI DUE SPORTING. Φυσικά στα 28g & σε # 8,5. Μπαρουτάκι Vectan ΑS & κυάθιο το gualandi piston skeet για λιγάκι πιο ευρείες κατανομές που ''συγχωρούν'' πιο εύκολα τυχόν στραβοσημαδέματα...
Πάντοτες με δίκαννο και πάντοτες με τσοκ τέταρτο & μισό.
Κι άγιος ο Θεός... .pray to God. :cool:

skopeytika-fysiggia-nobel-sport-due-sporting-28gr--pr--4011.jpgskopeytika-fysiggia-nobel-sport-due-sporting-28gr--pi--2--pr--4011.jpgp_AS.jpg

Εγώ παίδες, εφέτος στα ντοπιάρικα τα τρυγονάκια (αλλά και τα κοτσυφάκια, συν κάνα τυχόν βρομοκορακοειδές. Mακάρι να μου σηκωθεί και κάνα ορτυκάκι) θα ρίξω τα εικονιζόμενα, NSI DUE SPORTING. Φυσικά στα 28g & σε # 8,5. Μπαρουτάκι Vectan ΑS & κυάθιο το gualandi piston skeet για λιγάκι πιο ευρείες κατανομές που ''συγχωρούν'' πιο εύκολα τυχόν στραβοσημαδέματα...

View attachment 75294View attachment 75295View attachment 75296
Δε το χωνεψα ποτέ.παρα πολύ σκληρό για 28.με ίδια πυρίτιδα και gt συγκεντρωτηρα πολύ πιο μαλακό κι ευχάριστο το gt28

Τελικά οι θεωρίες συνομωσίας, ότι θα περιοριστεί η ιδιογόμωση λόγο του ότι οι ιδιογομωτές δεν θα βρίσκουν τις αγαπημένες τους πυρίτιδες, φαίνεται να κερδίζει πόντους.
Έστω και μία να κυκλοφορεί θα την βρει ο ιδιογομωτης την άκρη.

View attachment 75294View attachment 75295View attachment 75296
Είσαι ωραίος Νικολαε !

Εγώ πάντα 9αρια έβαζα. Και φέτος έριξα και λιγα 10αρια
9αρι , τσιχλα , κοτσυφι , ορτυκι , και πολλες φορες σε κυνηγι τσιχλας με 9αρι εχω παρει και μπεκατσα , φασσα , ακομα και λαγο στα 25 μετρα , αλλα κανονικα βαζω 8αρι σε μπεκατσα , 6αρι σε φασσα , και 5αρι , 4αρι σε λαγο για μακρια και κοντα

Οι παππούδες πάντως στα μέρη μου με #6 τουφεκούσαν τα τρυγόνια.
Το λέω σαν πληροφορία και για μένα λίγο χοντρούτσικο είναι.
Φυσικά φυσίγγια στο χέρι.
και εδω στην Σαμο με 6αρια οι παλιοι στο τρυγονι , εγω μονο 8αρι , και σπανια 7,5 μηπως περαση καμια φασσα , η αγριοπεριστερο

Back