Αυτό μου αρεση και άλλα το φωβαμε για τον Οκτώβρη μην κολοσηΕγω δουλεψα nsi classica 32 no7,5 και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.
Αυτό μου αρεση και άλλα το φωβαμε για τον Οκτώβρη μην κολοσηΕγω δουλεψα nsi classica 32 no7,5 και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.
Το έριχνα χειμώνα με υγρό ψοφοκρυο και γαζωνε.Αυτό μου αρεση και άλλα το φωβαμε για τον Οκτώβρη μην κολοση
Πολυ καλο,το δουλευω στην τσιχλα πολλα χρονια.Ο φίλος κι εγώ ρίξαμε tordo chedditte 7 αρια και λιγα 8 άρια, τα 2 τρυγόνια και η φάσσα ξερά....
Εγω δουλεψα nsi classica 32 no7,5 και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.
3 ναβαρο 30 νο8 2 τρυγόνια ξερα.
Σταθερες αξίες αυτα εεε...;;;Το ίδιο και εγώ σε 9 ότι ντουφεκησα έπεσε
Ειναι ωραίο φυσηγγι μάλλον εγώ δεν θα ξαναπάρω ( έχω 6 κουτιά ακόμα )με τα 30 γρ νιώθω ξεβρακοτος ?????θα παο σε gm3 fast και Τορντο 32 λαμπρο& 34α1Σταθερες αξίες αυτα εεε...;;;
Παντος, τα Α1 32 κυρίως, εχουν αποκτησει οπαδους, "έπιασαν" στην αγορα.....Ειναι ωραίο φυσηγγι μάλλον εγώ δεν θα ξαναπάρω ( έχω 6 κουτιά ακόμα )με τα 30 γρ νιώθω ξεβρακοτος ?????θα παο σε gm3 fast και Τορντο 32 λαμπρο& 34α1
Δεν το έχω δουλέψει Κώστα δεν το ξέρω αλλά μόνο που έχει α1 πως να μην πιάση την αγορά γυρνάμε πάλη στης σταθερές αξίες psb1/a1/gm3 /σ4/sipeΠαντος, τα Α1 32 κυρίως, εχουν αποκτησει οπαδους, "έπιασαν" στην αγορα.....
Tα εριξα περσυ πρωτη φορα, σχεδον ολη την χρονια και ηταν πολυ καλα.Γνωριζεις αν εχει βγαλει φετος(καπου ακουσα οτι δεν θα βγαλει)και ποσο τα εχει;Για άλλη μια χρόνια φέτος τα 28 άρια του Κένταυρου Ν8 ήταν άψογα
Είχα πάρει πριν δυο μήνες 2 κούτες τώρα δεν ξέρωTα εριξα περσυ πρωτη φορα, σχεδον ολη την χρονια και ηταν πολυ καλα.Γνωριζεις αν εχει βγαλει φετος(καπου ακουσα οτι δεν θα βγαλει)και ποσο τα εχει;
Εμένα για τρυγόνια δεν μου άρεσαν καθόλου, τού Κενταύρου φυσιγγάρα.Παιδιά εγώ με NSi light 30 gr 7 αρι ειμαι προβληματισμενος.. Αντίθετα περσι τα αντίστοιχα 8 άρια ήταν πολυ δυνατά..
Μεγάλη απογοήτευση και σημερα το ίδιο βιολί.. Ευτυχώς δε πηρα πολλα..Εμένα για τρυγόνια δεν μου άρεσαν καθόλου, τού Κενταύρου φυσιγγάρα.
Έτσι και είναι κάτω από 400 ταχΑν έχει καύσωνα τα 28 του Κενταύρου κ το labro 30 είναι εξαιρετικά στα τρυγόνια... Από τα καλύτερα που έχω δει... Οποιαδήποτε υπερβολή σε ταχύτητες πληρώνεται ακριβά με τη ζέστη...
Θα βαλο και το λαμπρό32 με την σιπε ( δυστυχώς δεν το ξαναβάζει) για τώρα είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει με αυτές της συνθήκεςΑν έχει καύσωνα τα 28 του Κενταύρου κ το labro 30 είναι εξαιρετικά στα τρυγόνια... Από τα καλύτερα που έχω δει... Οποιαδήποτε υπερβολή σε ταχύτητες πληρώνεται ακριβά με τη ζέστη...