Κατα παράξενο λογο.. Δουλευοταν σχεδον παντα για τσιχλα το οκακι κ οχι για τρυγονι..Ειχα κατα νου το nsi 30gr Ok.
Για το καινουργιο δεν ξερω αλλα το παλιό με το 8mm για εμενα ηταν πολυ καλο.
Κατα παράξενο λογο.. Δουλευοταν σχεδον παντα για τσιχλα το οκακι κ οχι για τρυγονι..Ειχα κατα νου το nsi 30gr Ok.
Στα τρυγονια τα φυσιγγια με gm3 δεν με προδωσαν ποτε!ακαριαιες καθαρες καταβολες!Κατα παράξενο λογο.. Δουλευοταν σχεδον παντα για τσιχλα το οκακι κ οχι για τρυγονι..
Για το καινουργιο δεν ξερω αλλα το παλιό με το 8mm για εμενα ηταν πολυ καλο.
Στα τρυγονια τα φυσιγγια με gm3 δεν με προδωσαν ποτε!ακαριαιες καθαρες καταβολες!
Αυτο θα του ελεγα και εγω...δεν την εχει βρει κανεις την φετινη παρτιδα.Με τη νέα gm3 θα το ρισκάρεις φέτος;;
Οχι!θα πηγαινα ή σε καποιο 28αρι ή αλλιως σε ακουιλα ή c7Με τη νέα gm3 θα το ρισκάρεις φέτος;;
Ευρυπιδη με d20 δεν ειναι τα καινουρια tordo?κι ομως καινουργια παρτιδα πορτοκαλι τορντο με την καινουργια gm3 τα παει πααααρα πολυ καλα προς το παρον
αντε για classica σε κοβω 8 1/2Οχι!θα πηγαινα ή σε καποιο 28αρι ή αλλιως σε ακουιλα ή c7
τα μπλε. ηρθαν πορτοκαλι με καινουργια gm3.εσφαξα ενα αλλα δεν εχω ζυγαρια για να ζυγισω τη πυριτιδα .συγκεντρωτηρας και καψουλι ιδιοςΕυρυπιδη με d20 δεν ειναι τα καινουρια tordo?
Ξερεις παρα πολλα εσυ!αντε για classica σε κοβω 8 1/2
ε ρε φιλε ιδιο οπλο σχεδον και τα ριχνω χρονια στο τρυγονιΞερεις παρα πολλα εσυ!
Ειναι και εμενα απο τα αγαπημενα μου φυσιγγια!ε ρε φιλε ιδιο οπλο σχεδον και τα ριχνω χρονια στο τρυγονι
Λεω να τα δοκιμασω και εγω φετος τα nsi classica no 7.5 σε συνδυασμο με cheddite free shoots 33gr no8 και τσοκ 4αρι λογικά. Ευτυχως πεφτει η εναρξη Κυριακή, να μην την ματιαξω
Παύλο 2,4 χιλιοστά ... κανονικό 7,5άρι (με την ιταλική κλίμακα) - όπως στα τραποφύσιγγα, με περίπου 12,3 σκάγια/γραμμάριο. Είναι κάμποσα χρόνια βέβαια που το είχα πάρει το Classica, δεν ξέρω αν κάνουν πουστιές από παρτίδα σε παρτίδα ...έχει μετρήσει κάποιος το σκάγι στο classic Νο7.5 να μου πεί πόσα χιλιοστά είναι πραγματικά ; αν έχει κάποιος εύκαιρο θα του ήμουν υπόχρεος
Εχει ριξει κανεις τα 32ρια κοκκινα kill στα τρυγονια της εναρξης;
Ξερει καποιος με τι γεμιζονται;
Ειναι "γρηγορα";
Αποστολή τα εριχνα εγώ σε κάθε έναρξη, είχε gm3.πολυ καλό φυσίγγι μου αρέσει πολυ με καθαρά σκοτωματα και δεν είναι και τόσο γρήγορο...Εχει ριξει κανεις τα 32ρια κοκκινα kill στα τρυγονια της εναρξης;
Ξερει καποιος με τι γεμιζονται;
Ειναι "γρηγορα";
Αυτο το φυσιγγι πραγματικα σου ταιριαζει....θα τα κηδευεις σε πολυ μακρυνες αποστασεις!έχει μετρήσει κάποιος το σκάγι στο classic Νο7.5 να μου πεί πόσα χιλιοστά είναι πραγματικά ; αν έχει κάποιος εύκαιρο θα του ήμουν υπόχρεος