για τον βικτωρα λεω ρε ηλιαΠοιο δικαννο;αν δεν αναφέρεσαι στον Βίκτωρα και εγώ με καραμπίνα πήγα!
για τον βικτωρα λεω ρε ηλιαΠοιο δικαννο;αν δεν αναφέρεσαι στον Βίκτωρα και εγώ με καραμπίνα πήγα!
Εισαι ευαισθητουλης;το εριχνα συνεχεια μεχρι φετος που εκτοξευθηκε η τιμη του γι αυτο στο λεω. οταν το ριχνεις με 35 βαθμους ε ναι χτυπαει ρε βικτωρα
Η μπογια που παει κατα την καυση? Στην καννη μου?Έχω ακούσει ότι η rc βάφει τις πυριτιδες που χρησιμοποιεί για να μην αποκαλύπτει τις συνταγές της.
Καλησπερα παιδια! Επειδη το rc32 δεν μου εκατσε καλα στην εναρξη, ειπα χθες να σφαξω ενα να δω την πυρίτιδα να μαθω και τι εχει μεσα..Ξερει κανεις αυτη η πυριτιδα πανω αριστερά τι ειναι? Γιατι κιτρινη πυριτιδα δεν εχει το σαιτ idiogomosi!..?η απο κατω ειναι απο ενα 3Α δεκαετιας που ειχα σε ντουλάπα χωριου! 8αρια και τα δυο με εμφανη διαφορα στο μεγεθος των σκαγιων! Τα πανω σκαγια ειναι 3α τα κατω rc...(αντιστροφα απο τις πυριτιδες)
Επιπλεον να σημειωσω οτι ενα τρυγονι επεσε ξερο σημερα με τα 3α σε καουμποικη τουφεκιά! Φυσιγγι 10 ετων σε χαρτοσυσκευασια που μυριζε υγρασια απο το σπιτι!
Για περαστε για περαστε....baikal πλαγιο
Παλιας κοπης ειναι σιγουρα γιατι το φυσιγγι είναι απο τοτε που το εβλεπες παντου στα καρτερια εδω!Η κατω πυριτιδα κατα 90% ειναι η παλιας κοπης C7.
Στεφανε οι τουφεκιες σου ειναι υπερβολικα ανοιχτες για 30 μετρα... Αν κ με αλλα φυσιγγια ειναι αντιστοιχα ανοιχτες, τοτε σφιξε οπωσδηποτε το τσοκ...Παντως δεν μου εκατσε καλα το φυσιγγι! Και βασικα η βολη σε χαρτονι (χοντρικα στα 30μετρα) με 3* σταθερο απο το baikal πλαγιο δειχνει οτι καλα εκανε και δεν μου πηγε καλα...
είναι με σταθερά γράφειΣτεφανε οι τουφεκιες σου ειναι υπερβολικα ανοιχτες για 30 μετρα... Αν κ με αλλα φυσιγγια ειναι αντιστοιχα ανοιχτες, τοτε σφιξε οπωσδηποτε το τσοκ...