Μάκης
Banned
θέλει να πεί μάλλονΔηλαδη πως; .asking.
με καλό καιρό λιακάδα ίσως
θέλει να πεί μάλλονΔηλαδη πως; .asking.
Δηλαδη πως; .asking.
είστε για τα σίδεραΟρίστε, πάρτε καλά μου τσιχλουλίνια καυτούτσικο μολυβάκι!! Πάρτε μην ντρέπεστε!!
Αυτο,Εισαι γαταρος..θέλει να πεί μάλλον
με καλό καιρό λιακάδα ίσως
Καλη τιμουλα τα gorilla!Πήγα χτες το απόγευμα με κάτι φιλαράκια να πάρω τπτ φυσίγγια για την κακοκαιρία που έρχεται αν και ήθελα να πάρω ένα κουτί Express32 και ένα Direct για τα μεν πρώτα δεν τα πήρα γτ με ψήσανε τα φιλαράκια και πήρα ένα κουτί Nova Club #8 (<<πάρτα τις κατεβάζαμε από ψηλά με αυτά στο καρτέρι>>.smashfrak.) και επειδή direct32 δεν είχε σε 32γρ μετά και με λογικά λεφτά είχε κάτι J&B διασποράς 32γρ τα πορτοκαλί, που τα έριχνε με το δίκαννο πιο παλιά ο πατέρας μου. 6,6 τα πρώτα και 6,8 τα δεύτερα. Στα J&B δεν μου άρεσε το αστεροειδές τους, χρειαζόταν πιο ψηλό βύσμα, το αστέρι είναι αρκετά βαθύ και η τρύπα στη μέση πιο μεγάλη από όσο θα έπρεπε κανονικά (δεν ξέρω κατά πόσο κακό είναι αυτό). ΠΣΚ θα φανούν στην πράξη.
Α, τα Gorilla Eco τα έχει εδώ 6,30. Επίσης η Δορκάς έχει βγάλει και Express Bior με μισόταπα.
Αυτο,Εισαι γαταρος..
Ο ορος αυτος χρησιμοποειται κυριως για την κατασταση της θαλασσας (απνοια).
ναι αλλα ειναι ενα φυσιγγι που για τους καιρους που κυνηγας δεν θα σε προδωσει. ειναι ταχυτατο και το βασικοτερο χωρις ανακρουση. πιο μαλακο απο πολλα 32αρια. αν δεν θες τοσα γραμμαρια mbclassic34 γραμμάρια για τσίχλες δεν είναι πολλά?
εισαι πιο γρηγορος κι απ τη σκια σου ρε φιλε. μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαιTo συγκεκριμενο ειναι σαν να ριχνεις με 30γρ. Αν ομως σε προβληματιζει το βαρος γομωσης, κοιτα και τα ΜΒ Classic και ΜΒ Light. Σε φιλο εδω που τα ριχνει, δουλεψαν πολυ καλα
εισαι πιο γρηγορος κι απ τη σκια σου ρε φιλε. μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι
Ε μην οργωσετε πατε μονο για κυνηγι.Δε το βλεπω να βγαινουμε στα χωραφια αυτη τη βδομαδα. Ως το Σαββατο δινει βροχες
Η που ΔΕ σκεφτομαι
Δε το βλεπω να βγαινουμε στα χωραφια αυτη τη βδομαδα. Ως το Σαββατο δινει βροχες
Eγω μια χαρά σας βρίσκω. Προβληματικό θα ήταν αν δεν κάνατε σκέψεις για κυνήγι μετά από την βροχήTωρα εβγαλε τον ηλιο και μενα ο νους μου παει στον Αποκορωνα. Δεν ειμαστε καλα τελικα