Αλλα λιγο ακριβα μαλλον..ε;Καλησπερα φιλε!εγω τα εχω δουλεψει και τα εκτιμω παρα πολυ σαν φυσιγγι σε δυσκολες συνθηκες αλλα....
Αλλα λιγο ακριβα μαλλον..ε;Καλησπερα φιλε!εγω τα εχω δουλεψει και τα εκτιμω παρα πολυ σαν φυσιγγι σε δυσκολες συνθηκες αλλα....
Μια εξηγησηειναι οτι εδω μας φαγαν η τρελες ταχυτητες και οι βαριες γομωσεις στην Κυπρο 32 ρθχνουν σε συνθηκες παγετου και κατα την διαρκεια τις μερας πεφτουν σε γρ. Και εχουν χαμηλες πιεσεις. Μαλλον δεν ξερουν αυτοι....ειχαν φερει Ελλαδα αλλα δεν περπατησαν.πολύ καλό βίντεο που δείχνει μια σοβαρή και υπεύθυνη εταιρία
τα φυσίγγια αυτά γιατί δεν έχουν καλές πωλήσεις στην Ελλάδα;;;;;
Αλλα και το γεγονος οτι στην Κυπρο δεν εχουν αυτογενοι οπλα οποτε χρησιμοποιουν χαμηλες γομωσεις ..Μια εξηγησηειναι οτι εδω μας φαγαν η τρελες ταχυτητες και οι βαριες γομωσεις στην Κυπρο 32 ρθχνουν σε συνθηκες παγετου και κατα την διαρκεια τις μερας πεφτουν σε γρ. Και εχουν χαμηλες πιεσεις. Μαλλον δεν ξερουν αυτοι....ειχαν φερει Ελλαδα αλλα δεν περπατησαν.
Αν και απο πληροφοριες απ το νησι πριν δυο χρονια τα ειχε ψιλοχαλασει ειναι καλα φυσιγγια. Μακαρι να ερθουν σε λιγικες τιμες.κάποιοι προσπαθούν να φέρουν ( αντιπροσωπία - συνεργασία ) μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί είναι φυσιγγάρες !
Παρε καλυτερα διασπορας γι αυτα τα μετρα.καλησπέρα, εχει δουλεψει καποιος τα mezzo lambro τα μεσοταπα να μας πει εντυπώσεις. εχω καραμπινα με σταθερο τσοκ * θα βολεψουν στο καρτερι σε αποστασεις περιπου 15-25 μετρα
Ειχα παρει ενα κουτι για δοκιμη. Στο κρυο με υγρασια στα χανια $@κλαναν.....δηλαδη χαλια...σε βαθμο που ελεγες καλυτερο το tordo 30καλησπέρα, εχει δουλεψει καποιος τα mezzo lambro τα μεσοταπα να μας πει εντυπώσεις. εχω καραμπινα με σταθερο τσοκ * θα βολεψουν στο καρτερι σε αποστασεις περιπου 15-25 μετρα
Δεν μου αρέσουν ούτε εμένα τα mezzo ... αλλα για full καλύτερα πάρε διασπορας η τα 32 direct για μέχρι 20μετρα η με απλό διασπορεα για 25-30.καλησπέρα, εχει δουλεψει καποιος τα mezzo lambro τα μεσοταπα να μας πει εντυπώσεις. εχω καραμπινα με σταθερο τσοκ * θα βολεψουν στο καρτερι σε αποστασεις περιπου 15-25 μετρα
Πολυ καλο μεσοταπο για κρυο ειναι το cheditte free shots καπου στα 9 €καλησπέρα, εχει δουλεψει καποιος τα mezzo lambro τα μεσοταπα να μας πει εντυπώσεις. εχω καραμπινα με σταθερο τσοκ * θα βολεψουν στο καρτερι σε αποστασεις περιπου 15-25 μετρα
Ετσι ακριβως.Απο παντα ηταν τσιμπημενα φυσιγγια σε σχεση με αλλα εισαγωμενα.Μακαρι να ερθουν σε λιγικες τιμες.
αυτο ακριβώς θελω να πω και εγώ.τα Ελληνικά προιόντα <<υποχρέωση μας>> είναι να τα στηρίζουμε και πάντα το κάναμε....τα χρόνια όμως που περνάμε δείχνουν ότι τόσα χρόνια η στήριξη και η δύναμη ήταν μονόπλευρη
Αυτο ακριβως ειχαν χαλασειΤασο πριν δυο χρονια και στην Κυπρο στραφηκαν στα olymbia και καποιες αλλες μαρκες.Ετσι ακριβως.Απο παντα ηταν τσιμπημενα φυσιγγια σε σχεση με αλλα εισαγωμενα.
Για το μονο που εχω αμφιβολία ειναι αν ειναι μαλακά φυσιγγια..Αυτα που ειχα ριξει ηταν αρκετα δυνατα φυσιγγια(oσο και θανατερα)..και ας ελεγαν για 520bars μονο..
το cheddite δινει τουφεκια μεχρι τα 40 μ. περιπου το 9αρι. δοκιμασμενοΠολυ καλο μεσοταπο για κρυο ειναι το cheditte free shots καπου στα 9 €
Αφου το ανεφερες θα σου πω την αποψη μου.τα θεωρω το καλυτερο τσιχλοφυσιγγο που εχω ριξει,η τιμη του ειναι αισχροκερδια καθαρη,δεν αξιζουν τα υλικα τους αυτη την τιμη!παντως η αληθεια ειναι οτι αμα τα εφερνε ο φιλος μου με το μαγαζι με τα φυσιγγια αυτα θα αγοραζα και παλι!Αλλα λιγο ακριβα μαλλον..ε;
Ταχύτητες έγραφε.Ετσι ακριβως.Απο παντα ηταν τσιμπημενα φυσιγγια σε σχεση με αλλα εισαγωμενα.
Για το μονο που εχω αμφιβολία ειναι αν ειναι μαλακά φυσιγγια..Αυτα που ειχα ριξει ηταν αρκετα δυνατα φυσιγγια(oσο και θανατερα)..και ας ελεγαν για 520bars μονο..
Εσυ ξερεις πολλα,κατι τετοιο εχει παρει και το δικο μου αυτι!κάποιοι προσπαθούν να φέρουν ( αντιπροσωπία - συνεργασία ) μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί είναι φυσιγγάρες !