Τα σκοπευτικά είναι 10αδες όντως..Τα κυνηγετικά 20αδα
όλα τα Ιταλικά φυσίγγια έρχονται σε 10δες κυνηγετικά σκοπευτικά
Τα σκοπευτικά είναι 10αδες όντως..Τα κυνηγετικά 20αδα
όλα τα Ιταλικά φυσίγγια έρχονται σε 10δες κυνηγετικά σκοπευτικά
Διονύση το fast ειναι διάφανο νομίζω..Πιστεύω οτι ειναι νεο φυσίγγι σωστά?ποσο το βρίσκεις?Ευχαριστωκαι εγω εριξα τα ναβαρο 30γρ/ lambro 30gr το κιτρινο, χειμωνα, χωρις προβληματα...
Επισης μου αρεσε πολυ (και θα το ξαναπαρω εαν το βρω) το J&B fast...πολυ ωραιο φυσσιγι...
Όντως πολύ καλό φυσίγγι το συγκεκριμένο.Ενα φυσίγγιο που έριξα πέρσι και μου άρεσε ήταν το NAVARO 30 του ΚΥΡΓΙΑ, μαλακό και φονικότατο τοσο στα τρυγόνια το καλοκαίρι σε Νο 8 όσο και το χειμώνα σε κιχλοκότσυφα σε Νο 8 και Νο 9
Σιγουρα Βασίλη παίζει ρόλο και πως ταιριάζει στο οπλο μας και κυρίως στις σκοπευτικές μας ιδιαιτερότητες ένα φυσίγγιο. Πιστευω βέβαια για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για ένα φυσιγγιο πρέπει να το κυνηγήσουμε τουλάχιστων μια σεζόν και σε διαφορες κυνηγετικές συνθήκες.Ένα κουτί Navaro 30 #8 έριξα κι εγώ, οκ καλό μέχρι εκεί δεν τρελάθηκα, βέβαια δοκιμάστηκε σε δύσκολο καιρό (χιονάκι)
Σιγουρα Βασίλη παίζει ρόλο και πως ταιριάζει στο οπλο μας και κυρίως στις σκοπευτικές μας ιδιαιτερότητες ένα φυσίγγιο. Πιστευω βέβαια για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για ένα φυσιγγιο πρέπει να το κυνηγήσουμε τουλάχιστων μια σεζόν και σε διαφορες κυνηγετικές συνθήκες.
Το μπλε Άρι ή το fast λες; Το μπλε το εχω ριξει και εγω και ο πατερας μου πιο παλια και ηταν πολυ καλό.Πολυ καλη εντυπωση για καλο καιρο μου αφησαν επισης και τα J&B 30γρ...
Τα J&B ποιος τα φτιαχνει;K εμενα μου αρεσε πολυ το Navaro 30 ακομα κ με φθινοπωρινο καιρο που το εριξα... Με επεισε σε αντιθεση με το 32αρη του...
Πολυ καλη εντυπωση για καλο καιρο μου αφησαν επισης και τα J&B 30γρ...