Την mp 155 έχω! Δεν νομίζω να έχει θέμα!Αν εχεις δικανο το 30αρι ειναι μανουλα.
Την mp 155 έχω! Δεν νομίζω να έχει θέμα!Αν εχεις δικανο το 30αρι ειναι μανουλα.
Κανένα.Την mp 155 έχω! Δεν νομίζω να έχει θέμα!
Θα τα εφερε τωρα! Εχω στοκ πιστευω θα την βγαλω με πυρκαλ και lampro classic..Γιαννη βρηκα στου Μιχελα express 32
Δορκας και μπαρούτι nobelsport; Αυτός δεν γέμιζε με ισπανικά; Είσαι σίγουρος ότι είναι ίδια μπαρούτι με τα επετειακά λάμπρο;Λοιπον σημερα εσφαξα καποια φυσσιγια διαφπρων εταιριων και εβγαλα τα εξης αποτελεσματα:
Dorkas express 32:FORMULA 206-SV
LABRO επετιακο:FORMULA 206-SV
Dorkas HIT 8:CSB5
NAVARO 32gr:CSB5
Rocket junior:GRANULAR
Ιδιογομωσης:C7 αριστα σε καιρους κατω απο 20 βαθμους
Καλησπερα σε ολους. Φιλε ilias 32gr ν8. Μολις γυρισα απο χιλιομοδι. Ουτε ενθουδιασμενος ουτε απογοητευμενος. Μσλλον λιιιγο αργο και πολυ ανακρουση. Σχετικα καλα πηγα μολις βρηκα την προσκοπευση που ηθελε. Συμφωνα με μετεο 4 βαθμοι και 71% υγρασια. Εσυ τι γνωμη εχεις?Ποιο j&b γιατι εχω ριξει μερικα;
32γρΦίλιππα ιμπεριαλ πόσα γραμ? Και για τα rc, ωραία φυσίγγια σε 9αρι που δοκίμασα καθαρά πουλια και με ψιλόβροχο!
Μολις γυρισα απο χιλιομοδι.
Παυλο πηγα μονο απογευματινο. Ανεβαινανε παραππλλα πουλια αλλα ψηλα. Ειχα διαλεξει χαμηλο μερος αλλα κατι εγινε. Λογικα το πρωι κατω θα εχει τι να πω......αύριο θα κυνηγήσω εκεί,,,,είχε τίποτα ή να αλλάξουμε τα σχέδια ;
Δορκας και μπαρούτι nobelsport; Αυτός δεν γέμιζε με ισπανικά; Είσαι σίγουρος ότι είναι ίδια μπαρούτι με τα επετειακά λάμπρο;
Ναι φιλε ηταν ολοιδιαΔορκας και μπαρούτι nobelsport; Αυτός δεν γέμιζε με ισπανικά; Είσαι σίγουρος ότι είναι ίδια μπαρούτι με τα επετειακά λάμπρο;
Μπορει εγω εχθες τα πηραOντως και μάλιστα τα ΕΧPRESS 32 ήταν γεμισμένα με CSB-1.Να άλλαξε η συνταγή ;
Πάντως λίγα που πρωτοέριξα το φθινόπωρο στο χωριό, δεν μου πολυάρεσαν.
Εγω εχω δοκιμασει τα διασπορας του τα οποια ηταν μια χαρα...αλλα φοβερο φυσιγγι ηταν το καφε το 34αρι!στην ευβοια τα εχουν σε μεγαλη εκτιμηση αυτα τα φυσιγγια.το 32αρι δεν το εχω δουλεψει!Καλησπερα σε ολους. Φιλε ilias 32gr ν8. Μολις γυρισα απο χιλιομοδι. Ουτε ενθουδιασμενος ουτε απογοητευμενος. Μσλλον λιιιγο αργο και πολυ ανακρουση. Σχετικα καλα πηγα μολις βρηκα την προσκοπευση που ηθελε. Συμφωνα με μετεο 4 βαθμοι και 71% υγρασια. Εσυ τι γνωμη εχεις?
γιασου συντεκνεεε χυρουργεεεεε,,,μωρε ηντα δε βαζης μια μπαρουτα δικιασιααααςςς εχεταιιι μπωλικεςςςς νωμιζωωωω;;Καλο μεσημερι! Λοιπον ανοιξα 4 φυσιγγια:
Lampro classic 32gr - s4
Lampro direct 32gr -s4
Pyrkal super 36gr -mb36
B&p f2 classic 34gr- f2
Γραφω διπλα και τις πυριτιδες βαση κατασκευαστη.
Νομιζω οι πυριτιδες ειναι σωστες εκτος το f2 που δεν ξερω καθολου πως ειναι η f2. καθε αποψη θα βοηθουσε.