Ευχαριστώ φίλε μου ελπίζω να βρω τι φυσιγγι μου έστω και τις τελευταίες μέρες..ξέρεις μήπως ποιος τα πουλάει αυτά στην αθηνα;αυτο ακριβως η αν θες κατι πιο γρηγορο πας σε 28 γραμ. sporting
Ευχαριστώ φίλε μου ελπίζω να βρω τι φυσιγγι μου έστω και τις τελευταίες μέρες..ξέρεις μήπως ποιος τα πουλάει αυτά στην αθηνα;αυτο ακριβως η αν θες κατι πιο γρηγορο πας σε 28 γραμ. sporting
alfa gameΕυχαριστώ φίλε μου ελπίζω να βρω τι φυσιγγι μου έστω και τις τελευταίες μέρες..ξέρεις μήπως ποιος τα πουλάει αυτά στην αθηνα;
Νικο δεν ειναι ακριβως ετσι. Εγω συνεχιζω με sipe ακομη. Επειδη το εψαξα ΠΟΛΥ εχουν αλλαξει το κα ψουλι τιποτα αλλο. Παρε 5 κουτακια και κανε ενα κυνηγι μονο με αυτα. Δεν ξερω τι προσκοπευσεις εκανες πριν. Με αυτα μαζεψου. Ειμαι σιγουρος θα δεις διαφορα.( Αν με διαβασει η NSI θα μου στησει αγαλμα χα χα). Ολα αυτα βεβαια με τα δικα μου stanrard.Κατάλαβα φίλε Κώστα τώρα τελευταία μόνο άσχημα λόγια άκουω για τα φυσσιγια της nsi
συναδελφε εδω ειμαι. για να το λες θα συμφωνησω. πλεον ομως το φυσιγγι εχει χαλασει παρα πολυ. εκει που επαιρνα 10αρια και κατεβαιναν τα πουλια απο παντου τωρα ουτε τα 9αρια δεν κοβουνε. ασε που κανουνε πολυυυ κροτοΕυριπιδη που εισαι!!! Ξερω οτι δεν συμφωνεις μαζι μου γιατι εισουν ο πρωτος που καναμε την ιδια συζητηση. Εμαθα απο εγκυρη πηγη και για την αλλαγη τους. Καψυλι. Λιιιιιγο πιο βραδυκαυστο.
Ευριπιδη εγω παντα ν8 αλλα δεν μπορω να βολευτω αλλο. Ισως ειναι η ψυχολογια μου. Θα δουμε . Αντε καλο βραδυσυναδελφε εδω ειμαι. για να το λες θα συμφωνησω. πλεον ομως το φυσιγγι εχει χαλασει παρα πολυ. εκει που επαιρνα 10αρια και κατεβαιναν τα πουλια απο παντου τωρα ουτε τα 9αρια δεν κοβουνε. ασε που κανουνε πολυυυ κροτο
Πατριδα οταν λες city?να υποθεσω οχι manchester city!Προσφατα περασα απο κυνηγομάγαζο στο city.Λόγω του οτι δεν υπήρχαν αυτα που ήθελα πήρα 3κουτια nsi Gm3.Οταν λοιπόν χρειάστηκε να ρίξω το πρωτο φυσίγγι κόντεψα να χασω την εναπομείνουσα ακοή μου.Δεν ειχα βάλει και την ωτοασπίδα που να παρει.Ρίχνω και δεύτερο και αισθάνθηκα σαν τον κανονιοβολητή στον Λυκαβητό.
Τα δυό κουτιά λοιπόν που εμειναν σφραγισμένα θα επιστραφούν τάχυστα.
Οχι ωρε.Ποιο Manchester.Tο Αigaleo city.Πατριδα οταν λες city?να υποθεσω οχι manchester city!
αφου ρε ασπρε το λεμε τοσο καιρο οτι αυτα τα φυσιγγια δενΠροσφατα περασα απο κυνηγομάγαζο στο city.Λόγω του οτι δεν υπήρχαν αυτα που ήθελα πήρα 3κουτια nsi Gm3.Οταν λοιπόν χρειάστηκε να ρίξω το πρωτο φυσίγγι κόντεψα να χασω την εναπομείνουσα ακοή μου.Δεν ειχα βάλει και την ωτοασπίδα που να παρει.Ρίχνω και δεύτερο και αισθάνθηκα σαν τον κανονιοβολητή στον Λυκαβητό.
Τα δυό κουτιά λοιπόν που εμειναν σφραγισμένα θα επιστραφούν τάχυστα.
Αφου δεν βρήκα άλλα ;αφου ρε ασπρε το λεμε τοσο καιρο οτι αυτα τα φυσιγγια δεν
Αααα πας και απο το φιλαρακι μου και δεν εχουμε γνωριστει ακομα;δεν παμε καλα!Οχι ωρε.Ποιο Manchester.Tο Αigaleo city.
Πατριδα οταν λες city?να υποθεσω οχι manchester city!
Και σαν τι κενταγες σημερα ..?Το mb32 οπως και καθε φορα,ετσι και σημερα,απλα κεντουσε!
Σφαχτε ενα να σασ πουμε τη καψουλι εχει μεσα λογικα η nsi την σιπε την εχει με 686καψουλι να εβαλε 684.δεν Νομίζω η το παλιο σιπε είχε 688 και τωρα εβαλε 686 και αυτο ειναι πολυ δυσκολο παντοσ να ξέρετε οτι ακομα και η αλλαγή πελματοσ απι 8αρι σε 12αρι αλλάζει πολυ το φυσηγγιΕυριπιδη που εισαι!!! Ξερω οτι δεν συμφωνεις μαζι μου γιατι εισουν ο πρωτος που καναμε την ιδια συζητηση. Εμαθα απο εγκυρη πηγη και για την αλλαγη τους. Καψυλι. Λιιιιιγο πιο βραδυκαυστο.