... μαλλον ΔΕΝ γαζωνε οπως νομιζεις ..... να εξηξηθω , η φασσα λογο μεγεθους στα 35μ με 3* θα επρεπε να ειχε "φαει" τα διπλασια σκαγια ..οχι μονο 4Παιδια σημερα το labro επετιακο γαζωνε.Αν και δεν τα συμπαθουσα καθολου με καιρους πανω απο 15 βαθμους και μηδαμινη υγρασια μαμανε.Σημερα με 8αρια στο απογευματινο περασε μια φασα γυρω στα 35 μετρα και την εριξε ξερη!4 σκαγια ειχε φαει με 3*τσοκ μπροστα! Οσο για τις τσιχλες ξερες διχως αιματα
Ναι φίλε ο Κένταυρος τόσο τα έχει. Τώρα πέρασα από εκεί και έχει πολλά κουτιά ακόμα. Αν είσαι Αθήνα μπορείς να πας φίλεTa super kill 33 gr τα κίτρινα τα βρίσκεται 6.50 το κουτι;
Πολυ καλη τιμη. Τα μαυρα μου τα βαζε 7 και φορτωνα. Τωρα θα παραγγειλω του χρονου καλα να μαστε.....Ναι φίλε ο Κένταυρος τόσο τα έχει. Τώρα πέρασα από εκεί και έχει πολλά κουτιά ακόμα. Αν είσαι Αθήνα μπορείς να πας φίλε
Καλη τιμουλα για 33gr!Ναι φίλε ο Κένταυρος τόσο τα έχει. Τώρα πέρασα από εκεί και έχει πολλά κουτιά ακόμα. Αν είσαι Αθήνα μπορείς να πας φίλε
Δεν ξερω φιλε μπορει να εχεις και δικιο παντως σε μενα μου εχουν αφησει καλη εντυπωση.Θα τα δοκιμασω και σημερα με τον νοτια και την υγρασια να δω αν θα πηγαινουν.... μαλλον ΔΕΝ γαζωνε οπως νομιζεις ..... να εξηξηθω , η φασσα λογο μεγεθους στα 35μ με 3* θα επρεπε να ειχε "φαει" τα διπλασια σκαγια ..οχι μονο 4
Πηγα να φορτωσω sporting και να τον ρωτησω ποτε θα φερει κατι υλικα που ψαχνω. Sporting δεν εχει τιποτα αλλα θα φερει.Καλη τιμουλα για 33gr!
Αφου στο ειπα ρε βασιλη,περασα χτες!Πηγα να φορτωσω sporting και να τον ρωτησω ποτε θα φερει κατι υλικα που ψαχνω. Sporting δεν εχει τιποτα αλλα θα φερει.
Μπίλη, τα σπορτινγκ του τα εχεις ριξει με καραμπίνα; Τα ριχνει; Ειναι μαλακό εχω ακούσει και φοβαμαι για εμπλοκές, για το όπλο που δεν έχω ..Πηγα να φορτωσω sporting και να τον ρωτησω ποτε θα φερει κατι υλικα που ψαχνω. Sporting δεν εχει τιποτα αλλα θα φερει.
Σορρυ που επεμβαινω αλλα τα ριχνω εγω με 302 και τα ριχνει κανονικοτατα....δεν το θεωρω παντως ιδιαιτερα μαλακο!Μπίλη, τα σπορτινγκ του τα εχεις ριξει με καραμπίνα; Τα ριχνει; Ειναι μαλακό εχω ακούσει και φοβαμαι για εμπλοκές, για το όπλο που δεν έχω ..
Σκεφτομαι να το πάρωγια πρώτο και δεύτερο φυσίγγι για τα τρυγονια και μετα για τσιχλες. Μπορει να το αντικαταστήσω με το lambro tordo 30gr το οποίο δεν έχει αλλάξει απο ότι άκουσα.
Τι λές;;
Τι σορρυ ρε Ηλία;;Σορρυ που επεμβαινω αλλα τα ριχνω εγω με 302 και τα ριχνει κανονικοτατα....δεν το θεωρω παντως ιδιαιτερα μαλακο!
Να ξερεις πως ολα τα σπορτινγκ με συγκεντρωτηρα ειναι ιδιαιτερα συγκεντρωτικα φυσιγγια....επομενως σε καλυπτει απολυτα σε ολες τις αποστασεις....δεν φανταζεσαι ποσες 40αρες ντουφεκιες εχω κανει με τα συγκεκριμενα φυσιγγια και 2αρι τσοκ!Τι σορρυ ρε Ηλία;;
Πολυ καλα κάνεις και απαντας!
To εχω κατα νου για τον Αυγουστο όπου και κοντα περνάνε, και απονήρευτα είναι, και άμα ξεμακρύνουν λίγο πίσω στην αποθηκη θα υπάρχει το nsi classica.
Οτι μείνει μετα, στις τσιχλες(για να μην βγω και οφ τοπικ)
Ηθελα να οαω ετσι και αλλιως φιλε..Αφου στο ειπα ρε βασιλη,περασα χτες!
Αποστολη δεν τα εχω δοκιμασει ακομα. Σε τρυγονια δεν θα εριχνα sporting προσωπικα!Μπίλη, τα σπορτινγκ του τα εχεις ριξει με καραμπίνα; Τα ριχνει; Ειναι μαλακό εχω ακούσει και φοβαμαι για εμπλοκές, για το όπλο που δεν έχω ..
Σκεφτομαι να το πάρωγια πρώτο και δεύτερο φυσίγγι για τα τρυγονια και μετα για τσιχλες. Μπορει να το αντικαταστήσω με το lambro tordo 30gr το οποίο δεν έχει αλλάξει απο ότι άκουσα.
Τι λές;;
Γιατι αν επιτρεπεται;ψυχολογικα;Ηθελα να οαω ετσι και αλλιως φιλε..
Αποστολη δεν τα εχω δοκιμασει ακομα. Σε τρυγονια δεν θα εριχνα sporting προσωπικα!
Δεν τα εχω δοκιμασει για να εχω αποψη αλλα μου εκανε πολυ καλη εντυπωση!Σημερα έριξα στο σκοπευτήριο με τη benelli nsi 24gr χωρις καμια εμπλοκή! Δεν ειχα κάποιο θεμα εμπλοκής μεχρι σημερα απλα το αναφέρω γιατι δεν ειναι θέσφατο οτι θα υπάρχουν εμπλοκές με λιγα γραμμαρια σε αδράνειας!
Κατ' αρχάς φέτος έριξα πρώτη φορά τα σκοπευτικά φυσίγγια στις τσίχλες και δεν έχω εμπειρία στα τρυγόνια. Αλλά στο μυαλό μου τα έχω πολύ συγκεντρωτικά για τα τρυγόνια. Δεν ξέρω ίσως να αλλάξω γνώμη αν τα δοκιμάσω. Καλά να είμαι και του χρόνου θα γεμίσω και σκοπευτικά να δοκιμάσω σε όλα τα κυνήγια Συγνώμη για το off .Γιατι αν επιτρεπεται;ψυχολογικα;
Παμε λιγο στο αντιστοιχο τοπικ να σε ρωτησω και κατι!Κατ' αρχάς φέτος έριξα πρώτη φορά τα σκοπευτικά φυσίγγια στις τσίχλες και δεν έχω εμπειρία στα τρυγόνια. Αλλά στο μυαλό μου τα έχω πολύ συγκεντρωτικά για τα τρυγόνια. Δεν ξέρω ίσως να αλλάξω γνώμη αν τα δοκιμάσω. Καλά να είμαι και του χρόνου θα γεμίσω και σκοπευτικά να δοκιμάσω σε όλα τα κυνήγια Συγνώμη για το off .
Ευχαριστώ λέω να περάσω μια βόλτα...σαν φυσιγγι μιας και θα είναι η πρώτη φορά που θα το δοκιμάσω είναι αρκετά γρήγορα θυμίζει καθόλου το saga? είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο ...όποιος γνωρίζει ας πει μια γνώμηΝαι φίλε ο Κένταυρος τόσο τα έχει. Τώρα πέρασα από εκεί και έχει πολλά κουτιά ακόμα. Αν είσαι Αθήνα μπορείς να πας φίλε