Έχεις πάρει από κει?το λέω γιατί στην τελική τιμή μ έβαλε και τα έξοδα.και χρόνο αποστολής πες μ κτλ.ευχαριστωΣε βλέπω να πας να τα πάρεις...τα εξοδα μεταφορας δεν ισχύουν πας κ τα πέρνεις ο ιδιος απ την ορφέως και τα εξοδα στα καλύπτει ο ιδιος.
Έχεις πάρει από κει?το λέω γιατί στην τελική τιμή μ έβαλε και τα έξοδα.και χρόνο αποστολής πες μ κτλ.ευχαριστωΣε βλέπω να πας να τα πάρεις...τα εξοδα μεταφορας δεν ισχύουν πας κ τα πέρνεις ο ιδιος απ την ορφέως και τα εξοδα στα καλύπτει ο ιδιος.
Συνάδερφε εγω έριξα παραγγελια παρασκευή κ τετάρτη μ τα έστειλε!!! Ειναι ωραίος τυπακος.....σκαστου κ ένα τηλ κ μίλησέτου!Έχεις πάρει από κει?το λέω γιατί στην τελική τιμή μ έβαλε και τα έξοδα.και χρόνο αποστολής πες μ κτλ.ευχαριστω
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Θα τον πάρω ένα τηλέφωνο αύριο.Αν και θα με πάρει και αυτός λογικά για επιβεβαιωση της παραγγελίας.Συνάδερφε εγω έριξα παραγγελια παρασκευή κ τετάρτη μ τα έστειλε!!! Ειναι ωραίος τυπακος.....σκαστου κ ένα τηλ κ μίλησέτου!
Στην κυριολεξία συνάδελφος θοδωρη!!!Συνάδερφε εγω έριξα παραγγελια παρασκευή κ τετάρτη μ τα έστειλε!!! Ειναι ωραίος τυπακος.....σκαστου κ ένα τηλ κ μίλησέτου!
Φτου με εδωσεΣτην κυριολεξία συνάδελφος θοδωρη!!!
Έχει και άλλους εδώ μέσα.....Φτου με εδωσε
Ωχ δικός μας κ αυτος??? Πάμε ρε λαμόγια να πιουμε κανα τσιπουρο - μπύρα μπορει να ειμαστε γνωστες φατσες μεταξύ μας!!Στην κυριολεξία συνάδελφος θοδωρη!!!
Ειμαστε πολλες!!!!Φτου με εδωσε
πατρίδα σε χαιρέτησα;;;;δεν σε χαιρέτησα......Φτου με εδωσε
Τώρα πρόσφατα Θοδωρή ; με μεταφορική στην Ορφέως στα έστειλε ;Συνάδερφε εγω έριξα παραγγελια παρασκευή κ τετάρτη μ τα έστειλε!!! Ειναι ωραίος τυπακος.....σκαστου κ ένα τηλ κ μίλησέτου!
Χαίρεται τι κάνετε?πατρίδα σε χαιρέτησα;;;;δεν σε χαιρέτησα......
Πριν δέκα μερούλες.....ειναι ωραίος τυπακος κ καλα φυσίγγια!Τώρα πρόσφατα Θοδωρή ; με μεταφορική στην Ορφέως στα έστειλε ;
Η υπηρεσία ειναι παντού!Ωχ δικός μας κ αυτος??? Πάμε ρε λαμόγια να πιουμε κανα τσιπουρο - μπύρα μπορει να ειμαστε γνωστες φατσες μεταξύ μας!!
Από Τετάρτη είμαι διαθέσιμος!!!Ωχ δικός μας κ αυτος??? Πάμε ρε λαμόγια να πιουμε κανα τσιπουρο - μπύρα μπορει να ειμαστε γνωστες φατσες μεταξύ μας!!
Like you man!!!!Από Τετάρτη είμαι διαθέσιμος!!!
Εγώ ακόμα δεν ξέρω να σας πω δυστυχώς....Like you man!!!!
τιμή; γτ τα έχει και ο ρουμεληςΤα superkill είχα πάρει πέρυσι και ήταν τα πιο φθηνά που είχα βρει!
Εκεί κάτι ρε Μπιλ αλλά δεν θυμάμαι καλά...πολύ καλό πάντως!τιμή; γτ τα έχει και ο ρουμελης
Του Ρουμελιωτη παντως Ηλια ειναι πιο δυνατο απο το Fantom σε ανακρουση κι ας λιγοτερη πυριτιδαΤου φαντομ εχει περισσοτερη μπαρουτι 1,70×32... του ρουμελιωτη 1,65×32..εχουν και διαφορετικούς συγκε...και τα δυο είναι φυσηγγαρεσ