με gm3 ειναι ακομα βασιλη στα 30γρ ,καλο φυσιγγι ,πολυ ωραιο για περπατητο κυνηγι και για τρυγονια αλλα για τσιχλες ειναι πανακριβο.
Εγώ το είχα βρει 1,45 με 616 (ναι, όσο κι αν φανεί παράξενο, σε κάλυκα Fiocchi 67αρη) και συγκεντρωτήρα GT (NSI) ... αλλά πάνε καμιά 10αριά χρόνια ...688 1.55 έχει μέσα Νικόλαε ;
Αν μιλαμε για εκεινη την gm3,καλα ειναι!Εγώ το είχα βρει 1,45 με 616 (ναι, όσο κι αν φανεί παράξενο, σε κάλυκα Fiocchi 67αρη) και συγκεντρωτήρα GT (NSI) ... αλλά πάνε καμιά 10αριά χρόνια ...
ναι, όσο κι αν φανεί παράξενο, σε κάλυκα Fiocchi 67αρη
Ούτε κι εμένα με είχαν ενθουσιάσει, κι εγώ 1 ή 2 κουτάκια είχα πάρει, Νο. 8. Δεν ξέρω αν μου έχουν ξεμείνει 2-3 φυσίγγια ...
Αυτο οσο περναν τα χρονια θα γινει σιγουρα συλλεκτικο..
[/URL]
Ειχα ριξει παλια ένα κουτι ν8,κ ενα ν10..Δεν με συγκινησαν ιδιαιτερα ..το μονο θετικο που εχω να θυμαμε ειναι οτι ειχα παρει μια μπεκατσα στο περπατητο..
Απο και κ περα οτι τσιχλοκοτσυφα πηρα ηταν ζωντανα..
Οσοι τα εριχναν συστηματικα μου λενε οτι τα κινουργια ειναι πολυ καλυτερα..
Αν κ στα 7.60 εδω,ενα κουτακι θα το παρω να δω..
688 1.55 έχει μέσα Νικόλαε ;
Συμφωνώ με ενα μεγαλο ΟΜΩΣ Νικολαε. Αρκει οι Ελληνες κατασκευαστες να μην μας βλεοουν σαν ξενους. Και ιδιος σαν Ιθαγενεις.Παιδιά το γράφω για πολλοστή φορά: προτιμάτε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ φυσιγγίων και αφήστε τα ξένα για τους... ξένους!!! Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ δεν έχουν να "ζηλέψουν" ΤΙΠΟΤΑ από τα αντίστοιχα εισαγόμενα...!!! Και τονώνουμε και το εθνικό μας συνάλλαγμα τώρα που "ψυχορραγεί"...!!! Και προσφέρουμε, εμμέσως, και κάποια μεροκάματα σε συμπατριώτες μας που τα έχουν ανάγκη...!!!
Για μενα φαντομ και ρουμελιωτησ εχουν βγαλη τα ποιο οικονομικοτερα και αξιοπιστα 32γρ.φετοσ..πραβω και στουσ δυο
Κατά γενική ομολογία είναι καλα φυσιγγια τα οποια προτιμούν το κρύο τους.προσωπικα δεν τα βρηκα ποτε μαζι τουςΠαιδια εχει κανεις αποψη για τα MB Classic?Σε τι καιρους δουλευουν,αν ειναι συγκεντρωτικα κλπ..
Σταθερότατο, γλυκιά τουφεκιά και το σημαντικότερο χωρίς να αλλάζει υλικά πολλά χρόνια τώρα.Παιδια εχει κανεις αποψη για τα MB Classic?Σε τι καιρους δουλευουν,αν ειναι συγκεντρωτικα κλπ..