Καλόριχτα φίλε!
Τάσο δίχως να θέλω να μειώσω την αξιαιπενη προσπάθεια της εν λόγω εταιρείας αλλά αυτό μετά το χωνι σε σκάγια και μπαρούτι είναι κάπως......Φρεσκο τσιχλοφυσιγγο που σαλευει...buy.
Βαλτε ροκετ,βαλτε φινααααααα...
Να ρεει αφθονη η granular λεμε..
Καλοφάγωτα Κώστα....
καλόριχτα Κωστή
Γιαννη δεν εχω παραπονο μεχρι τωρα ασε που εχω αμεση επαφη με τον Ηλια και αν παρατηρησω κατι το περιεργο μπορω να του το πωΤάσο δίχως να θέλω να μειώσω την αξιαιπενη προσπάθεια της εν λόγω εταιρείας αλλά αυτό μετά το χωνι σε σκάγια και μπαρούτι είναι κάπως......
Καλοφάγωτα Κώστα....
Εχω παρατηρήσει σταθερός σε μια μάρκα Κώστα;
Ναι εκει ειναι ειδικα τα απογευματακαλόριχτα Κωστή
ο Ηλίας πάει στο μαγαζί;;;;;;
αν πάς πάλι κάποια φορά.πές του,χαιρετισμούς από κάποιον που συναντιόσουν πριν πολλά χρόνια Αύγουστο για τρυγόνια στην Φιλυριά ΚιλκίςΝαι εκει ειναι ειδικα τα απογευματα
Πήρα για πρώτη δοκιμή ένα super kill διασποράς 33γρ και ένα Express Bior 32γρ και τα δύο σε Νο9, 8 και 7 ευρώ το κουτί έκαστο από Ρουμελιώτη.
Βασίλη,Κώστα καλόριχτα!
Γιατι σου φενετε παραξενω το χωνι , ολοι οι επαγκελματιες με το χωνι γεμηζουν , στο περιπου τα σκαγια , και το μπαρουτι , δεν τους ενδιαφερη η σταθερωτητα και ποιοτητα , οσο η ποσοτητα που θελουν να γεμησουν , μονο οι ιδιογωμοτες γεμηζουν με ακρυβια και ζυγηζουν ενα ενα τα υλικα , και αυτο οχι ολοιΤάσο δίχως να θέλω να μειώσω την αξιαιπενη προσπάθεια της εν λόγω εταιρείας αλλά αυτό μετά το χωνι σε σκάγια και μπαρούτι είναι κάπως......
Καλοφάγωτα Κώστα....
Εχω παρατηρήσει σταθερός σε μια μάρκα Κώστα;
Έχεις δίκιο Νικόλα, το ειπα με καλή διάθεση και όχι με ειρωνεία.Γιατι σου φενετε παραξενω το χωνι , ολοι οι επαγκελματιες με το χωνι γεμηζουν , στο περιπου τα σκαγια , και το μπαρουτι , δεν τους ενδιαφερη η σταθερωτητα και ποιοτητα , οσο η ποσοτητα που θελουν να γεμησουν , μονο οι ιδιογωμοτες γεμηζουν με ακρυβια και ζυγηζουν ενα ενα τα υλικα , και αυτο οχι ολοι
μετα τα χωνια πανε στα ογκομετρηκα , που μετραν ογκο και οχι γραμμαρια χωρης ακρυβια . Το καλυτερο ογκομετρηκο δεν μπωρει να συγκρυθη με την ζυγαρια ακρυβιας του ιδιογωμοτη που ζυγηζει γραμμαρια , η ζυγαρια εχει την απολυτη σταθεροτητα , μαζη με την σταθερη πιεση που θα δωσουμε στο φυσιγγιο που φτιαχνουμε , και το υψος του κλεισμενου φυσιγγιου που μετραμε με το παχυμετρο, φτιαχνουμε εμεις οι ιδιογωμοτες το τελειο φυσιγγιοΤα χωνια τα χρησιμοποιει σαν σιλο.
Δεν εχει να κανει αυτο,με την ακρίβεια στα ζυγισματα!
Δοκιμη σημερα στα fantom csb1 με καλο καιρο,γυρω στους 14-17 βαθμους με χαμηλη υγρασια..Αρχικα να αναφερω οτι το κουτι εγραφε απ' εξω νο8 και τα φυσιγγια εγραφαν 9ρια πανω...Απαραδεκτα πραγματα..2 κουτια πηρα και μου εστειλε 9αρια σε κουτια που εγραφε 8....
Θεοαργο θα ελεγα για τα γουστα μου...Εγώ πάντως που πήρα κούτα 500αρα με ρίσκο βέβαια βγήκαν άψογα.Μονο λίγο αργά είναι αλλά τα βρήκα με τις προσκοπευσεις.Μιλαω πάντα για το tordo csb1
Του Ρουμελιώτη ταχεις ρίξει ;Θεοαργο θα ελεγα για τα γουστα μου...