Δοκιμη σημερα στα fantom csb1 με καλο καιρο,γυρω στους 14-17 βαθμους με χαμηλη υγρασια..Αρχικα να αναφερω οτι το κουτι εγραφε απ' εξω νο8 και τα φυσιγγια εγραφαν 9ρια πανω...Απαραδεκτα πραγματα..2 κουτια πηρα και μου εστειλε 9αρια σε κουτια που εγραφε 8...Μου φανηκαν πολυ αργα φυσιγγια και σε δοκιμη που εγινε στα 20-25 μετρα με 4*, φανηκαν πολυ αραια σε κατανομη..Με τα κιτρινα τα tordo σε νο 9,με το ιδιο τσοκ επαιρνα πουλια σε πολυ μεγαλες αποστασεις,ακομα και στα μπασιματα..Μετα τα σημερινα εληξε η συνεργασια μου με τον κυριο fantom..Επιστροφη στα τιμια tordo 30 που μου πηγαν πολυ καλα φετος εκτος απο μια φορα με πολυ χαμηλη θερμοκρασια και ιδιαιτερα υψηλα ποσοστα υγρασιας...Θα κανω και μια δοκιμη στα MB 32...Καλη συνεχεια να εχουμε ολοι..
Καλημερα Θοδωρη
Νομίζω πως πλέον παίζει ρόλο το οτι επίδει δεν σου άρεσαν τα s4 οτι και να πάρεις απο τον φάντομ δεν θα σου αρέσει και γιατι το λέω αυτο
Ρίχνω από πέρσι τα 31 γραμ. και εγώ και η παρέα μου έχουμε καταναλώσει δεν ξέρω και εγώ πόσα δεν αλλάζω καθόλου φυσίγγι παρα μόνο σε Ακραία καιρικά φαινόμενα όπως πολύ υγρασία η πόλη κρύο .
Με την Συγκεκριμένη πυρίτιδα csb1
Γεμίζει η μισή Ελλάδα Γιατί είναι Γρηγόρη κάνει και με σχετικό κρύο και με ζέστη που σημαίνει ότι είναι ένα φυσίγγι που μπορεί να το χρησιμοποιήσεις σαν παντώς καιρού .
Αν ήταν τόσο χάλια οπως το λες τότε δεν θα την γέμιζαν καθόλου .
Csd1 και csd5 γεμίζουν ακόμα και Σκοπευτικά φυσίγγια τα οποία θέλουν ταχύτητα άρα αυτό δεν ισχύει που ανέφερες ότι είναι αργό !!!!!!!!!
Είναι μεγάλος λάθος σου το οποίο το έκανα και εγώ και νομίζω το έχουμε κάνει όλοι να αλλάζουμε πολύ σύντομα ενα φυσίγγι και απλα να κρίνουμε χωρείς αποδείξεις μόνο και μόνο απο ενα κουτί . Εάν δεν ρίξεις τουλάχιστον 10 κουτιά δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις πως και τι πρέπει να κάνεις γιατί το καθένα έχει την δικιά του Ιδιαιτερότητα
μην αλλάζεις τόσο εύκολα εταιρείες και μάρκες δικιά μου Ταπεινή συμβουλή !!!!
Καλή σας συνέχεια !!
Υ. Καλό θα ήταν οτι παράπονα έχουμε να μη βγαίνουμε να κατηγορούμε αλλά πρώτα να έχουμε μιλήσει με το κατάστημα !!!!
Last edited: