Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δοκιμη σημερα στα fantom csb1 με καλο καιρο,γυρω στους 14-17 βαθμους με χαμηλη υγρασια..Αρχικα να αναφερω οτι το κουτι εγραφε απ' εξω νο8 και τα φυσιγγια εγραφαν 9ρια πανω:confused:...Απαραδεκτα πραγματα..2 κουτια πηρα και μου εστειλε 9αρια σε κουτια που εγραφε 8.fiurius....Μου φανηκαν πολυ αργα φυσιγγια και σε δοκιμη που εγινε στα 20-25 μετρα με 4*, φανηκαν πολυ αραια σε κατανομη..Με τα κιτρινα τα tordo σε νο 9,με το ιδιο τσοκ επαιρνα πουλια σε πολυ μεγαλες αποστασεις,ακομα και στα μπασιματα..Μετα τα σημερινα εληξε η συνεργασια μου με τον κυριο fantom..Επιστροφη στα τιμια tordo 30 που μου πηγαν πολυ καλα φετος εκτος απο μια φορα με πολυ χαμηλη θερμοκρασια και ιδιαιτερα υψηλα ποσοστα υγρασιας...Θα κανω και μια δοκιμη στα MB 32...Καλη συνεχεια να εχουμε ολοι..

Καλημερα Θοδωρη
Νομίζω πως πλέον παίζει ρόλο το οτι επίδει δεν σου άρεσαν τα s4 οτι και να πάρεις απο τον φάντομ δεν θα σου αρέσει και γιατι το λέω αυτο
Ρίχνω από πέρσι τα 31 γραμ. και εγώ και η παρέα μου έχουμε καταναλώσει δεν ξέρω και εγώ πόσα δεν αλλάζω καθόλου φυσίγγι παρα μόνο σε Ακραία καιρικά φαινόμενα όπως πολύ υγρασία η πόλη κρύο .
Με την Συγκεκριμένη πυρίτιδα csb1
Γεμίζει η μισή Ελλάδα Γιατί είναι Γρηγόρη κάνει και με σχετικό κρύο και με ζέστη που σημαίνει ότι είναι ένα φυσίγγι που μπορεί να το χρησιμοποιήσεις σαν παντώς καιρού .
Αν ήταν τόσο χάλια οπως το λες τότε δεν θα την γέμιζαν καθόλου .
Csd1 και csd5 γεμίζουν ακόμα και Σκοπευτικά φυσίγγια τα οποία θέλουν ταχύτητα άρα αυτό δεν ισχύει που ανέφερες ότι είναι αργό !!!!!!!!!
Είναι μεγάλος λάθος σου το οποίο το έκανα και εγώ και νομίζω το έχουμε κάνει όλοι να αλλάζουμε πολύ σύντομα ενα φυσίγγι και απλα να κρίνουμε χωρείς αποδείξεις μόνο και μόνο απο ενα κουτί . Εάν δεν ρίξεις τουλάχιστον 10 κουτιά δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις πως και τι πρέπει να κάνεις γιατί το καθένα έχει την δικιά του Ιδιαιτερότητα
μην αλλάζεις τόσο εύκολα εταιρείες και μάρκες δικιά μου Ταπεινή συμβουλή !!!!
Καλή σας συνέχεια !!

Υ. Καλό θα ήταν οτι παράπονα έχουμε να μη βγαίνουμε να κατηγορούμε αλλά πρώτα να έχουμε μιλήσει με το κατάστημα !!!!

Last edited:
Καλημερα Θοδωρη
Νομίζω πως πλέον παίζει ρόλο το οτι επίδει δεν σου άρεσαν τα s4 οτι και να πάρεις απο τον φάντομ δεν θα σου αρέσει και γιατι το λέω αυτο
Ρίχνω από πέρσι τα 31 γραμ. και εγώ και η παρέα μου έχουμε καταναλώσει δεν ξέρω και εγώ πόσα δεν αλλάζω καθόλου φυσίγγι παρα μόνο σε Ακραία καιρικά φαινόμενα όπως πολύ υγρασία η πόλη κρύο .
Γεμίζει η μισή Ελλάδα Γιατί είναι Γρηγόρη κάνει και με σχετικό κρύο και με ζέστη που σημαίνει ότι είναι ένα φυσίγγι που μπορεί να το χρησιμοποιήσεις σαν παντώς καιρού .
Csd1 και csd5 γεμίζουν ακόμα και Σκοπευτικά φυσίγγια τα οποία θέλουν ταχύτητα άρα αυτό δεν ισχύει που ανέφερες ότι είναι αργό !!!!!!!!!
Είναι μεγάλος λάθος σου το οποίο το έκανα και εγώ και νομίζω το έχουμε κάνει όλοι να αλλάζουμε πολύ σύντομα ενα φυσίγγι και απλα να κρίνουμε χωρείς αποδείξεις μόνο και μόνο απο ενα κουτί . Εάν δεν ρίξεις τουλάχιστον 10 κουτιά δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις πως και τι πρέπει να κάνεις γιατί το καθένα έχει την δικιά του Ιδιαιτερότητα
Καλή σας συνέχεια !!

Υ. Καλό θα ήταν οτι παράπονα έχουμε να μη βγαίνουμε να κατηγορούμε αλλά πρώτα να έχουμε μιλήσει με το κατάστημα !!!!
Ας βαζει πρωτα τους σωστους καλυκες στα σωστα κουτια και δεν θα τον ξανακατηγορησω..Για μενα ηταν πολυ αργο και τ εχουν πει και αλλοι εδω..Σε σχεση με το tordo 30 που εριχνα..

Καλημερα Θοδωρη
Καλή σας συνέχεια !!

Στα 31 γρ Νεκταριε ποια μπαρουτι χρησιμοποιει ξερεις;

και που να δειτε απο την καινουργια σεζον προσφορες που θα πεσουν!ηρθε και ο ρουμελιωτης και ο fantom και τους αποτελειωσε ,και ο ζωτος που ελεγε απο τον αυγουστο παρτε φυσιγγια θα ακριβηνουν και αλλο ως δια μαγειας φετος εμεινε στασιμος ,ο καραμανιδης αρχισε και της ριχνει ,ολοι αρχισανε της προσφορες στα μαγαζια στην κουτα ,οταν δεν εχει πουλια και υπαρχουν και αλλες εναλακτηκες ολα σιγα σιγα φτιαχνονται .sorry για το of topic
Πέρυσι το Φλεβάρη που καιγόταν ο τόπος..Βρήκα σε γνωστό φυσιγγι της Πελοποννήσου αλλά ντ αλλά υλικά σε σχέση με το παρελθόν......Ηαπάντηση φέτος αδελφέ δεν προλαβαίνω να κλασω....Τα οποία μάλιστα είχαν ανέβει 70 λεπτά πέρυσι .....
Φέτος τον Αύγουστο στον ίδιο.Η τιμές +80 σε σχέση με πέρυσι τον Αύγουστο.Στην κούτα καμιά διαφορά...ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΖΩ ΟΡΙΑΚΑ ΚΕΡΔΟς........Μίλησε φίλος μαζί του χθες ,προσφορά στην κούτα 5ερω η δεκάδα κάτω για εσάς τους παλιούς πελατες....Τι έγινε ξαφνικά ρε παιδιά?? Χάσαμε το πελατολόγιο? Χμμμμμμμμ

Πέρυσι το Φλεβάρη που καιγόταν ο τόπος..Βρήκα σε γνωστό φυσιγγι της Πελοποννήσου αλλά ντ αλλά υλικά σε σχέση με το παρελθόν......Ηαπάντηση φέτος αδελφέ δεν προλαβαίνω να κλασω....Τα οποία μάλιστα είχαν ανέβει 70 λεπτά πέρυσι .....
Φέτος τον Αύγουστο στον ίδιο.Η τιμές +80 σε σχέση με πέρυσι τον Αύγουστο.Στην κούτα καμιά διαφορά...ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΖΩ ΟΡΙΑΚΑ ΚΕΡΔΟς........Μίλησε φίλος μαζί του χθες ,προσφορά στην κούτα 5ερω η δεκάδα κάτω για εσάς τους παλιούς πελατες....Τι έγινε ξαφνικά ρε παιδιά?? Χάσαμε το πελατολόγιο? Χμμμμμμμμ
Φέτος που έχουν χρόνο, σφίγγονται να κλάσουν αλλά κλανιά δεν υπάρχει !
Ειλικρινά, εχω πει τόσα για τούτη τη ράτσα που αν εκφραστώ πάλι ,στο τέλος θα με πάρετε με τις ντομάτες.
Τέτοιοι καραγκιόζηδες της αρπαχτής ειμαστε.Δεν πρόκειται ουτε σε 100 χρόνια να αλλάξουμε νοοτροπία ούτε τρόπο σκέψης.Και πως θα μπορούσε απο τη στιγμή που καθε χρόνο γινόμαστε χειρότεροι.

Ας βαζει πρωτα τους σωστους καλυκες στα σωστα κουτια και δεν θα τον ξανακατηγορησω..Για μενα ηταν πολυ αργο και τ εχουν πει και αλλοι εδω..Σε σχεση με το tordo 30 που εριχνα..

Τον πήρες τηλέφωνο να το πεις σαν παράπονο Ότι ρε φίλε τι είναι αυτά εδω που μου στέλνεις γιατί ;;;
Εύκολη λύση είναι απλά να βγούμε να κατηγορήσουμε χωρίς πριν να έχουμε κάνει αυτό που πρέπει !!!!!

Γιατί εμένα την άλλη φορά που ήθελα φυσίγγια αλλά δεν έχει τυπωμένους κάλυκες στο νούμερο 10 μου είπε ότι εάν βιάζεσαι θα σου βάλω σε κάλυκα απλά θα γράφει νούμερο οκτώ δεν το βρίσκω κακό εφόσον ενημερώθηκα
Και φυσικά το δέχτηκα δεν είχα κανένα πρόβλημα
Το ότι είναι αργά δεν το έχω διαβάσει πουθενά σε κανένα άλλο ποστ η συγκεκριμένη πυρίτιδα μόνο αργα δεν παει !!!
Αν ήταν τόσο χάλια σαν πυρίτιδα δεν θα την χρησιμοποιούσαν τόσοι
ίδιογομωτές και τόςοι κατασκευαστές φυσιγγίων!!!!

Τον πήρες τηλέφωνο να το πεις σαν παράπονο Ότι ρε φίλε τι είναι αυτά εδω που μου στέλνεις γιατί ;;;
Εύκολη λύση είναι απλά να βγούμε να κατηγορήσουμε χωρίς πριν να έχουμε κάνει αυτό που πρέπει !!!!!

Γιατί εμένα την άλλη φορά που ήθελα φυσίγγια αλλά δεν έχει τυπωμένους κάλυκες στο νούμερο 10 μου είπε ότι εάν βιάζεσαι θα σου βάλω σε κάλυκα απλά θα γράφει νούμερο οκτώ δεν το βρίσκω κακό εφόσον ενημερώθηκα
Το ότι είναι αργά δεν το έχω διαβάσει πουθενά σε κανένα άλλο ποστ η συγκεκριμένη πυρίτιδα μόνο αργα δεν παει !!!
Οκ

Και ομως τ εχουνε γραψει...Οσο για ρα φυσιγγια,εχω μιλησει με φιλο που ειναι απο κει κ εχω κανονισει....

Εγω ξερω οτι ο φαντομ είναι πολυ τιμιοσ επαγγελματιασ καικρατάει σταθερά τα φυσηγγια του οποιοσ εχει παραπονα ασ τον παρη τηλ.. ..η csb1 που εχει στο ενα απο τα 3 32 ρια που βγάζει είναι εξερετικη... τωρα για τα tordo 30γρ.τησ λαμπρο ξερω παραααααααα πολλουσ που εχουν παραπονα

Καλημερα Θοδωρη
Καλή σας συνέχεια !!

Εγω ξερω οτι ο φαντομ είναι πολυ τιμιοσ επαγγελματιασ καικρατάει σταθερά τα φυσηγγια του οποιοσ εχει παραπονα ασ τον παρη τηλ.. ..η csb1 που εχει στο ενα απο τα 3 32 ρια που βγάζει είναι εξερετικη... τωρα για τα tordo 30γρ.τησ λαμπρο ξερω παραααααααα πολλουσ που εχουν παραπονα

πολυ καλα φυσιγγια και γρηγορα 9 νουμερο τα φαντομ csb 1 32 gr που ριχνω πηρα πουλια πολλα και μακρια στην τιμη τους δεν τα αλλαζω
τα tordo τα κιτρινα ετρεχα σαν το κεντερη να πιασω τα πουλια env eixan 3-4 σκαγια πανω

Γιατί να μπεί στην διαδικασία να ασχοληθεί μαζί του....είναι πάρα πολλοί οι κατασκευαστές και τα είδη φυσιγγίων για να επιλέξουμε....αυτός έπρεπε να είναι επαγγελματίας και όχι ο συνάδελφος κριτικός φυσιγγίων για να του κάνει διορθώσεις....να σημειωθεί πως δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ φυσίγγια του εν λόγω ανθρώπου για να κρίνω αν είναι καλά ή κακά!

Γιατί να μπεί στην διαδικασία να ασχοληθεί μαζί του....είναι πάρα πολλοί οι κατασκευαστές και τα είδη φυσιγγίων για να επιλέξουμε....αυτός έπρεπε να είναι επαγγελματίας και όχι ο συνάδελφος κριτικός φυσιγγίων για να του κάνει διορθώσεις....να σημειωθεί πως δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ φυσίγγια του εν λόγω ανθρώπου για να κρίνω αν είναι καλά ή κακά!

Ηλία θα διαφωνήσω. Όταν πληρώνω για κάτι πρέπει να πα΄λιρνω αυτο που πληρώνω οπότε και ο επαγγελματίας θα είναι εντάξει απέναντί μου.
Αν δεν είναι ,επειδή ακριβώς τον έχω πληρώσει και με κορόιδεψε ,πρέπει να διαμαρτυρηθώ.Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να πρόκειται για λάθος.Τότε καλώς.Στην περίπτωση όμως που αυτό γίνεται εσκεμμένα και ίσως κατ επανάληψη άρα αφορά κι άλλους ,αν δεν διαμαρτυρηθούμε όλοι εμείς, τότε δεν αλλάζουμε τίποτα και ποτέ.
Παραμένουμε γιουσουφάκια στις διαθέσεις του κάθε πονηρού.

Ηλία θα διαφωνήσω. Όταν πληρώνω για κάτι πρέπει να πα΄λιρνω αυτο που πληρώνω οπότε και ο επαγγελματίας θα είναι εντάξει απέναντί μου.
Αν δεν είναι ,επειδή ακριβώς τον έχω πληρώσει και με κορόιδεψε ,πρέπει να διαμαρτυρηθώ.Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να πρόκειται για λάθος.Τότε καλώς.Στην περίπτωση όμως που αυτό γίνεται εσκεμμένα και ίσως κατ επανάληψη άρα αφορά κι άλλους ,αν δεν διαμαρτυρηθούμε όλοι εμείς, τότε δεν αλλάζουμε τίποτα και ποτέ.
Ρε Δημήτρη αν είναι σωστός επαγγελματίας δεν θα το κάνει αυτό....δεν ξέρω τα φυσίγγια του ανθρώπου και δεν τα κρίνω....δεν ξέρω αν είναι καλά ή κακά.... ειλικρινά δεν έχω καμία διάθεση να διορθώσω κανέναν τους....οποίος για τον α ή β λογο δεν μου κάνει πάω παρακάτω...είναι πάρα πολλές οι επιλογές ευτυχώς!

Ισως να ειχε γεμισει με 8αρια σε καλυκες που εγραφαν 9αρια..Αλλα δν ειπε τιποτα στον φιλο που πηγε και τα πηρε..

Ρε Δημήτρη αν είναι σωστός επαγγελματίας δεν θα το κάνει αυτό....δεν ξέρω τα φυσίγγια του ανθρώπου και δεν τα κρίνω....δεν ξέρω αν είναι καλά ή κακά.... ειλικρινά δεν έχω καμία διάθεση να διορθώσω κανέναν τους....οποίος για τον α ή β λογο δεν μου κάνει πάω παρακάτω...είναι πάρα πολλές οι επιλογές ευτυχώς!
Για να εξηγηθώ, μιλάω γενικά και δεν το συγκεκριμενοποιώ.
Μα αν το σκεφτείς αν μένουν όλοι ανενόχλητοι θα πέφτουμε όλο και σε περισσότερους τέτοιους που θα μας εκμεταλλεύονται.Ενας φαυλος κύκλος που δεν θα τελειώνει.Όπως και γίνεται δηλαδή σε μεγάλο ποσοστό σε όλους τους τομείς.Η εκμετάλλευση και η κοροϊδία παει σύννεφο πατριώωωωτ.
Η απαίτηση και η διεκδίκηση θα αλλάξουν πολλά.

Εγω βάζω το ενδεχόμενο πως εγινε λάθος απο τον ίδιο απο έναν υπάλληλο ίσος
Έχω πάρει φέτος τουλάχιστον 120 κουτιά εγω και η παρέα και δεν έτυχε κατι τέτοιο
Το ίδιο και πέρσι
Αραααα μήπως κατι εγινε ;
Για αυτούς που λένε πω δεν θα μπουν στην διαδικασία για παράπονα
Αν αγόραζαν ενα κινητό που έλεγε πως εχει 64 γίγα μνήμη και τελικά έβλεπαν πως εχει 8 δεν θα λέγατε τίποτα
Χαχαχαχααχ δεν νομίζω την ιδια ώρα θα τρεχάτε πίσω και ετσι ειναι το σωστό !!!
Ακριβός το ίδιο ειναι και εδω περνούμε ενα τηλ και κάνουμε το Παράπονο μας !!!

Status
Not open for further replies.
Back