Τα hit τα ξέρω και τα εμπιστεύομαι, τα λαμπρό 30 γραμμάρια δεν τα έχω ρίξει ποτέ, από τη νέα κυνηγετική περίοδο με το καλό θα έχω άποψη.Μεταξύ Lambro 30 (κίτρινο) και Hit ποιο προτιμάς βλητικά γιατί οικονομικά πια ότι κάτσει.
Τα hit τα ξέρω και τα εμπιστεύομαι, τα λαμπρό 30 γραμμάρια δεν τα έχω ρίξει ποτέ, από τη νέα κυνηγετική περίοδο με το καλό θα έχω άποψη.Μεταξύ Lambro 30 (κίτρινο) και Hit ποιο προτιμάς βλητικά γιατί οικονομικά πια ότι κάτσει.
Διπλή συγκίνηση που αλλού θα ζήσεις!!Αχ αυτά τα νέα παιδιά... Γεμάτα ζωή και όρεξη για δραστηριότητες. Τι μπάλα...τι μπασκετακι με τους φίλους... Κυνήγι με μπενελι και η χαρά που πλημμυρίζει τα μάτια τους όταν αρπάζουν την κοψοφτερη τσίχλα λίγο πριν τρυπώσει στα βάτα.... Αξία ανεκτίμητη
Ο ντοκτορ έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας γιατί είναι από τα καλύτερα παιδιά! Τα πειράγματα είναι πάντα με αγάπηΜάγκες οι benelles δεν σκοτώνουν όταν τις χειρίζονται κοινοί θνητοί.
Έχουν κέντρα και θέλουν χέρια.
Τα πιτσιλιστήρια σας και σε άλλη παραλία αχαχαχα
ps
Μην μου πειράζετε τον ντόκτορ ...
Σε no7 το ρίχνω σε μικρά υδρόβια .... 4 &6 για φάσσα και υδρόβια πάλι. Για τσίχλα όντως είναι απαγορευτικό!!! Αλλά αν κάνει χειμωνα σε 6 κ 4 είναι ότι καλύτερο για μεγαλύτερα φτερωτά.Το καφέ πολύ ωραίο σε νούμερο 7 που το έριξα, είχα πάρει ένα κουτί έτσι για δοκιμή. Αλλά για τσίχλες σε αυτή την τιμή δύσκολα. Σε τι θηράματα το ρίχνεις σε τόσο χοντρά σκάγια;
Η γυναίκα και η ντουφεκια πρέπει να έχει περιφέρεια χαχαχαχαΜάγκες οι benelles δεν σκοτώνουν όταν τις χειρίζονται κοινοί θνητοί.
Έχουν κέντρα και θέλουν χέρια.
Τα πιτσιλιστήρια σας και σε άλλη παραλία αχαχαχα
ps
Μην μου πειράζετε τον ντόκτορ ...
Να δεις που τώρα που θα πάνε στο Θεό οι τιμές θα βελτιωθεί η υποκειμενική αξία των φυσιγγίων. Όχι μόνο λόγω της τιμής, αλλά και γιατί θα τα ρίχνουμε με σύνεση και μέτρο, άρα σε εύκολες και βατές βολές με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας.Η τιμή είναι ανάλογη της φονικότητας ... Εγώ θα αγοράσω μόλις φτάσουν δεκάευρω ...
Ωχ,για ποιον χτυπά η καμπάνα;Να δεις που τώρα που θα πάνε στο Θεό οι τιμές θα βελτιωθεί η υποκειμενική αξία των φυσιγγίων. Όχι μόνο λόγω της τιμής, αλλά και γιατί θα τα ρίχνουμε με σύνεση και μέτρο, άρα σε εύκολες και βατές βολές με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας.
Μερικοί βέβαια αριστερόχειρες ποζεδακηδες θα παραμείνουν καψοφυσεκιδες και 15€ να πάνε τα 32γρ. Ονόματα δε λέμε υπολειψεις δε θίγουμε.
Θα ψωνίσουμε από τώρα....Τσιχλοφυσιγγα τον Οκτώβριο κάτω απο 10€ δεν θα υπάρχει.
Για 10 δεν νομίζω 8./8,50 σιγουραΤσιχλοφυσιγγα τον Οκτώβριο κάτω απο 10€ δεν θα υπάρχει.
Ο καημένος πριν καμία 20ετια πήρε.....oscar αποτυχίας στις τσιχλες.........Μερικοί βέβαια αριστερόχειρες ποζεδακηδες θα παραμείνουν καψοφυσεκιδες και 15€ να πάνε τα 32γρ. Ονόματα δε λέμε υπολειψεις δε θίγουμε.
Όπως είπε και @Alex37 πιο πάνω νεκρωνουν τα πάντα γύρω του.....από τα καντήλια που ρίχνεις κατά ριπας. Στα 20 μέτρα φαίνεται να σκάει στον αέρα πέφτει και να τρέχει γύρω από τις ελιές να την πιάνω βουτηγμένη στο αίμα να την μαδαω επί τόπου και να έχει 3 τρύπες στο στήθος. Όχι μόνο μια. Είναι και ακριβά για το Πάσχα ρε γαμωτο.@wingmaster μια χαρά είναι το TORDO 30γρ σε καλό έως μέτριο καιρό.Σε δύσκολο θα έχεις,όντως, κάποια ζωντανά αλλά αν πράξεις αναλόγως θα εξαλειφθούν.
Το '16 που τα πηρα πρωτη φορα ήταν πολυ καλά, φέτος τα έριχνε ένας φίλος στα μπασιματα μαζι με τα πορτοκαλι αδελφάκια τους σε ν8 με μια 391 κ είδα ωραιες καταβολές...Όπως είπε και @Alex37 πιο πάνω νεκρωνουν τα πάντα γύρω του.....από τα καντήλια που ρίχνεις κατά ριπας. Στα 20 μέτρα φαίνεται να σκάει στον αέρα πέφτει και να τρέχει γύρω από τις ελιές να την πιάνω βουτηγμένη στο αίμα να την μαδαω επί τόπου και να έχει 3 τρύπες στο στήθος. Όχι μόνο μια. Είναι και ακριβά για το Πάσχα ρε γαμωτο.
Πουλιά που πέφτουν ζωντανά ξανά και ξανα με τρύπες στο στήθος σε αποστάσεις γελοίες. Αυτό μου αρκεί. Και με το euromix το ίδιο και κάποτε δεν τα αλλαζα με κανένα.Το '16 που τα πηρα πρωτη φορα ήταν πολυ καλά, φέτος τα έριχνε ένας φίλος στα μπασιματα μαζι με τα πορτοκαλι αδελφάκια τους σε ν8 με μια 391 κ είδα ωραιες καταβολές...
Επειδή έχω ακουσει κ έχω δει πολλά, είμαι συγκρατημένος κ δεν πιστευω οτι υπαρχουν καλά κ κακά φυσιγγια, είναι πως θα κάτσει στον καθένα μας...
Ενα φυσιγγι κάνει...μπαμ κ ξερναει σκαγια, από εκει κ περα..........
Υπάρχουν όμως κ τρανταχτά παραδειγματα που λες κάτι γίνεται, αλλα κ παλι χμ.......
Δεν είναι τόσο απλο το θέμα,κ έχει διάφορους παραγοντες......
Αν τα έδινες σε άλλο κυνηγό η κ από άλλη περιοχη με διαφορετικoυς καιρους είσαι σίγουρος ότι κ αυτός θα έμενε δυσαρεστημένος?Πουλιά που πέφτουν ζωντανά ξανά και ξανα με τρύπες στο στήθος σε αποστάσεις γελοίες. Αυτό μου αρκεί. Και με το euromix το ίδιο και κάποτε δεν τα αλλαζα με κανένα.
Τα σκουπίδια του ενος είναι ο θησαυρός του αλλου και το αντιθετο...Αν τα έδινες σε άλλο κυνηγό η κ από άλλη περιοχη με διαφορετικό κλιμα είσαι σίγουρος ότι κ αυτός θα έμενε δυσαρεστημένος?
Αυτό που θελω να πω είναι ότι εσυ καλά κανεις κ τα απορρίπτεις, κ εγώ το ίδιο θα έκανα, αλλά αυτο δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι κακα φυσιγγια........
Μα αυτό ακριβώς εννοω!Τα σκουπίδια του ενος είναι ο θησαυρός του αλλου και το αντιθετο...