Ποιο αυτο το ανοιχτό ;Δεν είπαμε, το έχει ρίξει κανείς αυτό το κλάσικ 30γρ του Δούβρη;
Γίνε ποιο συγκεκριμένος, με το φιοκι; με το μαξαμ; η το rm;Δεν είπαμε, το έχει ρίξει κανείς αυτό το κλάσικ 30γρ του Δούβρη;
Έτσι είναι.. υπέροχη φάτσα να το χαίρεσαι με υγειαΚυνηγι τσιχλας....
Παρε το οπλο σου, παρε και οτι φυσιγγια βρεις μπροστα σου και πηγαινε να ευχαριστηθεις την βολτα σου!
View attachment 48031
View attachment 48032
Το εχουμε αναγαγει σε επιστημη και χασαμε την ουσια...
Καλά τά ψέματα έκανε μια αλλαγή στα κυχλοφυσηγγα πρειν 5/6 χρόνια και πέσαμε να τον φάμε άλλοι τα αλλάζουν κάθε χρόνο.. αν εξερεσεις την τιμή τα λαμπρό είναι ποιο σταθερά σε υλικά από ολλουςΡε Λάμπρο και πάλι Λάμπρο
Μιλάμε για τσιχλοφυσιγγο;;;; γιατί πότε ήταν πιο οικονομική η ιδιογομωση;;; μόνο στα χοντρά,στα ψιλά πάντα στην ιδιογομωση έβγαινε τουλάχιστον 1.00€ παραπάνω το κουτί από του εμπορίου, απλά στην ιδιογομωση ξέρεις τι έχεις στο όπλο σουΒάζω στοιχημα ότι φέτος τα εμπορικά φυσηγγια θα είναι ποιο οικονομικά από τα ιδιογωμοσης ακόμα και τα λαμπρο
Απο οικονομικής άποψης και εγώ αυτό πιστεύω, μόνο στα χοντρά στα διασποράς και στα μαλινοταπα συμφερε.Μιλάμε για τσιχλοφυσιγγο;;;; γιατί πότε ήταν πιο οικονομική η ιδιογομωση;;; μόνο στα χοντρά,στα ψιλά πάντα στην ιδιογομωση έβγαινε τουλάχιστον 1.00€ παραπάνω το κουτί από του εμπορίου, απλά στην ιδιογομωση ξέρεις τι έχεις στο όπλο σου
Μόνο απο 33 γρ. Και πανό και στα χοντρά συμφερειΑπο οικονομικής άποψης και εγώ αυτό πιστεύω, μόνο στα χοντρά στα διασποράς και στα μαλινοταπα συμφερε.
...από λίγο ως πολύ σε ολα τα κυνήγια...Κυνηγι τσιχλας....
Παρε το οπλο σου, παρε και οτι φυσιγγια βρεις μπροστα σου και πηγαινε να ευχαριστηθεις την βολτα σου!
View attachment 48031
View attachment 48032
Το εχουμε αναγαγει σε επιστημη και χασαμε την ουσια...
...για το ΜΒ Light μόνο θεωρώ οτι είναι ένα μαλακό και αξιότιμο φυσιγγιο σε λογικές αποστάσεις βολής...εγώ θα το δοκίμαζα...Κυριοι γνωμες θα ηθελα για τα:
B&P MB Light
Tordo Cheddite
Lambro A1
Α1, δοκιμασμένο από Δεκεμβρίο και μετά και καρτέρι και περπατητο, πάρα πολύ καλό, γρήγορο και συγκεντρωτικο και με την τιμή που είχε στην αρχή ήταν ότι καλύτερο. Cheddite tordo ότι καλύτερο, σταθερό φυσίγγι και για περπατητο και για καρτέρι και για τρυγόνια. Στα μπασιματα σε νούμερο 7 τουφεκας παντού. MB light, υπάρχουν πάρα πολλά καλύτερα 30 άρια από αυτό.Κυριοι γνωμες θα ηθελα για τα:
B&P MB Light
Tordo Cheddite
Lambro A1
Το fast είναι πιο σκληρό και από τα 2 πιστεύω σε αυτό πιο κοντά είναι το Lambro tordo 32.Ευχαριστώ παιδια.
Μέχρι τώρα προτιμουσα τα NSI GM3 FAST.
Ποιο κοντά τους ποια θεωρείτε?
Α1 η Cheddite ?
Καλοκαυτα με υγεια…, φέτος θα κυνηγάμε για φάει έτσι που η κατάσταση… για πες τιμέςΕκανα κι εγω μερικα ψωνια για φετος οντας υπεραισιοδοξος οτι θα κυνηγησουμε και θα εχει και τσιχλες
View attachment 48287
Καλοριχτα Σπύρο, να τα ευχαριστηθεις.Εκανα κι εγω μερικα ψωνια για φετος οντας υπεραισιοδοξος οτι θα κυνηγησουμε και θα εχει και τσιχλες
View attachment 48287
B&P MB Light ένα κουτάκι έριξα την περσινή σεζόν (όχι αυτή που μόλις πέρασε) δε μου ταίριαξε. Έχω βρει πιο φιλικά ας το πω 30γρ στον τρόπο που εγώ τουλ ρίχνω (Λάμπρο κίτρινο, Ρουμελιώτη)Κυριοι γνωμες θα ηθελα για τα:
B&P MB Light
Tordo Cheddite
Lambro A1
Για το Gm3 Fast έχω ακούσει ότι είναι πολύ σκληρό φυσίγγι, το Α1 σίγουρα δεν είναι ένα πολύ σκληρό φυσίγγι. Για το Κεντιτ δεν ξέρω.Ευχαριστώ παιδια.
Μέχρι τώρα προτιμουσα τα NSI GM3 FAST.
Ποιο κοντά τους ποια θεωρείτε?
Α1 η Cheddite ?