Από πυρκαλ γύρω στο 2000 είχα ρίξει με το μονοκαννο δυο κουτιά derby και πράγματι ήταν καλο..
Τότε(όλα) τα κουτιά είχαν φωτο το φυσιγγι κ ένα φασιανό σε πτήση..
Περίπου στο 2002 αν Θυμαμε καλά τα κουτιά άλλαξαν κ παρέμειναν τα ίδια έως το κλείσιμο της εταιρίας.
Ένα πυρκαλ Αρτεμις αγορασμένο το 2003 με MB το έριξα πρόπερσι με πολύ καλά αποτελεσματα.
Και ένα κουτί ιντεαλ 30γρ που αγόρασα πριν 5-6 ήταν πολύ καλά..(κοκκωδη πυρίτιδα που έμοιαζε με prima η gm3..)
Το ερώτημα μου είναι ποια χρονιά στο περιπου "χάλασαν"τα συγκεκριμένα φυσίγγια?όσοι τα ρίχνατε συνεχόμενα σίγουρα κάτι θα γνωρίζετε
Τα φυσηγγια που αναφέρεισ το μονο κοινο τουσ ειναι η gm3 σε ολλα τα αλλα διαφερουν παρα πολυ πχ.καψουλια /συγκετροτιρεσ.Φιλε πετρο απανταω εδω γιατι βγηκαμε .off .Την απορια την εχω και εγω με φυσιγγια ιδιας περιπου "συνταγης"πυριτιδας-γομωσης δεν ξερω για βυσματωση βεβαια.Π.χ καραμανιδης gm3,euromix gm3,lambro tordo πορτοκαλι gm3,gm3 fast του ναυπλιωτη....ε το nsi gm3 fast κολλαει σε πιο ζορικες καιρικες συνθηκες.Στο κρυο ειναι πολυ καλο αλλα στην υγρασια δεν "παει".συν οτι αυτα που σου ανεφερα πιο πανω ειναι και πιο μαλακά απο το nsi.
Όλοι την σειρά τα χακί φυσίγγια 30,32,35,36παραπάνω δεν έριξα σε γραμ. Φυσάει φίλε και σε υγρασία και σε χειμώνα Εγώ και με ζεστές μου πήγαν πολύ Είναι καλή πυρίτιδα η μβ Εμένα προσωπικά 2 με παν η gm3. Και η mb και φέτος από ότι ββλέπω αν και ακόμα το ψάχνω γιατί φεύγουν πολλά φυσίγγια ββλέπω να καταλήγω στην MB λόγο τιμής Εγώ τα παίρνω τα 32 γρα 7 ευρώ καλή τιμή από τα gm3 στα 8.50 !!!Έριξε κανεις B/P MB LIGHT 30gr τώρα το χειμώνα; Εντυπώσεις;
Συμφωνω!Τι υποδεεστερο εχει το nsi και γονατιζει στην υγρασια ενω μοιραζονται ολα την gm3 και ολα ακολουθουν διαφορετικα set up?Ο συγκεντρωτιρας ευθυνεται και το καψουλι δηλαδη στην περιπτωση του nsi?.xm.Τα φυσηγγια που αναφέρεισ το μονο κοινο τουσ ειναι η gm3 σε ολλα τα αλλα διαφερουν παρα πολυ πχ.καψουλια /συγκετροτιρεσ.
Συμφωνω!Τι υποδεεστερο εχει το nsi και γονατιζει στην υγρασια ενω μοιραζονται ολα την gm3 και ολα ακολουθουν διαφορετικα set up?Ο συγκεντρωτιρας ευθυνεται και το καψουλι δηλαδη στην περιπτωση του nsi?.xm.
Ερώτηση...εμπλοκές σου έκανε ποτέ αυτό το φυσίγγι?Όλα τα Πυρκάλ ανεξαρτήτου τύπου πήγαιναν πολύ καλά μέχρι και το 2012. Από εκεί και πέρα ήταν για πέταμα τόσο τα ομώνυμα (μαύρα 32γρ), όσο και τα Σούπερ (πράσινο 36γρ).
Όχι, δεν μου είχε τύχει.Ερώτηση...εμπλοκές σου έκανε ποτέ αυτό το φυσίγγι?
Πήρα 2 κουτιά φέτος και τα έριξα με το Baikal. Δεν με ενθουσίασαν, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν έχω σχηματίσει και πλήρη άποψη. Φέτος εδώ τα πουλιά είναι τόσο λίγα και αλλοπρόσαλλα, που τις πιο πολλές φορές από τον εκνευρισμό μου και την απογοήτευση είμαι σίγουρος ότι δεν τουφεκούσα σωστά. Έτσι δεν μπορώ να ρίξω το φταίξιμο στα φυσίγγια! Δυστυχώς δεν τα δοκίμασα σε πίνακα ή χαρτί.Έχει δοκιμάσει κανείς τα Lambro Tordo Dispersante;
http://www.lambro.gr/el/product/DIASPORAS/TORDOr-DIASPORAS
Θέλω να πάω σε ένα μέρος με κισσούς την Κυριακή και κατά κανόνα τα πουλιά περνάνε σε μεγαλούτσικες αποστάσεις.
Νωρίς το πρωί όμως μπαίνουν στα 20 25 μέτρα και με τα σφιχτά τσοκ θα έχω πρόβλημα.
Έτσι σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τα συγκεκριμένα...
Δεν έχουν τσοκ εναλλασσόμενα τα όπλα σου Γιώργο?Νωρίς το πρωί όμως μπαίνουν στα 20 25 μέτρα και με τα σφιχτά τσοκ θα έχω πρόβλημα.
Γιωργο, εριξα μερικα που ειχαν μεινει περυσι, δεν ηταν ασχημα αλλα δεν εχω κ εγω ολοκληρωμενη αποψη...Έχει δοκιμάσει κανείς τα Lambro Tordo Dispersante;
http://www.lambro.gr/el/product/DIASPORAS/TORDOr-DIASPORAS
Θέλω να πάω σε ένα μέρος με κισσούς την Κυριακή και κατά κανόνα τα πουλιά περνάνε σε μεγαλούτσικες αποστάσεις.
Νωρίς το πρωί όμως μπαίνουν στα 20 25 μέτρα και με τα σφιχτά τσοκ θα έχω πρόβλημα.
Έτσι σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τα συγκεκριμένα...
Παλιά τα χαρακτηριζαμε ημιδιασπορας.