Ηταν εχει ομιχλη εχει και υγρασία στην ατμόσφαιρα?Τασο Οκτωβρη μηνα το ριχνω παντα σε μερες με ομιχλη και θεριζει εκει που τα περισσοτερα αλλα εμπορικα τα εχουν παιξει.
Ηταν εχει ομιχλη εχει και υγρασία στην ατμόσφαιρα?Τασο Οκτωβρη μηνα το ριχνω παντα σε μερες με ομιχλη και θεριζει εκει που τα περισσοτερα αλλα εμπορικα τα εχουν παιξει.
Ηταν εχει ομιχλη εχει και υγρασία στην ατμόσφαιρα?
Τάσο θα σου πρότεινα τα light 30 gr n8 για το ξεκίνημα.Εριξα 5-6 φυσιγγια bp f2 classic 34γρ φέτος και πήρα δυο κοτσυφια δίχως σταγόνα αίμα.Αυτο δεν λέει κατι γιατι ηταν λίγες οι τουφεκιες.
Ωστόσο παραμένει μια καλή ένδειξη..
Θα μπορέσουν αραγε να ανταποκριθούν στην Σεπτεμβριανη ζέστη για τα αγαπημένα μου τουρ τουρ τουρ τουρ?
Eχω κανει πριν καποια χρονια ενα ονειρικο σουρουπο στον Εβρο με F2 Classic, ομιχλη, 7 μποφωρ νοτια και ψιλοβροχο... Τα σκαγια 7αρακια ( μετρημενα) και τα σαρσελια επεφταν κεραυνοβολημενα... .eat.Μιλαμε για 100% σχετικη υγρασια και περιορισμενη ορατοτητα.
Και Ιταλικά που ριχνουμε πάλι βοηθάμε τους Έλληνες αντιπροσωπους..MB και BP kai Τσου τσου και ζου ζου...
βαρατε ρε παίχται Ελληνικά φυσίγγια
Αλλο εισαγωγη Βελουχιότη κι αλλο παραγωγή...Και Ιταλικά που ριχνουμε πάλι βοηθάμε τους Έλληνες αντιπροσωπους..
Ευχαρίστως όταν ανοίξει και ο Ασπρόπυργος γιατί ταξίδι στην Μαλακάσα δεν πάω.Γιαννη μια που εχεις τα B&P light στην κατοχη σου, θα θελαμε καποιο αποτελεσμα δοκιμης καλοκαιρακι που θα ετοιμαζομαστε
Το ξέρω βρε, για πλάκα το έγραψα.Αλλο εισαγωγη Βελουχιότη κι αλλο παραγωγή...
Στην παραγωγή μπορεί να φαει ψωμάκι και κανα υπαλληλάκι...
Aν εχει κ αλλα Βεργινα, πηγαινε παρτα ολα, σε οτι νουμερο κ αν εχει... Σου απαντησα νομιζω...Βρήκα εχθες σε μαγαζί Βεργίνα 7αρια και πήρα ενα κουτί για να δοκιμασω στον πίνακα με το δίκκανο και για να τα ρίξω στ αγριοπεριστερα αν αξιωθω να πάω.τα έχει ρίξει κανεις? Ο συνδυασμός που θέλω να κάνω είναι αυτό για πρωτο και α1 6αρι που αγαπάω στη 2η.πως σας φαινετε?
Η διαφορά τιμής σε σχέση με το μεγαλύτερο αδερφάκι του , MB Classic στα 32γρ ειναι πολύ μικρή , 20-30 λεπτά το κουτάκι ... Η ταχύτητα ειναι σχεδόν ίδια 405-407 m/sec , και η πίεση ίδια 550 bar... Εαν δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη για μειωμένη ανάκρουση , πχ πολύ παλιό ή πολύ ελαφρύ δίκαννο , τι παραπάνω μπορεί να σου δώσει το Light για να μπεις στον κόπο να το εχεις στην ντουλάπα σου, την στιγμή που εχεις ήδη το Classic ?? και εγω πήρα Φέτος στο τέλος 2 κουτάκια και τα έριξα εναλλάξ με Classic, με την Beretta , και δεν κατάλαβα διαφορά ... Τα ίδια καλά σκοτώματα, χωρίς τραυματισμούς και αίματα ... Αλλά ηταν και πολύ καλός ο καιρός... Σε πιό δύσκολες συνθήκες δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε ...Οτι φυσιγγι εχω ριξει της συγκεκριμενης εταιρειας ηταν καταπληκτικο. ΝΙΚΕ, ΜΒ classic, MB extra, MB long range, F2 classic, F2 long range, MB winter.
To MB light ειναι το επομενο που θελω να δοκιμασω.
Tα 34αρια; Δεν ειναι καπως βαρια για τετοια χρηση; παρολα αυτα, νομιζω οτι η αισθηση που σου αφηνουν ειναι πολυ πιο ελαφρια απο πολλα 32αρια
Η διαφορά τιμής σε σχέση με το μεγαλύτερο αδερφάκι του , MB Classic στα 32γρ ειναι πολύ μικρή , 20-30 λεπτά το κουτάκι ... Η ταχύτητα ειναι σχεδόν ίδια 405-407 m/sec , και η πίεση ίδια 550 bar... Εαν δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη για μειωμένη ανάκρουση , πχ πολύ παλιό ή πολύ ελαφρύ δίκαννο , τι παραπάνω μπορεί να σου δώσει το Light για να μπεις στον κόπο να το εχεις στην ντουλάπα σου, την στιγμή που εχεις ήδη το Classic ?? και εγω πήρα Φέτος στο τέλος 2 κουτάκια και τα έριξα εναλλάξ με Classic, με την Beretta , και δεν κατάλαβα διαφορά ... Τα ίδια καλά σκοτώματα, χωρίς τραυματισμούς και αίματα ... Αλλά ηταν και πολύ καλός ο καιρός... Σε πιό δύσκολες συνθήκες δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε ...
MB και BP kai Τσου τσου και ζου ζου...
βαρατε ρε παίχται Ελληνικά φυσίγγια
Τα 30 γρ υπερτερουν στην έναρξη γιατί έχουν μειωμένο κλωτσημα και μικρότερη στήλη σκαγιων άρα και λιγότερα συμπιεσμένα σκαγια λόγω υψηλών πιέσεων από τη ζέστη.Μεχρι ν8 πιστεύω έχει πλεονεκτημα το light, από ν7 και κατω πάμε στο MB 32.Η διαφορά τιμής σε σχέση με το μεγαλύτερο αδερφάκι του , MB Classic στα 32γρ ειναι πολύ μικρή , 20-30 λεπτά το κουτάκι ... Η ταχύτητα ειναι σχεδόν ίδια 405-407 m/sec , και η πίεση ίδια 550 bar... Εαν δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη για μειωμένη ανάκρουση , πχ πολύ παλιό ή πολύ ελαφρύ δίκαννο , τι παραπάνω μπορεί να σου δώσει το Light για να μπεις στον κόπο να το εχεις στην ντουλάπα σου, την στιγμή που εχεις ήδη το Classic ?? και εγω πήρα Φέτος στο τέλος 2 κουτάκια και τα έριξα εναλλάξ με Classic, με την Beretta , και δεν κατάλαβα διαφορά ... Τα ίδια καλά σκοτώματα, χωρίς τραυματισμούς και αίματα ... Αλλά ηταν και πολύ καλός ο καιρός... Σε πιό δύσκολες συνθήκες δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε ...