Σωστός. Κι εγώ μη νομίζεις ήρθε εποχή που είχα 5 ... τωρα που ξεφόρτωσα έχω 2 ΙΖ27. Αν επιτρέπεται τα κοντάκια Μοντε-Κάρλο που τα έκανες;
Μητσο απαντησε ο Βασιλης κ τα δυο ειναι εργοστασιακα.Το 39 είχε εργοστασιακό μόντε κάρλο
Σωστός. Κι εγώ μη νομίζεις ήρθε εποχή που είχα 5 ... τωρα που ξεφόρτωσα έχω 2 ΙΖ27. Αν επιτρέπεται τα κοντάκια Μοντε-Κάρλο που τα έκανες;
Μητσο απαντησε ο Βασιλης κ τα δυο ειναι εργοστασιακα.Το 39 είχε εργοστασιακό μόντε κάρλο
Και λιγα ειναι για τοση δουλεια στο χερι που εχει....ασχετα αν στα ματια του καθενος αρεσει δεν αρεσει.Και τσουπππππ 3 χιλιάρικα
Mητσο 20 χρονια σχεδόν το ειχα το 34αρι,του εκανα κοντακι στα μετρα μου και τελειωσε.Σε σενα το πρόβλημα ηταν τα μετρα...τιποτα άλλο.Τα τσοκαρισματα του όπως σε όλα τα ΤΟΖ με μαυρη βαση ηταν 1-3...αυτά με την ασπρη βαση ηταν 2-4 και ειχαν και αυτοματους εξωλκεις(τα ασημενια)Επισεις το ειχα κοψει λιγο και ανοιξα τα τσοκ...εκανα και ένα porting και το καταευχαριστηθηκα αυτό το τουφεκι.Πέρασε κι εμένα από τα χέρια μου ένα ΤΟΖ34 . Αφού το έκανα κούκλα στα ξύλινα και έφερα το κοντάκι να ρίχνω κέντρο διαπιστωσα ότι από το churchill test με πονούσε ο ωμος μου. Τελικά κάθε τουφεκιά κατάντησε μαρτύριο παρόλο που από ζύγισμα μου ερχόταν γάντι (χαμηλό προφιλ βλέπεις) . Τι πορτιγκ έκανα, τι πελματα άλλαξα, τι ξαναέκανα το κοντάκι με πιο φαρδύ πέλμα ... τίποτε. Το όπλο με κλωτσούσε σαν να με μισούσε. Δεν ξέρω τι εφταιγε ... Τελικά απ' την μια το κλώτσημα απ' την άλλη τα πολύ στενά τσοκ (ειχε σταθερά φουλ και 0,8) το έδωσα. Ακόμα όμως θυμαμαι το ζυγισμά του. Νομίζω ότι άμα βρω κάποιο με πιο ανοιχτά τσοκ θα την ξανακάνω την μ@κ@κια. Αλλά να δώσεις 3.000€ και να τρως και ξυλο (μιλαμε για πολυ κλωτσημα) κρίμα εεε;
Λες ο Ρωσος να το έκανε έπιπλο γιατι βαρεθηκε το κλώτσημα και για να το εχει μόνο για την βιτρίνα;
Το συγκεκριμενο toz το 1993 ειχε 750.000 δραχμες.Και τσουπππππ 3 χιλιάρικα
Το συγκεκριμενο ΤΟΖ 120 δεν υπηρχε το 1993.....Το συγκεκριμενο toz το 1993 ειχε 750.000 δραχμες.
Αυτο δεν μπορει να στο εγγυηθει κανενας...ουτε μπορει να σου πει πως θα εχει.....εχω βρει ενα 120ΤΟΖ με σταθερα 1-3 κ 76 ποντους κανι μονοσκανδαλο λετε να εχει προβλημα ομοβροντιας?
Για το ΤΟΖ34 θα λέειΤο συγκεκριμενο ΤΟΖ 120 δεν υπηρχε το 1993.....
Καλά να εγγυηθεί κάποιος δεν το περιμενω εδώ αλλά όπλα μεγάλων εταιρειών μεγαλητερης αξία και βγάζουν θέματα που δε θα έπρεπε κανονικά όχι ένα TOZ απλά ρώτησα αν έχει ακουστεί κάτι για τα συγκεκριμέναΑυτο δεν μπορει να στο εγγυηθει κανενας...ουτε μπορει να σου πει πως θα εχει.....
Το συγκεκριμενο ΤΟΖ 120 δεν υπηρχε το 1993.....
Καταλογος οπλων 1992-93.Baikal Toz 84-10 750.000 δρχ.Ειναι ακριβως το ιδιο οπλο.Για το ΤΟΖ34 θα λέει
Τι σχεση εχει το 84-10 με το 120???Εχεις δει τον μηχανισμο εσωτερικα του 120???Καταλογος οπλων 1992-93.Baikal Toz 84-10 750.000 δρχ.Ειναι ακριβως το ιδιο οπλο.
Κυριοι αν δεν είχα ψάξει τα μέτρα δεν θα το κουβέντιαζα. Φυσικά και το πρώτο πράγμα που κοίταξα ήταν τα μέτρα του κοντακιού. Άλλωστε πέραν του ότι έχω 6 όπλα με τα ίδια μέτρα χωρις απολύτως κανένα πρόβλημα , τα κοντάκια μου τα κάνω εγώ ο ίδιος για να είμαι απόλυτα σιγουρος για τα μέτρα τους. Εξ άλλου δεν νοείται καινούργιο όπλο να μην φέρεις το κοντάκι στα μέτρα σου.Mητσο 20 χρονια σχεδόν το ειχα το 34αρι,του εκανα κοντακι στα μετρα μου και τελειωσε.Σε σενα το πρόβλημα ηταν τα μετρα...τιποτα άλλο.Τα τσοκαρισματα του όπως σε όλα τα ΤΟΖ με μαυρη βαση ηταν 1-3...αυτά με την ασπρη βαση ηταν 2-4 και ειχαν και αυτοματους εξωλκεις(τα ασημενια)Επισεις το ειχα κοψει λιγο και ανοιξα τα τσοκ...εκανα και ένα porting και το καταευχαριστηθηκα αυτό το τουφεκι.