Τι συμφωνείς εσυ ρε τρομάρα σου???Συμφωνώ και δεν θα αλλάζεις τα γραμμάρια της τάξης των 20κάτι γραμμαρίων στα ανάλογα θηράματα!!!
Σε ποιον εφτιαξες κυνηγετικον κοντάκιον???
Τι συμφωνείς εσυ ρε τρομάρα σου???Συμφωνώ και δεν θα αλλάζεις τα γραμμάρια της τάξης των 20κάτι γραμμαρίων στα ανάλογα θηράματα!!!
Σε μένα, ήρθε και του βαλα λίγο δάχτυλο.Τι συμφωνείς εσυ ρε τρομάρα σου???
Σε μαστορα καραβομαραγκο.Του είπε φεύγοντας να μην βάζει πάνω από 20+ γιατί στραβωνει η προπέλα.Οταν δεν πάει για κυνήγι το βουτάει στο νερό και το τσιμπάνε κουτσομούρες.Τι συμφωνείς εσυ ρε τρομάρα σου???
Να το κάνεις, γιατί πραγματι μπορεί να σου πεφτει κοντό...πρεπει να το μακρυνω λιγο....
εριξα καμια 10αρια φυσιγγια αλλα θελει συνηθεια....
Εεεεεε πρωτη μερα..........και βασικα μου φαινοταν περιεργη η εικονα των 2 καννων
Μακαρι....επεσα και σε πολυ αερα....δεν πειραζει....την επομενη.....Να το κάνεις, γιατί πραγματι μπορεί να σου πεφτει κοντό...
Και καλυτερα αυτό να γίνει με ένα καλό πελμα, παρά προσθέτοντας φέτες λαστιχου ή ξυλου ανάμεσα στον βακελίτη...
Εεεεεε πρωτη μερα.........
Θα ήταν κ "άθλος' αν καταφερνες να το συνηθίσεις με την μια....
Και φαντάσου πως κάποιοι δεν καταφέρνουν ποτε να "ξεπεράσουν" αυτή την εικόνα(για αυτό κ ενίοτε ο πλαγιοκαννακιας δέχεται κ "περιεργες" ματιές από συναδέλφους.....)
Εσυ όμως θα παρεις γρήγορα το "κολαι"........
Πάμε γερά στο επόμενο κυνήγι!!!!
Δεν συνηθίζεται ρε φίλε.Το ποζέ έχει άλλη χάρη, μόνο του πάει στο στόχο.Να το κάνεις, γιατί πραγματι μπορεί να σου πεφτει κοντό...
Και καλυτερα αυτό να γίνει με ένα καλό πελμα, παρά προσθέτοντας φέτες λαστιχου ή ξυλου ανάμεσα στον βακελίτη...
Εεεεεε πρωτη μερα.........
Θα ήταν κ "άθλος' αν καταφερνες να το συνηθίσεις με την μια....
Και φαντάσου πως κάποιοι δεν καταφέρνουν ποτε να "ξεπεράσουν" αυτή την εικόνα(για αυτό κ ενίοτε ο πλαγιοκαννακιας δέχεται κ "περιεργες" ματιές από συναδέλφους.....)
Και το δικό μου USSR αλά είναι σαν του Τάσου.Βγάλε το κόκαλο από πίσω και βάλε πλαστικό πέλμα 3,5 εκατοστών.Οχι δεν ειναι ετσι ακριβως....εχει ενα κενο που φαινεται το ξυλο......αλλα εγω αλλο μου φανηκε οτι λειπει
Προφανώς και...αστιευεσαι φιλε Στέφανε....Δεν συνηθίζεται ρε φίλε.Το ποζέ έχει άλλη χάρη, μόνο του πάει στο στόχο.
αυτό ακριβώς μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότριαΕν κατακλείδι είναι μεγάλο σφάλμα να κρίνουμε το οποιοδήποτε όπλο βάση των δικών μας προτιμησεων κ συνηθειών.....
Ο πιο "ψείρας" αρθρογράφος που έχει περασει ποτε στα Ελληνικά συγγράμματα κατά την γνώμη μου ήταν ο Δημήτρης Παπαδέας....αυτό ακριβώς μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια
το πλάγιο έχει κι άλλο προτέρημα: οι κάννες μπορούν να "δουλέψουν" σαν "αποστασίομετρο διόρθωσης προσκόπευσης" για κάποιον που ξέρει...
Αν ειναι δυνατον σημερα να θελουμε να περιποιηθουμε τα ξυλα στα οπλα μας με βερνικι θαλασσης.........τι εχουμε ??κανενα σκαφος που θα μπαινει στην θαλασσα???Εχεις δικιο....και τα ξυλα θα τα βαψω....ισως δοκιμασω και το βερνικι θαλασσης που μου προτεινε και ο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ"
Οποτε βερνικι προτεινεις? Για το tru oil τι αποψη εχεις?Αν ειναι δυνατον σημερα να θελουμε να περιποιηθουμε τα ξυλα στα οπλα μας με βερνικι θαλασσης.........τι εχουμε ??κανενα σκαφος που θα μπαινει στην θαλασσα???
Αυτοματα η καρυδια ''ζητα'' λινελαιο και η οξια βερνικι(satine)
Για τι ξυλο μιλαμε?Οποτε βερνικι προτεινεις? Για το tru oil τι αποψη εχεις?
Λογικα οξυα ειναι.....εκτος και αν κανω λαθοςΓια τι ξυλο μιλαμε?
Μπορεί να ζεις δίκιο αλλά εγώ είχα περάσει ένα ακριβό βερνίκι θαλάσσης σε μια 302 μετά από επιμελή καθαρισμό των ξύλινων μερών και ακόμη μετά από τόσα χρόνια την έχει φίλος τώρα αν τη δεις νομίζεις ότι δεν πέρασε μια μέρα αντοχή τεράστια .Για τι ξυλο μιλαμε?
Οξυα ειναι περνα βερνικι θαλασσης που λεει ο γιαννης η καλυτερο ειναι το βερνικι πατωματωνΛογικα οξυα ειναι.....εκτος και αν κανω λαθος
Oχι ..δεν κανεις λαθος......οξια ειναι ........ομως εδω μεσα ειναι καποιοι που ειναι ποιο ''γνωστες'' απο μενα οποτε περασε βερνικι θαλασης η πατωματων και εισαι οκ......κατι θα ξερουν παραπανω!!!!!Λογικα οξυα ειναι.....εκτος και αν κανω λαθος
Οξια δεν ειχε ποτε καμια Beretta ........οχι μονο η 302.Οξιά ήταν και της 302
Ηρακλη....η ερωτηση μου προς εσενα ισχυει....εαν θελεις σε παρακαλω να μου πεις.....το tru oil ειναι καλο για την οξυα? Ή απλο βερνικι?Oχι ..δεν κανεις λαθος......οξια ειναι ........ομως εδω μεσα ειναι καποιοι που ειναι ποιο ''γνωστες'' απο μενα οποτε περασε βερνικι θαλασης η πατωματων και εισαι οκ......κατι θα ξερουν παραπανω!!!!!
Τότε δε ξέρω τι είναι καρύδια δεν είναι πάντως αν ξέρεις εσύ μου λεςΟξια δεν ειχε ποτε καμια Beretta ........οχι μονο η 302.