Χρονια πολλα σε ολους απο ενα ολοκαίνουριο μελος της παρέας σας.Σας ευχομαι οτι καλύτερο για τις μερες που έρχονται.Ειμαι κατοχος 5 κυνηγετικων οπλων εκ των οποιων τα 3 ειναι baikal και στο μελλον θελω να αποκτησω αλλα 3 baikal.Με τα χρήματα που θα αγοραζα ενα αλλο κυνηγετικο οπλο 1500 ευρω περιπου αγοραζω 3 ρωσιδες.Συγκεκριμένα θελω την 155 το ij 27 δισκανδαλλο με αυτοματους εξολκεις και τσοκ και το mp 43 δισκανδαλλο με απλους χωρις τσοκ για να το μετατρεψω σε μπεκατσοντουφεκο.Αυτη τη στιγμη κατεχω μια beretta 390 76 ποντους φουλ τσοκ για παπι,, μια franchi elite 61 ποντους για μπεκατσα -ορτυκι, 2 mp 153 οι οποιες ειναι 66 ποντους κανη και η μια ειναι ολοκαίνουρια και το καλύτερο οπλο μου που το άφησα για το τελος,1 superpose baikal ij12 το οποιο ειναι και αυτο αρκετά σπανιο στην Ελλάδα. Ειναι σαν το mp27 του 1960 με 72 ποντους κάννες, 1-3 σταθερο τσοκαρισμ,, δισκανδαλλο με απλους εξολκεις. Το συγκεκριμένο οπλο κυκλοφορησε Ρωσία και Αγγλια και εχει διαφορετικο κοντάκι και πάπια απο το mp27.Το οπλο ΓΑΖΩΝΕΙ, βγαζει τρομερες τουφεκιες κοντα -μακρια,και το εχω σαν εικονισμα.Μήπως το εχει κανεις αλλος απο εδω?