Ειναι βαθια.Μην κοιτας το πλαγιο που ειναι "πιατο"!Γιατι συμβαινει αυτο Γιαννη?
Ειναι βαθια.Μην κοιτας το πλαγιο που ειναι "πιατο"!Γιατι συμβαινει αυτο Γιαννη?
Σιγουρα,Εχουν μικροτερη διαδρομη στο ανοιγμα-κλεισιμο..Ευκολία βαλε-βγάλε φυσίγγι κτλ..
Μακάρι να μπορούσα...Εγω λεω να παρεις και πλαγιο και ποζε Το ψυχη εχουν;
Η 600 ευρα.Μακάρι να μπορούσα...
Αλλά για να τα πάρω και τα 2 θα πρέπει να αποχωριστώ την 153...!
Ή κανένα νεφρό
Ευθυμη η γνωμη μου ειναι οτι στο γουρουνι ενα αυτογεμες ειναι καλύτερο λογω τριτης βολης(και για λογους ασφαλειας μην γυρισει απανω σου κτλ).. Το πλαγιο με βολευει πιο πολυ σε σηκωτα θηραματα(περηπατητο), ενω στα κερτερισια δεν το συνηθησα και προτιμώ κατι με μαζεμενη σκοπευτικη γραμμη. Εχω κυνηγησει με δανεικο πλαγιο μπαικαλ και ηταν αρκετα ωραιο!Καλησπέρα... Ότι κυνηγιέται, με όλη την σημασία της λέξεως.! Από πουλάκια, μέχρι αγριογούρουνο.
Απλα τώρα κυνηγάω παπιά. Το δίκανο το σκέφτηκα με την λογική, να έχω μία σφιχτή κάννη για μακρυά στο παπί, και μία κάννη ανοιχτή αν πεταχτεί κάτι κοντά.!
Να τουφεκίσεις με 2* κάτι που σε πεταχτηκε στα 10-15 μέτρα, είναι λίγο overkill.!
κάτι τέτοιο παρατηρώ και εγώΤο πλαγιο με βολευει πιο πολυ σε σηκωτα θηραματα(περηπατητο), ενω στα κερτερισια δεν το συνηθησα και προτιμώ κατι με μαζεμενη σκοπευτικη γραμμη.
Οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία διαφορά στα δύο μονόκανα ΙΖ και ΜΡ σωστά?Εϊμαι σε δήλιμα να πάρω καινουργιο ΜΡ ή να ψάξω για παλιό ΙΖ!Μεχρι το 2006 αν θυμαμαι καλα τα ονομαζαν ΙΖ μετα σε ολα τα δικαννα σουπερ ποζε και μονοκαννα τα ονομαζει ΜΡ
Ευχαρηστώ πολύ!Δεν υπαρχει διαφορα.μονο στο σουπερ ποζε εχουν αλλαξει τα σχεδια στην βαση. Πλεον ολα εχουν αυλο 18.4.Συμβουλη μου ειναι να ψαξεις παραλαβες σε καταστηματα και να πετυχεις αυτο που εχει καλυτερη βαφη εφαρμογες κλπ.
Έχει κάποιος την καλοσύνη αν μπορεί να βγάλει μια φώτο για να δούμε και εμείς οι μη έχοντες το 27 τέρμα ανοιγμένο και με μισοβαλμένα φυσίγγια, για να δούμε τι "βαθμό ελευθερίας" έχει στο βάλε βγάλε (ας το πουμε έτσι), πόσο "αέρα" έχει ιδιαίτερα το κάτω φυσίγγι από την βάση...
Καταλαβαίνω ότι είναι κάτι που υστερεί σε σύγκριση με το 43, και θα ήμουνα ευγνώμων αν κάποιος ανεβάσει μία φώτο με ντοκουμέντα.!
Ευχαριστώ προκαταβολικά.!!!