gvp9000
Banned
Ναι γιατί μου την γέμισαν παγάκια ... ήταν ζεστή αχαχαεχω μια απορια την Pils πως την πινεις σκετο νερο ειναι
Ναι γιατί μου την γέμισαν παγάκια ... ήταν ζεστή αχαχαεχω μια απορια την Pils πως την πινεις σκετο νερο ειναι
Ωραίος τρόπος να κάνεις πόρτινγκ !!! Εύκολος και οικονομικός ... Με τον τροχό, τρώγοντας και στις δυο κάννες ταυτόχρονα, μέχρι να τρυπήσουν !!! Κι όπου πέσουν οι τρύπες !!!!!Αυτό πως το βλέπετε ;
Το πόρτινγκ μούφα μου φαίνεται.
View attachment 51441
View attachment 51442
View attachment 51443
View attachment 51444
View attachment 51445
βεργινα και ξερο ψωμιΝαι γιατί μου την γέμισαν παγάκια ... ήταν ζεστή αχαχα
Όλη δική του η δουλειά ...Η ψαθα δεν φαινεται για δουλεια επαγγελματια, δεν ξερω αν ειναι κι'αυτο εργο δικο του.
Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα και εγώ όταν το είδα.Ωραίος τρόπος να κάνεις πόρτινγκ !!! Εύκολος και οικονομικός ... Με τον τροχό, τρώγοντας και στις δυο κάννες ταυτόχρονα, μέχρι να τρυπήσουν !!! Κι όπου πέσουν οι τρύπες !!!!!
Ε, βέβαια, υπάρχει ένα θεματάκι ... Ειδικά όταν ρίχνει η πάνω κάννη, η αναπήδηση αντί να μειώνεται θα αυξάνεται, αφού τα αέρια θα εκτονώνονται λοξά προς τα κάτω ... αλλά, εντάξει μωρέ ... δεν τρέχει και τίποτα !!!
Τον πληρωσε κι'απο πανω ή ηταν τζαμπα η ολη ''εργασια΄΄(καταστροφη)?Όλη δική του η δουλειά ...
Κοντάκι, πέλμα, ελάφρωμα, τρύπινγκ αχαχαχα (πόρτινγκ), μεγάλωμα αυλού νομίζω δεν υπάρχει καθόλου τσοκ σε καμιά κάνη, κόψιμο ρίγας, αφαίρεση πλαϊνών ριγών, ξέβαμα βάσης (νομίζω ήταν μαύρη) ... αυτά βλέπω.
Ο κάτοχος είναι ευχαριστημένος πάντως αλλά δεν το χρησιμοποιεί.
Αφού δεν το χρησιμοποιεί λογικό να είναι ευχαριστημένοςΟ κάτοχος είναι ευχαριστημένος πάντως αλλά δεν το χρησιμοποιεί.
Δεν βλέπεις ... Τώρα παίζει ΚΙΝΟ για να ξεχρεώσειΤον πληρωσε κι'απο πανω ή ηταν τζαμπα η ολη ''εργασια΄΄(καταστροφη)?
Κοντάκι, πέλμα,κόψιμο ρίγας, ξέβαμα βάσης μπορεί να τα κάνει κι ένας ΨΑΓΜΕΝΟΣ ερασιτέχνηςΌλη δική του η δουλειά ...
Κοντάκι, πέλμα, ελάφρωμα, τρύπινγκ αχαχαχα (πόρτινγκ), μεγάλωμα αυλού νομίζω δεν υπάρχει καθόλου τσοκ σε καμιά κάνη, κόψιμο ρίγας, αφαίρεση πλαϊνών ριγών, ξέβαμα βάσης (νομίζω ήταν μαύρη) ... αυτά βλέπω.
Ο κάτοχος είναι ευχαριστημένος πάντως αλλά δεν το χρησιμοποιεί.
Οταν αφερεις- κοβεις ριγες, οι κανες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΦΤΟΥΝ.Κοντάκι, πέλμα,κόψιμο ρίγας, ξέβαμα βάσης μπορεί να τα κάνει κι ένας ΨΑΓΜΕΝΟΣ ερασιτέχνης
τα άλλα ΜΟΝΟΝ ΙΚΑΝΟΣ ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ
κανονικά ναι όντωςΟταν αφερεις- κοβεις ριγες, οι κανες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΦΤΟΥΝ.
Το βαψιμο, ειναι υποθεση.
Δεν γίνεται κ δεν είναι σωστό να σου πουμε μέσα από το "ιντερνετ" πως να οπλίσεις κ πως να πυροδοτησεις με ένα όπλο...πως οπλιζω?
Εδώ δεν δίνουμε τέτοιες οδηγίες. Αν το όπλο είναι νόμιμα στα χέρια σου θα γνώριζες και την χρήση του και τους κανόνες ασφάλειας.εχω μια Bairal
πως οπλιζω?
η φωτογραφια ειναι απο το ιντερνετ
Καλά...Εδώ που τα λεμε ρε Κώστα... Αυτό δεν έχει να κάνει..... Στην Ελλάδα τουλάχιστον που και εκεί παμε...ανάποδα.....Αν το όπλο είναι νόμιμα στα χέρια σου θα γνώριζες και την χρήση του και τους κανόνες ασφάλειας.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την πραγματική ηλικία του ατόμου που έφτιαξε ένα προφίλ για να ρωτήσει " πώς οπλίζει το όπλο" . Ούτε την ψυχική υγεία του την γνωρίζουμε. Το ότι μας χτύπησε καμπανάκι ο τρόπος που τέθηκε η ερώτηση δεν είναι τυχαίο. Αν η ερώτηση ήταν " κληρονόμησα ένα όπλο από τον πατέρα μου, τι ενέργειες πρέπει να κάνω " δεν θα ήταν κάτι παράξενο, συμβαίνει. Θέλω να πω και από εδώ στον φίλο μας ότι ένα όπλο δεν είναι αντικείμενο που μπορεί να το περιεργαστεί ο καθένας. Μπορεί να είναι γεμάτο ήδη. Προσοχή μεγάλη.Καλά...Εδώ που τα λεμε ρε Κώστα... Αυτό δεν έχει να κάνει..... Στην Ελλάδα τουλάχιστον που και εκεί παμε...ανάποδα.....
προφανώς είσαι γυναίκα (από το νικ )εχω μια Bairal
πως οπλιζω?
Πας στην αστυνομία με το όπλο και ρωτάς ...εχω μια Bairal
πως οπλιζω?
Αυτό δεν είναι δουλειά του ηφεστουΑυτό πως το βλέπετε ;
Το πόρτινγκ μούφα μου φαίνεται.
View attachment 51441
View attachment 51442
View attachment 51443
View attachment 51444