Φίλε Νίκο καλημέρα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και τις συμβουλές σου!!!Τα ξύλα θα τροποποιηθούν αλλά όχι σε αγγλε σε σεμι πιστολε νομίζω είναι το ιδανικό!!Το δεύτερο που έκανε μετατροπή ο οπλουργος ντινος παπατσαρουχας ήταν το δικό μου. Αξίζει να το κάνεις με την έννοια ότι γίνεται το Προσωπικό σου όπλο. Χάνει εντελώς την με τα πολιτική του αξία δεν θα πάρεις ποτέ τα χρήματα που έδωσες για την μετατροπή πίσω. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τα γνωρίζεις. Το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να δεις το κόστος.
Το λάθος που έκανα εγώ τότε λόγο απειρίας ήταν ότι το έκανα πολύ ελαφρή και πολύ κοντό. 2700 βάρος και 67cm μήκος κανης και κοντάκι αγγλικού τύπου. Τα τσοκ τα είχα κάνει, **** και *** . Βλητικά ήταν άψογο, ο ντινος είχε μετατρέψει και τους κώνους και τους αυλούς. Με το πορτινκ που είχε κάνει ο ντινος δεν είχα θέμα περίεργου ηχού κτλπ. Εγώ όμως έριχνα τότε και ένα βαπόρι φυσίγγια οπότε το όπλο αυτό ήταν εντελώς ακατάλληλο για εμένα. Το κυνήγησα δύο κυνηγετικές σεζόν. Για μπεκάτσα ιδανικό για πέρδικα θα μπορούσε να είναι αλλά ο συνδυασμός βάρους και φυσιγγίων και ζέστης το κάθε μπαμ ήταν οδυνηρό για εμένα. Για κυνήγι τσίχλας και για γενικό κυνήγι εντελος ακατάλληλο.
Αν θα το έφτιαχνα ξανά σήμερα
Βάρος 3100 το λιγότερο
Κοντάκι σεμι πιστολέ και σίγουρα απόλυτα στα μέτρα μου
Μεγάλωμα κώνου προσαρμογής και άυλου κανης.
Αφερεση μεσαίας συνδετικής ρίγας
Πορτινκ ναι θα το έκανα
Τι ρίγα σκόπευσης μάλλον θα την άφηνα γιατί μου αρέσει ο τύπος ρίγας που έχει το όπλο αυτό.
Και έτσι όπως το κάνει ο ντινος είναι πολύ ωραίος και βολικό στο μάτι όταν σκόπευης και βολεύει αρκετά στης μπηχτές τουφεκιές.
Το μήκος κανης σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανα κάτω από 70cm.
Τσοκ πάλι τα ίδια θα έκανα **** και *** δηλαδή βελτιωμένο κύλινδρο και μισό.
Από βαφές εφαρμογές κτλπ η δουλειά του παπαυσαρουχα άψογη.
Όπως καταλαβενεις το φτιάχνεις όπως θες αλλά να ξέρεις ότι θα κοστίσει. Από την άλλη δεν θα εμπιστευόμουν κάποιων άλλο να το κάνει λόγο εμπειρίας είναι ο πρώτος που έκανε κάτι τέτοιο και μάλιστα τότε το έκανε μόνο σε σοβιετικά και όχι σε ρωσικά όπλα. Αλλιώς άστο ως έχει γιατί είναι ένα αξιόλογο και αξιόπιστο όπλο, με φοβερή βλητική απόδοση.
Ολα αυτά αποτελούν πρωσοπικη εμπειρία και πρωσοπικη γνώμη.
Καλή συνέχεια συγνώμη για το σεντόνι που έγραψα.
Καλημέρα φίλε Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για τόν χρόνο και τις συμβουλές σου!!Το δεύτερο που έκανε μετατροπή ο οπλουργος ντινος παπατσαρουχας ήταν το δικό μου. Αξίζει να το κάνεις με την έννοια ότι γίνεται το Προσωπικό σου όπλο. Χάνει εντελώς την με τα πολιτική του αξία δεν θα πάρεις ποτέ τα χρήματα που έδωσες για την μετατροπή πίσω. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τα γνωρίζεις. Το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να δεις το κόστος.
Το λάθος που έκανα εγώ τότε λόγο απειρίας ήταν ότι το έκανα πολύ ελαφρή και πολύ κοντό. 2700 βάρος και 67cm μήκος κανης και κοντάκι αγγλικού τύπου. Τα τσοκ τα είχα κάνει, **** και *** . Βλητικά ήταν άψογο, ο ντινος είχε μετατρέψει και τους κώνους και τους αυλούς. Με το πορτινκ που είχε κάνει ο ντινος δεν είχα θέμα περίεργου ηχού κτλπ. Εγώ όμως έριχνα τότε και ένα βαπόρι φυσίγγια οπότε το όπλο αυτό ήταν εντελώς ακατάλληλο για εμένα. Το κυνήγησα δύο κυνηγετικές σεζόν. Για μπεκάτσα ιδανικό για πέρδικα θα μπορούσε να είναι αλλά ο συνδυασμός βάρους και φυσιγγίων και ζέστης το κάθε μπαμ ήταν οδυνηρό για εμένα. Για κυνήγι τσίχλας και για γενικό κυνήγι εντελος ακατάλληλο.
Αν θα το έφτιαχνα ξανά σήμερα
Βάρος 3100 το λιγότερο
Κοντάκι σεμι πιστολέ και σίγουρα απόλυτα στα μέτρα μου
Μεγάλωμα κώνου προσαρμογής και άυλου κανης.
Αφερεση μεσαίας συνδετικής ρίγας
Πορτινκ ναι θα το έκανα
Τι ρίγα σκόπευσης μάλλον θα την άφηνα γιατί μου αρέσει ο τύπος ρίγας που έχει το όπλο αυτό.
Και έτσι όπως το κάνει ο ντινος είναι πολύ ωραίος και βολικό στο μάτι όταν σκόπευης και βολεύει αρκετά στης μπηχτές τουφεκιές.
Το μήκος κανης σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανα κάτω από 70cm.
Τσοκ πάλι τα ίδια θα έκανα **** και *** δηλαδή βελτιωμένο κύλινδρο και μισό.
Από βαφές εφαρμογές κτλπ η δουλειά του παπαυσαρουχα άψογη.
Όπως καταλαβενεις το φτιάχνεις όπως θες αλλά να ξέρεις ότι θα κοστίσει. Από την άλλη δεν θα εμπιστευόμουν κάποιων άλλο να το κάνει λόγο εμπειρίας είναι ο πρώτος που έκανε κάτι τέτοιο και μάλιστα τότε το έκανε μόνο σε σοβιετικά και όχι σε ρωσικά όπλα. Αλλιώς άστο ως έχει γιατί είναι ένα αξιόλογο και αξιόπιστο όπλο, με φοβερή βλητική απόδοση.
Ολα αυτά αποτελούν πρωσοπικη εμπειρία και πρωσοπικη γνώμη.
Καλή συνέχεια συγνώμη για το σεντόνι που έγραψα.