Benelli Advanced Impact

Καμια υπερδιαφιμηση δεν ειδα σα την vinci ομως αχαχαχα που ειχαν ξεκινισει η παραγκελιες πριν καν το δουνε

Φοβούνται να μην διασπείρουν τον πανικό στον κόσμο - μην πάρει κι άλλη λαχτάρα τόσα που έχει τραβήξει ο καημένος.

Η διαφήμιση θα γίνει με το στόμα. .yel..yel..yel.

Ναι, την απόλυτη νεροσωλήνα, χωρίς καθόλου κώνο και με 20,3 αυλό.

Ανώτερο από αυτό.

Φήμες αναφέρουν (το επαναλαμβάνω - απλώς φήμες) ότι θα ρίχνει άνετα με άδειους - ριγμένους κάλυκες χωρίς γόμωση.

Την γόμωση την βάζει με το μυαλό του ο κυνηγός μόλις δεί τον στόχο και την απόσταση και το "κουμπούρι" την φτιάχνει μόνο του και την εξαπολύει μόλις λάβει την εντολή.

Σαν το πιστόλι του δικαστή DREDD ένα πράμα...

https://media.gq-magazine.co.uk/pho...0,c_limit/Judge-Dredd-04-GQ-28Feb17_rex_b.jpg

Πολύ περιττή ειρωνεία παιδιά

Και χαλάνε τα θέματα ειδικά για διάβασμα από τρίτους

Η μπενελι έφυγε από το 18.3 για κάποιον λόγο ενώ οι πωλήσεις της δεν είχαν κανένα θέμα, άνετα πρώτη ήταν δεν τρελάθηκαν ένα πρωινό

Πάντα πρώτο ρόλο παίζει το φυσίγγι δεν διαφωνώ και κάθε κανη έχει το φάρμακο της.

Από εκεί και πέρα όσο λεπτενουν τα σκάγια η αλλάζουν τα βύσματα υπάρχουν μικρές διάφορες τις έχω δει και στο cal20 και στο cal12 κάποια κανη θα κερδίζει με ένα στήσιμο κάποια με άλλο.

Προσωπικά δεν με απασχολούν τέτοιες διαφορές ούτε θα έκανα αποχρωμιοσεις και λοιπές βλακειες και κάθε μου όπλο το πάω εκεί που πρέπει με το ανάλογο τσοκ και πυρομαχικο.

Ειρωνια σε κάθε θέμα δεν βοηθάει ούτε αυτόν που έχει δίκιο ούτε το φόρουμ

Το λέω με καλή διάθεση και αγάπη προς όλους μπήκε φίλος μου να διαβάσει και μου λέει δεν βγάζω άκρη

Σίγουρα η νέα μπενελι κάτι έχει να δείξει παραπάνω έχει πέσει πολύ μελέτη για τη συγκεκριμένη ,απλά ξεφεύγει σε κόστος και δεν ξέρω αν θα τη δούμε να κυκλοφορεί ιδιαίτερα στα τερέν .Από κει και έπειτα υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλες δυνατότητες οικονομικές και σκοπευτικές και θα ακουστεί αν έχει υπέροχη η όχι που μάλλον θα έχει μεγάλη εταιρία για να λέει μπαρουφες και μεγάλα επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια ασχέτως πλάκας .Όσο για την αγαπητή μας Μπερέτα που είχε ξεσκίσει να διαφημίζει την α400 δεν έδειξε και κάτι ανάλογο άρα καλά κάνει και δεν πολύ διαφημίζεται η νέα μπενελι αρκεί μην είναι σαν το Σκλαβενίτη που δε κάνει διαφήμιση τρέχουν όλοι κοσμοσυρροή και είναι ακριβότερος από τους άλλους προσφέροντας τα ίδια.

Αν τα ποσοστά βελτίωσης είναι τόσο μεγάλα, είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
ΑΝ όμως...
Δεν πιστεύω θανε τόσο μεγάλα τα
ποσοστά

Μην ξεχνάμε ίδια εταιρεία είναι πλέον μπενελι μπερετα δεν θα βάλουν τα χέρια τους να βγάλουν τα μάτια τους

Εγώ πάντως αν είχα οικονομική άνεση θα την αγόραζα. Όχι για τη βλητική υπεροχή, έτσι γιατί θα γούσταρα. Οι μπενέλι είναι οι πιο όμορφες και καλοκατασκευασμένες καραμπίνες. Και το δίκαννο που έβγαλε τα σπάει.

Εγω θελω αναλυση φυσικης, γιατι δεν καταλαβαινω πως γινεται ενας αυλος 18,7-18,8 να εχει απωλεια πιεσεων αρα αρχικης ταχυτητας και διατρησης και ενας αυλος 19,7 να εχει μεγαλυτερες αρχικες ταχυτητες.
Που πηγε ο τελειος αυλος που ολοι εκει θα καταληγαν αργα ή γρηγορα?????

Πολύ περιττή ειρωνεία παιδιά

Και χαλάνε τα θέματα ειδικά για διάβασμα από τρίτους

Η μπενελι έφυγε από το 18.3 για κάποιον λόγο ενώ οι πωλήσεις της δεν είχαν κανένα θέμα, άνετα πρώτη ήταν δεν τρελάθηκαν ένα πρωινό

Πάντα πρώτο ρόλο παίζει το φυσίγγι δεν διαφωνώ και κάθε κανη έχει το φάρμακο της.

Από εκεί και πέρα όσο λεπτενουν τα σκάγια η αλλάζουν τα βύσματα υπάρχουν μικρές διάφορες τις έχω δει και στο cal20 και στο cal12 κάποια κανη θα κερδίζει με ένα στήσιμο κάποια με άλλο.

Προσωπικά δεν με απασχολούν τέτοιες διαφορές ούτε θα έκανα αποχρωμιοσεις και λοιπές βλακειες και κάθε μου όπλο το πάω εκεί που πρέπει με το ανάλογο τσοκ και πυρομαχικο.

Ειρωνια σε κάθε θέμα δεν βοηθάει ούτε αυτόν που έχει δίκιο ούτε το φόρουμ

Το λέω με καλή διάθεση και αγάπη προς όλους μπήκε φίλος μου να διαβάσει και μου λέει δεν βγάζω άκρη
Έφυγε; Σταμάτησε την παραγωγή 18,3-4;

Εγω θελω αναλυση φυσικης, γιατι δεν καταλαβαινω πως γινεται ενας αυλος 18,7-18,8 να εχει απωλεια πιεσεων αρα αρχικης ταχυτητας και διατρησης και ενας αυλος 19,7 να εχει μεγαλυτερες αρχικες ταχυτητες.
Που πηγε ο τελειος αυλος που ολοι εκει θα καταληγαν αργα ή γρηγορα?????
Ο 18.7 με το σωστό βύσμα δεν έχει απολειες με σκέτη μαλλινη ναι έχει

Και εγώ δεν έχω καταλάβει πως θα δουλέψει αυτή η κανη

Ο 18.7 με το σωστό βύσματα δεν έχει απολειες με σκέτη μαλλινη ναι έχει
Σωστο αυτο και κατανοητο, για τους ''φυσικους'' ειναι η ερωτηση, αν μπορουν να με ''διαφωτησουν'' για τις απωλειες πιεσεων και τι ισχυει για την καινουργια benelli.

Εγώ πάντως αν είχα οικονομική άνεση θα την αγόραζα. Όχι για τη βλητική υπεροχή, έτσι γιατί θα γούσταρα. Οι μπενέλι είναι οι πιο όμορφες και καλοκατασκευασμένες καραμπίνες. Και το δίκαννο που έβγαλε τα σπάει.
Το δίκαννο τους για τη βιτρίνα καλό είναι Κώστα. Είδα βίντεο από το ζευγάρι γνωστού μου να τουφεκάει με το 828U Becccaccia ούτε ενός μήνα όπλο και να ανοίγουν τα κλειδιά με το μπαμ. Έσπαγε το όπλο με τη τουφεκιά. Όπλο 3000+- και να υπάρχει τόσο σοβαρό θέμα. Το όπλο έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες από ότι έμαθα.

Back