Benelli Advanced Impact

Μετα τη θαλαμη εχει κωνο κανονικα που στενευει ο αυλος, μετα ανοιγει και πριν το τσοκ ξανακλεινει(αν καταλαβα και θυμαμαι σωστα).....
Αστα να πάνε εχουν μπερδευτεί και οι ίδιοι ανοίγει-κλείνει -γίνεται κωνικός -στενεύει έχουμε χάσει την μπάλα 😂😂😂😂😂

Απο καλκα έχω πάρει 4 καραμπίνες 1 δίκαννο, δεν μου έχει κόψει σεντς, αλλά σε ξύλινα όπλα μου είχε επιλογή ανάμεσα σε 3-4 κομμάτια να διαλέξω νερά. Απ τον Μανδηλαρά πήρα μια φορά και μου έκοψε απο μια diamond, καλή έκπτωση
Ετσι

το θεμα ειναι οτι εχει βγει τοσους μηνες και ουτε καν υπαρχουν συγκριτικα απο τα αμερικανακια (ιδιωτες).... κατι ελαχιστα βιντεο , μονο λογια , ουτε πινακες ουτε χαρτονια ουτε τζελ ...... πολυ περιεργο , ειδικα τα Αμερικανακια που δοκιμαζουν τα παντα.

Μη τσιμπατε παιδια οι εταιρειες βγαζουν καθε φορα ενα καινουριο φρουτο για να εχουν το προσχημα να ανεβαζουν τα τιμολογια τους.Περαν τουτων εχουν επιπροσθετα παρει χαμπαρι οτι και εμεις εδω ορμαμε με τα μουτρα αισχοκερδουν σε προιοντα που δεν δικαιολογουν την τιμη τους.Πχ η beretta a400 extreme plus camo τιμη Ελλαδισταν 2650€ στο USA 1849$.Οποιος καταλαβαινει πρατει αναλογα.Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι στην ζωη πληρωνουμε τις μαλακιες μας και τα γουστα μας.Μετα συγχωρησεως!!!!

Σήμερα έτυχε να βρεθώ καλκατζακο κατά τις 10.30 το πρωί δεν έχει φέρει την νέα μπενελι και μου είπε 2/3 Αυγούστου τις φέρνει ο αντιπρόσωπος Ελλάδα σε διάφορες εκδόσεις και 6/7 Αυγούστου θα τις έχει μαγαζί και είπα να την περιεργαστω λίγο αν την είχε.

Μη τσιμπατε παιδια οι εταιρειες βγαζουν καθε φορα ενα καινουριο φρουτο για να εχουν το προσχημα να ανεβαζουν τα τιμολογια τους.Περαν τουτων εχουν επιπροσθετα παρει χαμπαρι οτι και εμεις εδω ορμαμε με τα μουτρα αισχοκερδουν σε προιοντα που δεν δικαιολογουν την τιμη τους.Πχ η beretta a400 extreme plus camo τιμη Ελλαδισταν 2650€ στο USA 1849$.Οποιος καταλαβαινει πρατει αναλογα.Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι στην ζωη πληρωνουμε τις μαλακιες μας και τα γουστα μας.Μετα συγχωρησεως!!!!
Η Αμερική είναι μια τεράστια αγορά και αν εκεί έχουν σταλεί 1 εκατομμύριο όπλα τέτοια στην αντίστοιχη εκπρόσωπο εταιρία θα τα έχουν πάρει 800€ το ένα πως θα τα πουλήσουν το ίδιο με εμάς που μπορεί ο Κιργιας να φέρει 300 όπλα

δεν ειναι θεμα marketing μιας κ ειναι μια τρομερα μεγαλη αλλαγη εν σχεση με οτι ξεραμε μεχρι τωρα , απ ολους τους κατασκευαστες, βεβαια και για την Power bore ελεγαν οτι γαμει ...αλλα οκ ηταν 18,5 με μεγαλυτερο κωνο και καλυτερα μαμα τσοκακια .... τωρα εχουμε να κανουμε με κατι "μοναδικο" στην αγορα .....οτι στοχευει πιο πολυ στα ατσαλινα ειναι γεγονος ...αλλα κ τα μολυβδινα σιγουρα αναλογικα θα κερδισουν κατι.
Κοντος ψαλμος και σε μερικους μηνες θα εχουμε εικονα.

Να επενδυαν σε λογια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ οι αμερικανοι κανουν χιλιαδες δοκιμες ...αρα αν δεν υπηρχε καμια διαφορα , βλεπω να εκλεινε απο τις μηνυσεις για παραπλανηση καταναλωτων.... και η φημη στο μηδεν ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

RAFFAELLO BE DIAMOND BE.S.T. A.I. € 2560

https://kalkantzakos.com/el/product/raffaello-be-diamond-best-ai-karampina-benelli

BE-DIAMOND, Καραμπίνα BENELLI € 2290

RAFFAELLO POWERBORE, € 2199​

Αρα για + 300 ... .σιγουρα περνεις την ΑΙ

δεν ειναι θεμα marketing μιας κ ειναι μια τρομερα μεγαλη αλλαγη εν σχεση με οτι ξεραμε μεχρι τωρα , απ ολους τους κατασκευαστες, βεβαια και για την Power bore ελεγαν οτι γαμει ...αλλα οκ ηταν 18,5 με μεγαλυτερο κωνο και καλυτερα μαμα τσοκακια .... τωρα εχουμε να κανουμε με κατι "μοναδικο" στην αγορα .....οτι στοχευει πιο πολυ στα ατσαλινα ειναι γεγονος ...αλλα κ τα μολυβδινα σιγουρα αναλογικα θα κερδισουν κατι.

Να επενδυαν σε λογια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ οι αμερικανοι κανουν χιλιαδες δοκιμες ...αρα αν δεν υπηρχε καμια διαφορα , βλεπω να εκλεινε απο τις μηνυσεις για παραπλανηση καταναλωτων.... και η φημη στο μηδεν ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

https://kalkantzakos.com/el/product/raffaello-be-diamond-best-ai-karampina-benelli

Τόλη εγω πριν λιγες μέρες πηρα όπλο που βγαίνει και σε AI και σε powerbore, προτίμησα την powerbore κανη και ο λόγος ειναι απλός.
Το AI ως τώρα δεν έχει αποδείξει τίποτα, αν εξαιρέσεις τα λεγόμενα της εταιρίας (που έχει λογο να βάλει σάλτσα στα δεδομένα) δεν έχουμε κατι χειροπιαστό, και πιστεύω πως ο κύριος στόχος της κάνης αυτής είναι να πλησιάσει με τα ατσάλινα σκάγια τις επιδώσεις του μολύβδου, συνήθως όμως οταν θες να προσθέσεις θετικά πράγματα σε κατι, θα πρέπει να αφαιρεθούν καποια άλλα, ενα απο αυτά πιστεύω πως είναι οι επιδώσεις της κάνης αυτης με τα φυσίγγια χαμηλών γραμμαρίων, εγω ορτυκια, τρυγόνια και φασσες τους 2 πρώτους μήνες τα κυνηγάω με 28 γραμμάρια, τι πιέσεις και τι κατανομές θα δώσει ενα τέτοιο φυσίγγι σε καννη απο 10ρι όπλο (γιατι στην ουσία φύγαμε απ το δωδεκαρι και μπήκαμε στη διάμετρο απ το δεκάρι).

Ενα αλλο θεμα είναι τα μονοβολα, ποιο μονοβολο για 12ρι δεν θα κολυμπάει στον αυλό 19.7?
Και τέλος , τα τσοκακια, πες οτι στα φυσίγγια που δουλεύεις βλέπεις πως με τα μαμα τσοκ δεν δίνουν καλες κατανομές κλπ, και θες να δοκιμάσεις κάποια after market, θα περιμένεις πότε θα έρθει η ωρα να βγάλουν οι εταιρίες τσοκ τέτοιας διαμέτρου; ως τότε τι κανεις;

Εγω προσωπικά δεν ειχα θέμα να δωσω και 3 και 4 κατοστάρικα να παρω την AI και ας περίμενα και κανα2 μήνες παραπάνω που λέει ο λόγος, το θέμα ειναι αν είσαι διαθετιμενος να ρισκάρεις να παρεις ενα όπλο που ισως είναι φτιαγμένο για διαφορετικής κατηγορίας κυνήγια/φυσίγγια και να παλέψεις μόνος να το ανακαλύψεις, γιατί κανένας δεν πρόκειται να βγει με την AI και να πει "ναι, κανει δουλειά το ΑΙ, βαραγα τις φασσες ως τα 40 και τωρα τις βαράω στα 55".
Εγω προσωπικά και φθηνότερο να ηταν με την AI, δεν θα το αγόραζα ακομα που είναι τοσο φρέσκο και αδοκίμαστο, μετα απο μερικά χρόνια που θα(ΑΝ) αποδείξει την αξια του, ισως μπω σε σκέψεις, αλλα τότε θα υπάρχουν AI και στο car κατω απο τα 1.500€...

Ηλία σύμφωνώ μαζί σου σίγουρα θα χρειαστούμε κάνα χρόνο να δοκιμαστεί ... Σκέψου όμως ότι και στα forum όπως και η benelli γράφει ότι και στο σκοπευτήριο τα πιατάκια τα κάνει θρύψαλα εν σχέση με τα μαμά όπλα που ήταν τα "κοινά" σπασίματα .. άρα και οι αμερικάνοι στο σκοπευτήριο από 24 έως 28 γραμμάρια θα ρίχνουν.... Άρα ακριβώς αυτά που βαράμε και εμείς.

Όσα αφορά τα τσοκάκια πίστεψε με επειδή είναι μεγάλη οικονόμα οι μεγάλες αμερικάνικες εταιρείες θα τα βγάλουν στο μπαμ.... Εδώ βγάζουν τσοκάκι για μάρκα φυσιγγίου... δεν θα βγάλουν για μία ολόκληρη σειρά Καννών.

Όσα αφορά τα μονόβολα δυστυχώς εδώ δεν έχω να απαντήσω.....

Ηλία σύμφωνώ μαζί σου σίγουρα θα χρειαστούμε κάνα χρόνο να δοκιμαστεί ... Σκέψου όμως ότι και στα forum όπως και η benelli γράφει ότι και στο σκοπευτήριο τα πιατάκια τα κάνει θρύψαλα εν σχέση με τα μαμά όπλα που ήταν τα "κοινά" σπασίματα .. άρα και οι αμερικάνοι στο σκοπευτήριο από 24 έως 28 γραμμάρια θα ρίχνουν.... Άρα ακριβώς αυτά που βαράμε και εμείς.

Όσα αφορά τα τσοκάκια πίστεψε με επειδή είναι μεγάλη οικονόμα οι μεγάλες αμερικάνικες εταιρείες θα τα βγάλουν στο μπαμ.... Εδώ βγάζουν τσοκάκι για μάρκα φυσιγγίου... δεν θα βγάλουν για μία ολόκληρη σειρά Καννών.

Για τα τσοκακια δεν εμφιβάλω, σίγουρα θα βγάλουν! το θεμα ειναι πως μεχρι να βγουν δεν υπαρχει κατι περα απ τα μανήσια, και αν σε καποιον δεν κάτσουν, αναγκαστικα θα περιμενει...
Μακάρι η κάννη με ΑΙ να φέρει την επανάσταση και να δουμε θαυματα, αλλα σίγουρα θα χρειαστουν 1-2 χρόνια ωστε να το παρει αρκετος κοσμος και να το δουλεψει. Στην ελλαδα τουλαχιστον, γιατι στην αμερικη πιστευω φετος θα το εχουν αρκετοι και θα δουμε και βιντεο, αλλα φοβάμαι οτι ολες οι δοκιμες θα ειναι με φυσιγγια ατσαλινα και γενικα "παραφουσκωμενα" σε σχεση με αυτα που κυνηγάμε εμεις...

Απλά θα τα ρίχνεις με κλειστοτερο τσοκ από ότι συνήθως δεν θα υπάρχει θέμα στα μόνοβόλα το θέμα είναι τι θα κάνει με μολύβδινα σκακια μια απλή λογική προσέγγιση λέει ότι καλά θα πηγαίνει γιατί απλά θα βγάζει και ποιο αβίαστα την ντουφέκια άρα με λιγότερες παραμορφώσεις,αλλά έχω ξαναπεί το τι σκέφτομαι τι λέω βάση θεωρίας και το τι θα συμβεί πραγματικά μόνο η πράξη θα το δείξει και αυτή είναι μια κανη που ακόμη κανείς δεν έχει δοκιμαστεί και συγκρίνει εντός Ελλάδος .Και θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι σε τέτοιες κανες με τεράστιους κώνους θα υπάρχουν και διαφορές στα μήκη κάνων γιατί με 40 εκ στάνταρ κώνο και 10 τσοκ πηγές 50 η 66 θα έχει μόνο για 10 εκ αυλό 19.7 η 76 θα έχει για 20 εκ αυλό με 19.7 κανείς δεν μπορεί να πει ποιο μήκος είναι ωφελιμοτερο μετά την τέτοια εσωτερική πλέον ιδιόμορφη γεωμετρία .Όλα στο πεδίο και μόνο

Ναι αλλά η εταιρία την δοκιμάζει σε τενεκέ λαδιού η φέτας greek style και έτσι να πούμε?όχι.Οποτε thank you next
Μια φορά με έχει πιάσει ένας στην κουβέντα και μου έλεγε πόσο βλάκας είναι ο γείτονας του, που δεν του κόβει να κάνει αυτό, να κάνει εκείνο,κλπ κλπ ...
Μόνο που ο γείτονας του είχε φτιάξει μια πολυκατοικία, και αυτός που μου τα έλεγε όλα αυτά, δεν είχε στον ήλιο μοίρα....
Δεν του είπα τίποτα...τα είπε,φούσκωσε η αυτοπεποίθηση του, και ησύχασε την συνείδηση του ...

Προσωπικα ειχα αποφασισει να παρω ενα οπλο ακομα και επειδη με ειχε προβληματισει και με ειχε βαλει σε μεγαλη περισκεψη που μου προκαλεσε στο τελος αγχος η επιλογη της τελευταιας εκδοσης της benelli και επροκειτο για την ΑΙ "αστειευομενος το λεω " πηρα και εγω μια καινουργια Super Sport προσφατα που μου την εφεραν μεσα στο σπιτι μου να την δω και δεν την αφησα να ξαναβγει και ευχηθηκα στην ΑΙ να εχει καλη τυχη και σταδιοδρομια.Παιδες ο μαστορας διαλεγει το εργαλειο για την δουλεια που κανει αυτο κανει τον ορισμο της επιτυχιας και οχι τα σουπερ ντουπερ.

Τολι δεν εισαι χθεσινος ουτε και οι περισσοτεροι εδω μεσα απο εμας μια σωληνα που διαμορφωνει ενα μηχανημα σε μια διαφορετικη διαμετρο δεν δικαιολογει 1000€ επιπλεον να δωσει καποιος για να φορτωσει μια χουφτα ατσαλινα .Το οπλο αυτο βγηκε για να ανταγωνιστει τα σουπερ μαγκουμ μοντελα που ριχνουν στους αμερικανικους βαλτους steel βλεπε a400 extreme plus browning mossberg κτλ.Τωρα περι ορεξεως......προσωπικα σας αναφερα εγω τι εκανα.Να θυμησω επισης οτι οι αμερικανοι στο αθλημα της περιστεροβολιας φυσσιγια μολυβδου δυο οπλα ανταγωνιζονταν η grestone με 18.2 και η super sport με 18.35 και σκοτωναν στα 50 και 60 μετρα.Τωρα αν η ΑΙ σκοτωνει στα 80μ μπορει να ειναι μια νεα επιλογη.Εδω εχω ενα περιβαλλον που μου εχουν φαει το μυαλο για την a400 extreme plus για σκοτωματα στα 60-70μ και εχουν αποκτηθει τρια οπλα παρολα αυτα η δικη μου επιλογη δεν ηταν προς αυτη την κατευθυνση .Τι θελω να πω με αυτο οτι καλα ειναι τα οσα ερχονται μπροστα μας αλλα πρεπει να αποφασιζουμε ψυχραιμα και με περισσιο σκεπτικισμο να αποφασιζουμε για τις επιλογες μας.Κουρασα λιγο αλλα πιστευω καποια νεοτεροι στο φορουμ να ωφεληθουν.

Back