Αφού έχει 2000€ με τη σουπερ ντουπερ καννη ποιος θα πάει να πάρει από τι άλλες με + - 500€ ;;;;
Αστα να πάνε εχουν μπερδευτεί και οι ίδιοι ανοίγει-κλείνει -γίνεται κωνικός -στενεύει έχουμε χάσει την μπάλαΜετα τη θαλαμη εχει κωνο κανονικα που στενευει ο αυλος, μετα ανοιγει και πριν το τσοκ ξανακλεινει(αν καταλαβα και θυμαμαι σωστα).....
ΕτσιΑπο καλκα έχω πάρει 4 καραμπίνες 1 δίκαννο, δεν μου έχει κόψει σεντς, αλλά σε ξύλινα όπλα μου είχε επιλογή ανάμεσα σε 3-4 κομμάτια να διαλέξω νερά. Απ τον Μανδηλαρά πήρα μια φορά και μου έκοψε απο μια diamond, καλή έκπτωση
Οποιανού δεν του βαστάει η τσέπη.Αφού έχει 2000€ με τη σουπερ ντουπερ καννη ποιος θα πάει να πάρει από τι άλλες με + - 500€ ;;;;
Μάλλον όποιος δεν θα νιώθει ότι μειονεκτεί (ευτυχισμένος άνθρωπος)Οποιανού δεν του βαστάει η τσέπη.
Η Αμερική είναι μια τεράστια αγορά και αν εκεί έχουν σταλεί 1 εκατομμύριο όπλα τέτοια στην αντίστοιχη εκπρόσωπο εταιρία θα τα έχουν πάρει 800€ το ένα πως θα τα πουλήσουν το ίδιο με εμάς που μπορεί ο Κιργιας να φέρει 300 όπλαΜη τσιμπατε παιδια οι εταιρειες βγαζουν καθε φορα ενα καινουριο φρουτο για να εχουν το προσχημα να ανεβαζουν τα τιμολογια τους.Περαν τουτων εχουν επιπροσθετα παρει χαμπαρι οτι και εμεις εδω ορμαμε με τα μουτρα αισχοκερδουν σε προιοντα που δεν δικαιολογουν την τιμη τους.Πχ η beretta a400 extreme plus camo τιμη Ελλαδισταν 2650€ στο USA 1849$.Οποιος καταλαβαινει πρατει αναλογα.Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι στην ζωη πληρωνουμε τις μαλακιες μας και τα γουστα μας.Μετα συγχωρησεως!!!!
Την αγοραζα με κλειστα τα ματια!Σήμερα έτυχε να βρεθώ καλκατζακο κατά τις 10.30 το πρωί δεν έχει φέρει την νέα μπενελι και μου είπε 2/3 Αυγούστου τις φέρνει ...
δεν ειναι θεμα marketing μιας κ ειναι μια τρομερα μεγαλη αλλαγη εν σχεση με οτι ξεραμε μεχρι τωρα , απ ολους τους κατασκευαστες, βεβαια και για την Power bore ελεγαν οτι γαμει ...αλλα οκ ηταν 18,5 με μεγαλυτερο κωνο και καλυτερα μαμα τσοκακια .... τωρα εχουμε να κανουμε με κατι "μοναδικο" στην αγορα .....οτι στοχευει πιο πολυ στα ατσαλινα ειναι γεγονος ...αλλα κ τα μολυβδινα σιγουρα αναλογικα θα κερδισουν κατι.
Κοντος ψαλμος και σε μερικους μηνες θα εχουμε εικονα.
Να επενδυαν σε λογια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ οι αμερικανοι κανουν χιλιαδες δοκιμες ...αρα αν δεν υπηρχε καμια διαφορα , βλεπω να εκλεινε απο τις μηνυσεις για παραπλανηση καταναλωτων.... και η φημη στο μηδεν ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
RAFFAELLO BE DIAMOND BE.S.T. A.I. € 2560
https://kalkantzakos.com/el/product/raffaello-be-diamond-best-ai-karampina-benelli
BE-DIAMOND, Καραμπίνα BENELLI € 2290
RAFFAELLO POWERBORE, € 2199
Αρα για + 300 ... .σιγουρα περνεις την ΑΙ
Για τα τσοκακια δεν εμφιβάλω, σίγουρα θα βγάλουν! το θεμα ειναι πως μεχρι να βγουν δεν υπαρχει κατι περα απ τα μανήσια, και αν σε καποιον δεν κάτσουν, αναγκαστικα θα περιμενει...Ηλία σύμφωνώ μαζί σου σίγουρα θα χρειαστούμε κάνα χρόνο να δοκιμαστεί ... Σκέψου όμως ότι και στα forum όπως και η benelli γράφει ότι και στο σκοπευτήριο τα πιατάκια τα κάνει θρύψαλα εν σχέση με τα μαμά όπλα που ήταν τα "κοινά" σπασίματα .. άρα και οι αμερικάνοι στο σκοπευτήριο από 24 έως 28 γραμμάρια θα ρίχνουν.... Άρα ακριβώς αυτά που βαράμε και εμείς.
Όσα αφορά τα τσοκάκια πίστεψε με επειδή είναι μεγάλη οικονόμα οι μεγάλες αμερικάνικες εταιρείες θα τα βγάλουν στο μπαμ.... Εδώ βγάζουν τσοκάκι για μάρκα φυσιγγίου... δεν θα βγάλουν για μία ολόκληρη σειρά Καννών.
Όσα αφορά τα μονόβολα δυστυχώς εδώ δεν έχω να απαντήσω.....
Απλά θα τα ρίχνεις με κλειστοτερο τσοκ από ότι συνήθως δεν θα υπάρχει θέμα στα μόνοβόλα το θέμα είναι τι θα κάνει με μολύβδινα σκακια μια απλή λογική προσέγγιση λέει ότι καλά θα πηγαίνει γιατί απλά θα βγάζει και ποιο αβίαστα την ντουφέκια άρα με λιγότερες παραμορφώσεις,αλλά έχω ξαναπεί το τι σκέφτομαι τι λέω βάση θεωρίας και το τι θα συμβεί πραγματικά μόνο η πράξη θα το δείξει και αυτή είναι μια κανη που ακόμη κανείς δεν έχει δοκιμαστεί και συγκρίνει εντός Ελλάδος .Και θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι σε τέτοιες κανες με τεράστιους κώνους θα υπάρχουν και διαφορές στα μήκη κάνων γιατί με 40 εκ στάνταρ κώνο και 10 τσοκ πηγές 50 η 66 θα έχει μόνο για 10 εκ αυλό 19.7 η 76 θα έχει για 20 εκ αυλό με 19.7 κανείς δεν μπορεί να πει ποιο μήκος είναι ωφελιμοτερο μετά την τέτοια εσωτερική πλέον ιδιόμορφη γεωμετρία .Όλα στο πεδίο και μόνοΗλία σύμφωνώ μαζί σου σίγουρα θα χρειαστούμε κάνα χρόνο να δοκιμαστεί ... Σκέψου όμως ότι και στα forum όπως και η benelli γράφει ότι και στο σκοπευτήριο τα πιατάκια τα κάνει θρύψαλα εν σχέση με τα μαμά όπλα που ήταν τα "κοινά" σπασίματα .. άρα και οι αμερικάνοι στο σκοπευτήριο από 24 έως 28 γραμμάρια θα ρίχνουν.... Άρα ακριβώς αυτά που βαράμε και εμείς.
Όσα αφορά τα τσοκάκια πίστεψε με επειδή είναι μεγάλη οικονόμα οι μεγάλες αμερικάνικες εταιρείες θα τα βγάλουν στο μπαμ.... Εδώ βγάζουν τσοκάκι για μάρκα φυσιγγίου... δεν θα βγάλουν για μία ολόκληρη σειρά Καννών.
Όσα αφορά τα μονόβολα δυστυχώς εδώ δεν έχω να απαντήσω.....
Την δοκιμασε η εταιρια πριν την βγαλει στην παραγωγη....είναι μια κανη που ακόμη κανείς δεν έχει δοκιμαστεί και συγκρίνει εντός Ελλάδος .
Ναι αλλά η εταιρία την δοκιμάζει σε τενεκέ λαδιού η φέτας greek style και έτσι να πούμε?όχι.Οποτε thank you nextΤην δοκιμασε η εταιρια πριν την βγαλει στην παραγωγη.
Μια φορά με έχει πιάσει ένας στην κουβέντα και μου έλεγε πόσο βλάκας είναι ο γείτονας του, που δεν του κόβει να κάνει αυτό, να κάνει εκείνο,κλπ κλπ ...Ναι αλλά η εταιρία την δοκιμάζει σε τενεκέ λαδιού η φέτας greek style και έτσι να πούμε?όχι.Οποτε thank you next
Τολι δεν εισαι χθεσινος ουτε και οι περισσοτεροι εδω μεσα απο εμας μια σωληνα που διαμορφωνει ενα μηχανημα σε μια διαφορετικη διαμετρο δεν δικαιολογει 1000€ επιπλεον να δωσει καποιος για να φορτωσει μια χουφτα ατσαλινα .Το οπλο αυτο βγηκε για να ανταγωνιστει τα σουπερ μαγκουμ μοντελα που ριχνουν στους αμερικανικους βαλτους steel βλεπε a400 extreme plus browning mossberg κτλ.Τωρα περι ορεξεως......προσωπικα σας αναφερα εγω τι εκανα.Να θυμησω επισης οτι οι αμερικανοι στο αθλημα της περιστεροβολιας φυσσιγια μολυβδου δυο οπλα ανταγωνιζονταν η grestone με 18.2 και η super sport με 18.35 και σκοτωναν στα 50 και 60 μετρα.Τωρα αν η ΑΙ σκοτωνει στα 80μ μπορει να ειναι μια νεα επιλογη.Εδω εχω ενα περιβαλλον που μου εχουν φαει το μυαλο για την a400 extreme plus για σκοτωματα στα 60-70μ και εχουν αποκτηθει τρια οπλα παρολα αυτα η δικη μου επιλογη δεν ηταν προς αυτη την κατευθυνση .Τι θελω να πω με αυτο οτι καλα ειναι τα οσα ερχονται μπροστα μας αλλα πρεπει να αποφασιζουμε ψυχραιμα και με περισσιο σκεπτικισμο να αποφασιζουμε για τις επιλογες μας.Κουρασα λιγο αλλα πιστευω καποια νεοτεροι στο φορουμ να ωφεληθουν.δεν ειναι θεμα marketing μιας κ ειναι μια τρομερα μεγαλη αλλαγη εν σχεση με οτι ξεραμε μεχρι τωρα , απ ολους τους κατασκευαστες, βεβαια και για την Power bore ελεγαν οτι γαμει ...αλλα οκ ηταν 18,5 με μεγαλυτερο κωνο και καλυτερα μαμα τσοκακια .... τωρα εχουμε να κανουμε με κατι "μοναδικο" στην αγορα .....οτι στοχευει πιο πολυ στα ατσαλινα ειναι γεγονος ...αλλα κ τα μολυβδινα σιγουρα αναλογικα θα κερδισουν κατι.
Κοντος ψαλμος και σε μερικους μηνες θα εχουμε εικονα.
Να επενδυαν σε λογια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ οι αμερικανοι κανουν χιλιαδες δοκιμες ...αρα αν δεν υπηρχε καμια διαφορα , βλεπω να εκλεινε απο τις μηνυσεις για παραπλανηση καταναλωτων.... και η φημη στο μηδεν ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
RAFFAELLO BE DIAMOND BE.S.T. A.I. € 2560
https://kalkantzakos.com/el/product/raffaello-be-diamond-best-ai-karampina-benelli
BE-DIAMOND, Καραμπίνα BENELLI € 2290
RAFFAELLO POWERBORE, € 2199
Αρα για + 300 ... .σιγουρα περνεις την ΑΙ